Jump to content

Jazze

Arsenal Norway
 • Content count

  2,143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Jazze

 • Rank
  Trener
 • Birthday 01/05/1985

Contact Methods

 • MSN
  jasse2003@hotmail.com
 • Skype
  jazze1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stord
 • Interests
  Arsenal og Strømsgodset.
 1. Jazze

  Gilberto Silva

  Gilberto gir seg i Panathinaikos.. http://www.arsenalnews.co.uk/gilberto-steps-down-as-panathinaikos-technical-director/link/989050/
 2. Jazze

  Totalt Off Topic

  Klas Ingesson, en av Sverige heltene fra 94 VM er død av kreft, Rest in peace!
 3. Jazze

  Mens vi venter...

  Som dere sikkert vet, så var Tony Adams på Golden Goal for noen uker tilbake, så jeg tenkte å legge dette ut på youtube, så her har dere hele intervjuet med Mr. Arsenal! goo.gl/881gCo
 4. Jazze

  Juniorlaget og reservene

  Ble desverre 0-1 tap i dag..
 5. Jazze

  Beskriv en spiller!!

  ops, feil tråd. slett
 6. Jazze

  Let's all laugh at Tottenham

  Noen som såg tottene mot Dnipro i kveld? Jeg hadde kampen på i bakgrunnen helt til en ved navn verthongen ble "skallet" ned av en Dnipro spiller, men reprisen viser tydeligt at han overdriver/filmer, Dnipro spilleren fikk rødt kort og da skudde eg av kampen!
 7. Jazze

  EM 2016

  Portugal og Danmark i samme gruppe IGJEN!! Det må da være tredje eller fjerde gang på rad nå (VM, EM kvallik) Gruppe I: Portugal, Danmark, Serbia, Armenia, Albania, Frankrike. Det må jeg si er dødens gruppe deluxe!
 8. Jazze

  Nicklas Bendtner

  Det har vært my storm rundt denne Dansken i mange år nå, men til sommeren har han vært i klubben i 10! år, så etter det å dømme, så har han rett til en testimonial kamp selv om han var en unggutt som kom fra København den gang? Praise the Lord!
 9. Jazze

  Drakter

  Det begynte egentlig ikke med samling av drakter, men det har utviklet seg til det og pr nå har eg 76+ Arsenal drakter og den eldste og kanskje mest verd eg har, er denne fra 88-90: Den fineste jeg har er denne fra 10-11: + Den styggeste må vel være denne traktor drakta som den blir kalt i Norge eller bruised banana som den blir kalt i England, 91-93:
 10. Jazze

  Mens vi venter...

  Har mekka til en video, så nyt den!
 11. Jazze

  Arsenal Kjendiser

  Jeg såg Soccer AM her om dagen og der var Rudimental (en av Englands mest kjente band om dagen) gjest og Leon Rolle aka DJ Locksmith er stor fan av Arsenal.
 12. Jazze

  Beskriv en spiller!!

  Juks/goggle/binge er ikke lov.. Ian Selley it is! Deg neste!
 13. Jazze

  Beskriv en spiller!!

  Feil. - Født i 1974. - Scoret bare 2 mål på 5 år for Arsenal før han ble solgt videre til Fulham (Senior karriere) - Har over 40 kamper for Arsenal, men bare en under Wenger (som sagt tidligere) - Yngstemann i en historisk finale
 14. Jazze

  Beskriv en spiller!!

  -En kamp under Wenger
 15. Jazze

  Beskriv en spiller!!

  Tar en ny eg: - Engelsk - Vunnet en europeisk cup - Standard Liege - Wimbledon - Midtbane spiller - Noen få U21 landskamper - La opp ifjor - Dubai Hvem er jeg?
×