Jump to content

Polljen

Arsenal Norway
 • Content count

  6,503
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Polljen

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lengst vest i kongeriket.

Recent Profile Visitors

8,927 profile views
 1. Polljen

  2020.07.07 Leicester (H)

  Arsenal v Leicester City Tirsdag 7. Juli 2020, kl. 21:15. Emirates StadiumPremier League, 34. serierunde.Kampen sendes live på TV2 Sport Premium / TV2 Sumo Utilgjengelige spillere: Leno (kne) ute resten av sesongen. Martinelli (kne) ute resten av sesongen. Mari (ankel) ute resten av sesongen og sannsynligvis også starten av neste sesong. Chambers (kne) ute resten av sesongen (minimum). Vår motstander Leicester ligger som nr 3 på tabellen i PL og har pre-korona vunnet en kamp, spilt to uavgjort og tapt en kamp. Arsenal ligger som nr 7 på tabellen og har tre seire og to tap (pre-korona).
 2. Polljen

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Når alle tydeligvis kommer til å bli optimister så er det jaggu bra at dere får ha meg som negativitetens skyteskive. Selv for dere superoptimister så ville det vel vært kjedelig her hvis forumet ble en forsamling som kun inneholdt positivitet og optimisme 😋
 3. Polljen

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Jeg er på jobb!!! 😜, men jeg kan alltids sutre litt for deg og broderen. Resultatet var flott og jeg var godt fornøyd med de første 45. Andre omgang er det mye som ikke var bra. Det offensive var tafatt den første halvtimen (sånn ca), og pasningsspillet bakfra var svakt. Alt for mye unødvendige balltap i den perioden. Sånn, da har dere fått litt av sutringen som ble etterlyst 😇
 4. Polljen

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Ja, 8 plass kan gi plass i EL, men ikke på grunn av at FA-cup vinner havner i CL. Det stemmer at EL-plassen går til neste ikke-kvalifiserte lag hvis vinner av FA-cup havner topp fem (topp seks hvis City blir utelatt av CL), men det var feil å skrive at lag 5 og 6 (event lag 6 og 7 automatisk er kvalifisert til EL). England har i utgangspunktet tre plasser i EL . Lag nr 5 i ligaen og vinneren av FA-cup går direkte til gruppespillet. Vinner av liga-cupen går til 2. kvallikrunde. Hvis vinner av FA-cup havner topp fem i ligaene eller vinneren av ligacup havner topp seks i ligaen så går deres plasser som cupvinnere videre til de neste lag på tabellen. City vant Ligacupen og vil uansett ikke spille EL. Enten spiller de CL eller så blir de utestengt. Så hvis City blir stengt ute og vinner av FA-cup havner topp seks så kommer laget på åttendeplass inn i 2. Kvallikrunde.
 5. Polljen

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  😜 Du er inne på noe der BE. 5,6 og cupseier gir i utgangspunktet torsdagskamper. Hvis City sin utestengelse fra CL blir opprettholdt så er det 6,7 og cupseier som gir torsdagskamper.
 6. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg skal ikke mene noe om de summene som nevnes over når det gjelder Auba. Når det gjelder dette med kapitalinnsprøytning og sunne økonomiske prinsipper, så er det ingen tvil om at jeg i mange år har støttet det sistnevnte prinsippet. Det betyr ikke at all kapitalinnspøytning nødvendigvis er et onde. Jeg er motstander av den typen kapitalinnsprøytning som på sikt kan skape en svakere økonomisk drift i en fotballklubb. Det som var vanlig i mange klubber (kanskje er det slik fremdeles) var at når eier "gav" en klubb penger til spillerkjøp så var dette i realiteten et lån og ikke en gave. Dette gav klubbene påsikt en usikkerhet, som kunne gi klubbene en stor gjeldsbyrde når/hvis en Oligiark/Cowboy/Sjeik gikk lei av å eie en klubb. Når så klubbene ved kjøp slapp å bruke "egne" penger til kjøpet så gav de kjøpte spillere unødvendig høy lønn. Chelsea er et eksempel på dette, både på godt og vondt. Abramovich sprøytet inn penger som lån i utgangspunktet, men i motsetning til mange andre slike eiere så forstod han etterhvert at klubben ikke ville kunne betale dette tilbake om gjorde lånene om til egenkapital i klubben. Men samtidig så har Chelsea i mange år slitt med store underskudd bl.a. grunnet unødvendige høye lønnskostnader. (PS!! dette er tatt ut fra mine erindringer og bør være relativt korrekte, men .....) Denne typen kapitalinnsprøytinger var jeg og er jeg fremdeles motstander av . Tilbake til Auba og omstendighetene rundt finansieringen av en ny kontrakt. Under forutsetning av at det er slik som @sas2002 nevner at Kroenke potensielt selv vil dekke en eventuell lønnsøkning til Aubameyang så sliter jeg med å se at dette er noe stor problem når det gjelder sunne økonomiske prinsipper. FFP har også blitt delvis suspendert nå i disse koronatider så hvis en slik ordning ikke bryter med FFP så ser jeg små problemer med en slik ordning. Men det forutsetter det viktige HVIS'et......
 7. Polljen

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Jeg forventer ikke kopier qv Adams eller Vieira, jeg forventer egentlig ingenting. Derimot så håper jeg på at vi får inn en spiller på banen med naturlig autoritet, noe jeg ikke har sett så mye av i Arsenal på lang tid. Jeg er ikke ute etter en hårføner eller en som sparker sine medspillere i ræva. Jeg finner det faktisk vanskelig å spesifisere hva en slik "naturlig" leder skal ha av kvaliteter, men autoritet er vel kanskje ett viktig element. Autoritet har ingen ting med kjefting, sparking o.s.v. det er en "usynlig" kraft som man bare føler. For å gå litt til egen jobbhistorie så har ikke mine beste ledere vært personer som har en lederstil der verbalt tøffe tilbakemeldinger er viktigere enn å gå foran som et eksempel, men ledere som kanskje ikke er så høyrøstede samtidig som du innser at de vet hva de holder på med og viser en klar autoritet har klart å skape en entusiasme på arbeidsplassen. Det er nok mange spillere i Arsenal, som BE navngav i et tidligere innlegg, som gjerne vil være ledere. Spillere som gjerne roper og gauler og som prøver å få sine spillere med. Men det holder ikke med viljen til å ville lede, man må ha evnen, man må ha denne spesielle egenskapen til å få sine medspillere til å tro på en. Jeg er fullt klar over at mine ønsker kanskje er utopiske, men jeg står på min påstand om at det er vanskelig å finne en slik spiller i Arsenal. BE nevner at Xhaka er en slik spiller som kan bli en leder (sjef), jeg trodde det også da han kom til klubben men jeg har mistet den troen. Fullstendig enig
 8. Polljen

  2020.07.01 Norwich City (H)

  @Ben Elfen, det er godt mulig at den sjefsetterspørselen jeg stadig kommer med er kjedelig som bare pokker. Men når du sier at vi knapt nok har annet enn sjefer i laget så sliter jeg faktisk med å ta deg alvorlig. Adams var en sjef, Vieira var en sjef, dette var spillere med "pondus" og som virkelig kunne lede et lag. Disse "liksomsjefene" dine når ikke de to jeg nevnte til knærne når det gjelder å være sjef. Ja i mine "våte drømmer" så tar jeg gjerne en kloning mellom Adams og Vieira men jeg vet at akkurat det kun vil forbli "våte drømmer". Var alt så mye bedre før, det spørs selvsagt hvilken periode du definerer som "før". Ser vi på Arsenal i perioden rett før/etter år 2000 så var alt så mye bedre før, men det finnes mange perioder der det ikke var noe bedre enn nå. Du sier som sagt at det er kjedelig med pratet mitt/vårt om "sjefer", men jeg vil påstå at pratet som enkelte her har kommet med over lang tid der det vi har er godt nok og vi trenger lite nytt er like så kjedelig. Selvsagt vil jeg ikke stoppe dette pratet, men det har vært nok av "lovnader" fra ett par av dere der vi blir fortalt at det vi har er godt nok uten at det vises i praksis. Jeg er ikke ute etter å kjøpe ett nytt lag, det håper jeg at jeg har gjort klart i alle de årene jeg har vært her. Men jeg ser heller ingen grunn til å være av den typen som tenker som Ludvig i Flåklypa og sier at "forandringer, det er fali' det"!
 9. Polljen

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Joda jeg setter så absolutt pris på en sjef, jeg føler dog ikke at Xhaka sin peking og kommandering så langt gir meg den følelsen av "sjef" som jeg har etterlyst. Klarer Arteta å utvikle Xhaka til den sjefen jeg trodde vi fikk da han ble kjøpt så er det flott (for jeg hadde virkelig troen på Xhaka da han kom). Pr. dato så er vi ikke der at jeg mener Xhaka er sjef nok!!!
 10. Polljen

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Det er godt mulig at Xhaka ikke kan erstattes internt, men at han kan erstattes med en spiller utenfra kan det ikke være noen tvil om. Det eventuelle faktum at Xhaka skal være den viktigste enkeltspilleren i Arsenals stall sier lite om hans kvaliteter, men desto mer om et manglende nivå på stallen. PS!! Jeg sier ikke at Xhaka skal selges, jeg deler bare ikke den beundringen som andre her har for han.
 11. Polljen

  Let's all laugh at Tottenham

  Jepp Jeg mener selv at det ikke finnes noen grense for hvor optimistisk eller pessimistisk man kan være. Jeg synes dog at det er veldig greit hvis man konkretiserer hva det er som gjør at man er veldig optimistisk eller veldig pessimistisk. Jeg er selv i den pessimistiske leiren og selvsagt reagerer jeg av og til på superoptimistene, men selv om jeg er sannsynligvis er uenig i deres begrunnelse for superoptimismen så skal de selvsagt få lov til å dele denne optimismen. Som jeg har uttalt flere ganger tidligere, et forum der alle er enige er egentlig et "dødt" forum.
 12. Polljen

  Let's all laugh at Tottenham

  Noen liker tydeligvis ikke at andre ser positivt på noe, andre liker tydeligvis ikke at noen ser negativt på noe. Vi er egentlig ganske like der 😋 uavhengig av hvilken leir vi er i.
 13. Polljen

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Glede er noe som er særdeles subjektivt og selvsagt skal hver enkel her få lov til å glede seg over det de måtte ville. Noe annet ville vært absurd.
 14. Polljen

  Let's all laugh at Tottenham

  Forhåpentligvis. Det blir i så fall et meget kjærkomment lyspunkt i en dunkel sesong.
 15. Polljen

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Det ble veldig mange venstrebacker hos Gunners68 😜
×