Jump to content

Polljen

Arsenal Norway
 • Content count

  5,272
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Polljen

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lengst vest i kongeriket.

Recent Profile Visitors

8,113 profile views
 1. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Jeg tar gjerne Brügge eller Rennes, kort reisevei og langt fra øst-europeisk vinter. Malmø og Celtic er også helt ok motstandere. Uansett hvem vi møter så kan vi ikke hvile like mange spillere som i de siste to gruppekampene........... hvis vi vil videre.
 2. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Hvilket lag vi møter i sekstendelsfinalen i EL blir trukket kommende mandag. Arsenal er i den sidede gruppen, og her er våre mulige usidede motstandere: BATE (BLS)Celtic (SCO)Club Brugge (BEL)*Fenerbahçe (TUR)Galatasaray (TUR)*Krasnodar (RUS)Lazio (ITA)Malmö (SWE)Olympiacos (GRE)Rapid Wien (AUT)Rennes (FRA)Sporting CP (POR)Shakhtar Donetsk (UKR)*Slavia Praha (CZE)Viktoria Plzeň (CZE)*Zürich (SUI) Vi kan ikke trekke Sporting CP siden vi møtte de i gruppespillet. Lag merket med * er usidede taper lag fra EL. Forsåvidt overkommelig motstand uansett hvem vi trekker, men jeg håper våre slipper en tur til kalde øst - Europa.
 3. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Ingen minneverdig forestilling, men jobben ble gjort. Hyggelig å se nok et ungt stjerneskudd i Saka.
 4. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Treningsøkt. Man kan vel ikke kalle det noe annet, med så svak motstand.
 5. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Som nevnt over så sliter han med en liten skade.
 6. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Selv i "the invincibles"-sesongen så tapte vi kamper, med unntak av i Premier League. Vi tapte ubetydelige kamper, vi tapte viktigere kamper, men det gjeveste trofeet vant vi. Nå skal jeg gi Ben Elfen delvis rett, for jeg tror vi kan vinne kampen selv med et særdeles svekket lag. Men taper vi, så taper vi, jeg sover like godt til natta for det 😂. Jeg vil slite mer (dog sikkert ikke med nattesøvnen) hvis en "viktig" spiller (helt unødvendig) blir skadet i kveldens uviktige kamp, i forkant en jævla viktig julestri.
 7. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Er det så farlig om vi skulle tape i dag? Ikke misforstå meg, for jeg ønsker selvsagt ikke et tap i kveld, men jeg mener likevel at det er verdt å ta en kalkulert risiko når laget tas ut.
 8. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Vårt unge talent Emile Smith-Rowe skal ha pådratt seg en lite trøkk på trening, i følge ryktene, så han er uaktuell i kveldens kamp. Det skal ikke være noen alvorlig skade.
 9. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  Det store spørsmålet er hva man mener med begrepet "forsterkning"? Hvis kvantiteten i en lagdel er "tynn" så vil nesten enhver spiller inn være en forsterkning, hvis kvantiteten er akseptabel så mener jeg at det kun er en kvalitetsøkning på spillermateriellet som kan kalles en forsterkning. Med Holding ute resten av sesongen, og med den nivåhevingen har har vist, så er det et klart tap at vi har mistet han. Samtidig så har vi etter min mening nok spillere til å bekle stopperplassen rent kvantitetsmessig. Tapet av Holding reduserer i utgangspunktet kvantiteten, men Monreal er tilbake og kan bekle stopperplass. Koscielny har fått seg et par økter med U32-laget og får også testet seg i kveld (sannsynligvis). Mavropanos er antatt tilbake i trening i løpet av kort tid, og skulle nøden være stor så kan Lichtsteiner og i verste fall Elneny brukes her. Og selvsagt har vi våre to førstevalg i Mustafi og Sokratis, bekymringen her er selvsagt at Mustafi har måttet gå ut i to kamper etter kjenning med "hamstringen". Så vi har etter min mening kvantitet og en eventuell forsterkning må da gå på kvalitet. Det trenger ikke nødvendigvis være en spiller som skal gå inn og ta plassen fra første dag, men det bør være en spiller som har "lovende kvaliteter". Du nevner to rykter, jeg skal ta med et tredje og et fjerde rykte. Cahill er en spiller som forsterker laget kvantitetsmessig, han er kun et kortsiktig "kjøp", jeg sier nei takk. Bailly har jeg liten kjennskap til, det som gjør meg skeptisk er at han sliter med spilletid på en ManU lag som ikke imponerer forsvarsmessig. Om det er spilleren eller manageren som er problemet i det tilfellet, vet jeg ikke. Et tredje rykte er Fernando Calero, som spiller i Real Valladolid, og slik jeg forstår det så har han en utkjøpsklausul på ca £10mill. Ett fjerde rykte, som da sannynligvis gjelder en eventuell overgang til sommeren er Dortmunds Manuel Akanji, som vist nok gjør en god figur på et lag som imponerer denne sesongen. Selv om Dortmund imponerer både i Bundesliga og i Europa så trenger de midler inn og dette gjør at Akanji kan bli tilgjengelig (faktisk så vurderer Dormund å erstatte han med overnevnte Calero, i følge ryktene)
 10. Polljen

  2018.12.13 Qarabag FK (H) Europa League

  En liten oppdatering i forkant av kampen, etter Emery sitt møte med pressen i dag. Koscielny er etter planen blant de elleve som skal starte kampen på torsdag. Özil, som nå er tilbake i trening, kommer til å være med i troppen til denne kampen. Om han starter kampen, eller ikke, ble det ikke gitt noe signal om. Når det gjelder de andre på skadelisten, så er Ramsey nå tilbake i full trening. Slik jeg tolker den lille informasjonen jeg finner så spiller han ikke på torsdag, det er mer sannsynlig at han er i troppen mot Southampton på søndag. Mustafi blir vurdert i forkant av kampen i morgen. Siden han uansett er suspendert i møtet mot Southampton, så ser jeg ikke bort fra at Emery kan komme til å teste han sammen med Kos i morgen (hvis han blir ansett som skadefri, vel og merke). Personlig så ser jeg ingen grunn til å ta sjansen med å spille Mustafi i morgen, så kort tid etter at han fikk en "kjenning" med hamstringproblemet. Sokratis er også suspendert på søndag, så jeg tipper at han kanskje er med i morgen og blir testet sammen med Kos.
 11. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg måtte ta en ekstra kikk på kalenderen i dag for å være sikker på at det ikke stod 1. april der 😜. Engelsk media fornekter seg ikke, og dagens overgangsnyhet er at Manchester United ønsker seg Mesut Özil i januar (noe som ikke kvalifiserer til en aprilspøk), men det de ser for seg en ny byttehandel akkurat som sist januar. Og gjett hvem vi skal få i bytte for Özil? Jo vi skal få tilbake Alexis Sanchez 😂🤣😂 https://www.express.co.uk/sport/football/1056882/Man-Utd-news-Mesut-Ozil-Alexis-Sanchez-Arsenal-transfer
 12. Polljen

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Det du skriver her samsvarer helt med min tanker rundt Özil.
 13. Polljen

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Så snart en spiller ikke spiller noen kamper så blir vedkommende lett ett offer for salgsrykter, så i utgangspunktet så bør man ikke legge så stor vekt på slike rykter. Men samtidig så kan det være tegn i tiden som gjør det lett å skape slike rykter uavhengig om det er hold i ryktene eller ikke. Når det gjelder Özil-ryktene så er jeg ikke 100% sikker på at de er feilaktige, men i utgangspunktet anser jeg de som usannsynlige. Hvis man skal se litt bak ryktene og finne grunner til at et salg kanskje (enten i januar eller til sommeren) kan ha noe for seg, så går slik jeg ser det på to punkt. Passer Özil inn i Emerys planer for laget og det andre punktet er økonomi. Når det gjelder om Özil passer inn i planene så er jeg veldig usikker. Jeg tror han kan fungere, hvis han klarer å omstille seg til de kravene Emery stiller når det gjelder innsats. Jeg er litt mer usikker på Özils vilje til dette. Økonomisk så mener jeg at det kan være lurt å selge Özil. Vi får ingen rekordsummer ved et salg, men gode penger til spillerkjøp, men aller viktigst er det at det ved et salg vil frigjøres en merkbar sum på lønnsbudsjettet, Spørsmålet når det gjelder salg er hvor salgbar er egentlig Özil. Han har en meget god økonomisk kontrakt, han har passert 30, han sliter en del med rygg og andre uidentifiserbare "sykdommer". Jeg klarer ikke å se at det er så mange klubber som vil være villige til å kjøpe han, hvis de må overta hans relativt høye lønnsnivå. Jeg er ingen forkjemper for et Özilsalg, men hvis det mot formodning skulle være korrekt at Inter Milan er villige å betale £25-30 mill for han så vil jeg på ingen måte motsette meg et slikt salg. Noen vil si at det er for billig, kanskje er det så, men for en skade-/sykdomsplaget spiller over 30 så tror jeg ikke det er så mye mer å hente, uansett hvor genial en fotballspiller han måtte være (på sitt beste).
 14. Polljen

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Fullstendig enig i det du skriver. Jeg har ingen problemer med å akseptere at våre spillere kritiseres når slikt skjer, og "fallet" til Guendouzi var rett og slett patetisk, men det virker bare så patetisk når media så ensidig plukker ut en enkeltklubb. På samme måte er det rett og slett mangel på intellekt når spillere fra andre klubber som bedriver det samme på en indignert måte prøver å score poeng på det som skjedde i går. Filming i fotball er en uting! Men en ting er å ramle lett, uten grunn, det som jeg personlig finner enda mer patetisk er når spillere som f.eks. får en minimal trøkk i rygg, bryst eller mage, ramler om på banen og holder seg til hodet som om de hadde fått ett bokseslag i det området. Jeg synes, rent subjektivt, at filming som blir gjort for f.eks. å få en motstander utvist er værre en filming for å få en straffe. Pr. idag så er det slik at det er et panel i PL/FA som kan gi straff, i ettertid, til spillere som utfører en forseelse som dommer ikke får med seg under kamp. Kanskje er den eneste muligheten til å bekjempe filming av mange "sjangre" rett og slett ved å la noen "nøytrale" i systemet kunne gå inn og gi advarsler/straff i ettertid i situasjoner som er klar og tydelig filming, der det ikke blir gitt muntlig advarsel eller kort under kamp. Jeg mener ikke at en filming i utgangspunktet automatisk skal føre til at en spiller skal stå over en kamp, men at et slik panel i ettertid kan gå inn og gi en advarsel og der en spiller som gjentatte ganger blir tatt for slik så blir straffet. Kanskje kunne noe slikt få spillere til å innse at filming er en uting.
×