Jump to content

Polljen

Arsenal Norway
 • Content count

  6,060
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Polljen

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lengst vest i kongeriket.

Recent Profile Visitors

8,586 profile views
 1. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg var vel litt diffus i mitt spørsmål. Spørsmålet var ikke hvordan diskusjonen startet (det har jeg fått med meg). Men siden Ben Elfen selv uttalte at han åt som en hest og diskusjonen utartet seg, så lurte jeg bare på hva slags type hest man vil anse Ben Elfen som 😅. Personlig så ville jeg ansett meg selv som en "Fjording" (fjordhest), både p.g.a. geografi og av lynne, så hva anser Ben Elfen seg selv som (og hva anser dere andre Ben Elfen som)? 😎 (bare for å ha litt aktivitet her i en fotballfri periode)
 2. Polljen

  Mens vi venter...

  hmmmm, spennende diskusjon, men det er mange slags hester. Varmblods, kaldblods, gamle øk o.s.v. Hva er det vi snakker om i denne sammenhengen?
 3. Polljen

  Mens vi venter...

  Vi blir aldri fornøyde, en helg uten fotball (PL) er ett helvete, samtidig så føles av og til en helg med fotball (PL) også som et helvete 😜
 4. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg blir forbauset om det egentlig er noen her som i det hele tatt har fått dette med seg tidligere. Jeg vil legge vekt på ett konkret ord du bruker, angivelig, da dette ordet i denne sammenheng oser av "agurktid" nå i den internasjonale pausen. Det er utrolig hvor mye som "angivelig" skjer på ryktefronten rundt Arsenal og forsåvidt også andre klubber i PL. Hvis han dog ble tilbudt til Zenit så var det sannsynligvis ikke et tilbud som kom fra Arsenal, men derimot fra en "mellommann" som har eller ikke har en tilknytning til Laca. Men hvis jeg skal prøve å ta denne påstanden seriøst så må dette ha skjedd relativt tidlig i overgangsvinduet før Kroenke åpnet lommeboken og vi visstnok var på jakt etter Zaha. Den gang så ble det skrevet mye om at et kjøp av Zaha måtte finansieres ved salg av enten Laca eller Auba.
 5. Polljen

  Mens vi venter...

  Ben Elfen, når det gjelder den nevnte kontrakten til Özil så er det flere måter å se an omstendighetene rundt den. Ditt synspunkt om at den ble gitt fordi klubben mente han var verdt pengene er en måte å se det på. Jeg ser det fra et annet ståsted, om jeg har rett eller ikke er en annen sak. Min personlige mening er at klubben, det vil si Wenger og Gazidis, så totalt føkka til mye når det kom til kontraktsforlengelser i den perioden. Klubben var da og hadde forsåvidt også tidligere vært på etterskudd når det kom til å være ute i god tid med kontraktsforlengelser med flere spillere. Akkurat i den perioden så surret de med kontraktene til både Özil og Sanchez. Kontraktsforhandlinge med Sanchez gikk rett til he***te, og forhandlingene rundt Özils kontrakt var på vei i samme retning. Özils agenter satt med bukten og begge ender samtidig som at AW og Gazidis fikk noe som ligner på panikk og gav Özil (etter min mening) en alt for god kontrakt (jeg har her ingen problemer med at du og andre er uenige med meg). Et av de største problemene i klubben i Wengers siste sesonger i Arsenal, var klubbens naivitet når det gjaldt det å ta fatt i kontraktene til spillere som nærmet seg kontraktens siste år, noe som i flere tilfeller har kostet klubben dyrt, enten ved for gode nye kontrakter (sett fra spillers ståsted) eller billigsalg av spillere. Du må gjerne forsette å legge all skyld på Emery når det gjelder problemene rundt Özil, men sett fra mitt ståsted så er det en for enkel måte å plassere skylden. Emery skal ikke slippe unna kritikk i denne saken, men sett fra mitt ståsted så blir det for lettvindt å legge all skyld over på han.
 6. Polljen

  Mens vi venter...

  Når det gjelder pengene og min mening om det er irrelevant når vi diskuterer Özil så står jeg ved det. At media melker dette poenget, er en annen sak. At en spiller potensielt er så "svak" at alt snakket om penger i realiteten tynger spilleren så mye at det går ut over prestasjonene, er også en annen sak. Når jeg mener at pengene er irrelevant så er det i den sammenhengen VI (her på forumet) diskuterer Özil og da blir pengene lett en avsporing fra de viktigere momentene rundt Arsenal og Özil.
 7. Polljen

  Mens vi venter...

  Både enig og uenig. Dalende form? Her er det et spørsmål om definisjonen av ordet "form". Jeg vil heller si det slik at det han har levert på banen de siste sesongene er totalt sett dårligere enn tidligere. Skyldes dette at han har vært i dårligere form? At formen er der men at han rett og slett bare ikke har "giddet" å levere like mye? At spillestilen/formasjonen ikke passer til hans spill? Jeg har ikke fasiten på dette, men det er ikke noe som bare har skjedd under Emery, det startet under Wenger. Så er spørsmålet skal spillet/formasjonen legges opp etter Özil eller må Özil tilpasse seg spillet/formasjonen. Personlig så mener jeg at det bare er unntaksvis, når det gjelder noe sjeldne unikum av spillere, at spillet skal tilpasses en enkelt spiller. Özil er ikke et slikt unikum i mine øyne. Når det gjelder troppene til EL og Ligacupen så er jeg enig med deg i at han burde vært med. Dette er en arena der man kan prøve å få gitt en spiller som sliter, selvtilliten tilbake. Som tidligere nevnt så er jeg uenig i å bruke uttrykket "fryst ut" i denne situasjonen. Selv om jeg mener Özil burde vært i troppene til EL/LC, og også burde startet i minst en av de kampene, så er det mange av unggutta som har spilt i de kampene som har imponert, og som da ville måtte vike plass for Özil i den sammenheng. Hvis det er slik at unggutta bruker enhver mulighet på trening til å imponere trenerapparatet og hvis det er slik at Özil er noe mer "lunken" på de samme treningen så har jeg likevel en viss forståelse for Emery sine valg. Men alt i alt så burde Özil, etter min mening, ha vært med der. Lønn er et irrelevant moment i denne diskusjonen, det er jeg enig i. PS!! Når det gjelder at lønn er irrelevant i denne saken så er jeg som nevnt enig i det, men for å se litt mer generelt på det med høytlønnede spillere så er det vel få klubber som har et ønske om å ikke få valuta for de best betalte spillerne. Jeg tror det er få klubber/managere/trenere som benker sine best betalte kun p.g.a. "trynefaktoren". Uavhengig av personkjemi så er jeg nå naiv at jeg tror at de fleste som styrer en klubb ønsker å få noe tilbake for det de betaler, men av og til så finner de vel ut at "rimeligere spillerkraft" fungerer bedre for laget som helhet.
 8. Polljen

  Mens vi venter...

  Hvis min vurdering av Özil blir gjort ut i fra følelser, så er jeg vel bort i mot fullstendig på linje med Ben Elfen. Hvis mine "små grå" derimot får blande seg inn i vurderingen så går tankene i en helt annen retning. Özil er en "luksusspiller" og jeg vet ikke om vi har plass til en slik spiller. På sitt beste så har Özil vært genial, men det vi har sett av mengden genialitet har variert mye de siste sesongene (også under Wenger) og jeg er usikker på hvor mye genialitet vi ville fått se, selv om han nå skulle få tillit. Gunners68 sier at han sannsynligvis må et annet sted for å få fart på karrieren. Jeg er usikker på hvilken "fart" han vil kunne få i en ny klubb, men det blir som en avslutning på karrieren og ikke starten på en ny karriere. Hjertet mitt ønsker at Özil skal få tillit og besvare den tilliten med å briljere for vårt lag. Hjernen er skeptisk til om tillit vil skape en "ny" briljant Özil.
 9. Polljen

  2019.10.06 Bournemouth (H)

  Det at Özil avslutter sin karriere i tyrkisk fotball ser jeg som meget sannsynlig. Om det skjer i det kommende vinduet (januar) eller senere, er jeg mer usikker på.
 10. Polljen

  Mens vi venter...

  Wow, vi er for en gangs skyld enige 👍.......Et luftslott, men et særdeles hyggelig luftslott 😜
 11. Polljen

  Mens vi venter...

  Nope. Jeg har også sett ryktene om Wycombe, men etter det jeg har lest så er det lite sannsynlig at det nederlandske konsortiet kommer til å overta klubben. Bergkamp & co var kommet et godt stykke på vei i forhandlingene, men styret i Wycombe har nå valgt å gå for et salg til en amerikansk forretningsmann og en avgjørelse er ventet i løpet av oktober. Det ryktes likevel at den nederlandske "gjengen" ser seg om etter en alternativ klubb i det engelske seriesystemet.
 12. Polljen

  Mens vi venter...

  Som jeg har nevnt i ett innlegg over i denne tråden så er slik jeg ser det ett av problemene at United sannsynligvis, slik som Arsenal (delvis) har gjort, trenger å skifte ut deler av de som sitter over OGS i de styrende systemene. Selvsagt stilles det spørsmål av negativ art til både styrende organer og til OGS, men så langt så er jeg overrasket over hvor lite (relativt sett) negativitet det er til OGS blant den menige fansen. PS!! Når det gjelder et stortap mot Pool, så er det godt mulig at det fører OGS ut av United. Men jeg tipper det i såfall skjer fordi Woodward & co ønsker å finne en syndebukk, ikke fordi fansen krever en slik avgang.
 13. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg ville i utgangspunktet vere enig med deg, Tapapa, i at et stortap mot erkefienden ville gjort fremtiden til en United manager usikker. Men slik jeg oppfatter situasjonen i United, så er det foreløpig for lite "støy" rundt OGS til at jeg tror noe slikt vil skje. Jeg skal dog innrømme at jeg egentlig ikke har gått så dypt inn i "United-materien" så jeg ser ikke bort fra at uroen og støyen er betraktelig større enn det jeg har oppfattet.
 14. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg tror ikke kampen mot Pool blir avgjørende for hans skjebne som manager. Problemet i ManU har vel visse likheter med det vi har vært igjennom. Det må utskiftninger til også oppover i systemet, og ikke bare på managernivå. Når OGS eventuelt får sparken skal jeg ikke spå, men mister han fansens støtte så forsvinner han...... Tror jeg.
 15. Polljen

  2019.10.06 Bournemouth (H)

  Som Piscator skriver så er det egentlig utrolig at Arsenal innehar tredjeplassen sett ut fra det som er levert på banen. Jeg mener også at det er litt merkelig at en lag ligger på tredjeplass to måneder inn i sesongen og har en målforskjell på kun to plussmål. Men så langt denne sesongen så har Premier League vært noe merkelig i sin helhet. Liverpool fosser foreløpig fremover, ikke nødvendigvis alltid så imponerende men de har den flyten ett topplag skal ha. City vinner enkelte kamper stort og taper andre mot såkalte dårligere lag. Jeg vil vel egentlig si at City skuffer enda mer enn hva våre gjør, ut fra sine forutsetninger. Av de såkalt "store lagene" så skuffer egentlig de fleste og det er tendenser som viser til den sesongen da Leicester vant ligaen, forskjellen er selvsagt Liverpool, men alle de andre "store" skuffer i større eller mindre grad så langt. Nå tror jeg at også Pool kommer til å gå på noen blemmer etterhvert, flere av de "store" vil nok gå seg til utover sesongen så jeg tror nok flere av de lagene som når er langt oppe men som i utgangspunktet anses som "middels lag" etter hvert vil sige nedover mot midten av tabellen. Selv om jeg er forbauset over vår tabellplassering så har vi kun tapt en kamp så langt, poengtapene kommer dessverre fra litt for mange uavgjorte kamper. Til tross for min negativitet til eget lag så langt, så har jeg vel egentlig likevel litt større tro på en topp fire plassering pr 17. mai neste år enn det jeg hadde før sesongstart 😏
×