Jump to content

Arsenal-jay

Arsenal Norway
  • Posts

    650
  • Joined

  • Last visited

About Arsenal-jay

  • Birthday 01/08/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Arsenal-jay's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

  1. Kan fortelle at drakta har kommet til Torshov Sport i Oslo. Den koster 700 kr, og nettpris på 600
  2. Litt funny-greie med eboue her http://www.youtube.com/watch?v=k_pkYxX7VQc...player_embedded
  3. Diarra ble vel solgt i januar vinduet, mens de to andre ble solgt i neste vindu. Uansett skjønner jeg pointet ditt, og jeg er redd for at noe av det samme skal skje nå men fortsatt optimist!
  4. --> QUOTE(Stefan B @ Apr 28 2010, 03:57 PM) 196905[/snapback] Hvis man leser kommentarene der så ser man lett ut av dette er en "piss-artikkel". Liverpool og Arsenal drakta er iallfall feil, vet ikke med United drakta dog. Liverpool drakta var i hvertfall riktig så kan jo hende det blir den drakta på linken som blir hjemmedrakta neste år
  5. Snublet over denne "Apparently Manchester City want to take John Terry to Manchester City as cover for Wayne Bridge," "Let's be honest, we already know he can step in and do a better job."
  6. jeg skal til london til helgen og har tenkt å se Arsenal-everton.. Jeg pleier vanligvis å bestille billetter gjennom Arsenal Norway, men var litt sent ute denne gangen så klarte ikke det. Derfor lurer jeg på om noen har tips til å skaffe billetter til en forholdsvis billig penge så fort som mulig. Er det mulig å bruke red membership for å skaffe billetter? Det er snakk om to billetter, og jeg hadde vært svært takknemlig om noen kunne hjulpet! på forhånd takk!.
  7. Fest i Liverpool! http://www.lfc-endofseasonparty.com/
  8. Jeg syns det er litt rart at Wenger kun har forsterket stallen med en midtstopper når det er kanskje den posisjonen vi har flest kandidater å velge mellom... Men skal dog innrømme at det var den posisjonen jeg ville at vi skulle forsterke sammen med DM, men da tenkte jeg at heller en spiller som Senderos skulle gå. At Vermaelen kom som erstatning aner jeg ikke om er bra eller dårlig, men Wenger vet vel hva han gjør, så regner med at han blomstrer i Arsenaldrakta Uansett, syns jeg det er synd at Kolo drar (?) da jeg alltid har likt han som spiller, og det virker jo helt klart at han har en stor påvirkning på spillergruppa og. Husker et intervju med Nordtveit, hvor Nordtveit fortalte at den første som virkelig tok i mot han av førstelagsspillerne var Kolo!
  9. http://www.sport.co.uk/news/Football/22480...rt_gallery.aspx Der står det at 3. drakta er så og si lik bortedrakta, bare i hvit..
  10. Hvorfor ikke bestille billetter her på gunners.no, altså gjennom supporterklubben? Sånn jeg pleier å gjøre det, og jeg har bare gode erfaringer
  11. 3-1 nåå! Wilshere åpner poolforsvaret, og Watt putter Edit: litt sein der
  12. Arsenal leder 2-1 til pause, Sunu og Wilshere har scort!
  13. Arsenal 4-0 Stoke H FM: Walcott
  14. Jeg ble rett og slett forbanna når jeg så den videoen og artikkelen. Det at man ikke klarer å sette pris på en mann som har gjort Arsenal til et av de beste lagene i verden er rett og slett veldig bemerkelsesverdig.
×
×
  • Create New...