Jump to content

1Bergkamp0

Supermoderators
 • Content count

  7,146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

3 Followers

About 1Bergkamp0

 • Rank
  Manager
 • Birthday 09/23/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. 1Bergkamp0

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Min liste: 1. Ny manager 2. Ny målvakt 3. Ny stopper (Mener Mustafi holder mål, vil vi vinne neste år trenger vi en ny stopper, vil vi bygge for fremtiden mener jeg Chambers bør få sjansen) 3. Ny(e) midtbanespiller(e) -> Uten Xhaka mangler vi en til å kontrollere tempoet, Wilshere er eneste dribleren, Elneny er eneste som virkelig hjelper Xhaka hjemover. (Jeg liker Ndombele, som kan gjøre litt av alt) 4. En ving som kan spille på begge sider (Pavon?) Min oppstilling - 4-3-3: --------Ny GK Bellerin-Mustafi-Ny stopper-Monreal ------------Xhaka -----Ramsey----Ny ----Mhiki----Özil----Auba -----------Laca Reserver: ----------------Emi AMN--Chambers---Mavro--Kolasinac -------------El Neny----- --------Ny?---------Iwobi ---
 2. 1Bergkamp0

  Arsene's XI

  Førstelaget går på følelser, men er også et lag som kunne overkjørt hvem som helst: Lehmann Lauren-Campbell-Koscielny-Monreal -----Gilberto---Vieira --Ljungberg--Bergkamp--Pires ----------Henry Andrevalg: Seaman Dixon--Keown--Mertesacker--Clichy --------Arteta---Ramsey --Hleb--Özil---Cazorla -------------Aubameyang----- Tredjelag (med en del spillere jeg ikke liker like godt i ettertid + Woj og Petit egentlig) Woj Sagna--Toure--Adams--Cole Nasri----Fabregas---Petit--Arshavin (Var helt fantastisk i halvannen sesong, mener også at mål/assist-snittet hans var brilliant selv om han bidro mindre og mindre i banespillet og ikke hadde holdningen som skulle til) ---Van Persie--Anelka Sterk kvalitet i tre lag hvertfall. Spillere som Song, Wiltord, Edu, Walcott, Eboue, Kanu, ROSCIKY, Wright, Overmars, Wilshere, Reyes, Lacazette, Mhiki, Vermaelen, Gallas, Parlour osv. kommer ikke med. Litt få engelskmenn. Sikkert glemt mange, men FOR en rekke med kvalitetsspillere vi har hatt i løpet av 22 år. Synd at vi har nesten et helt lag med spillere jeg mener "sviktet" klubben på tidspunkt jeg mener vi trengte dem. Blanding av kvalitet, følelser og status i klubben. Mange glemt sannsynligvis. Skuffelses-Elleveren (Stort sett spillere som aldri var gode nok, men som underlig nok fikk en del kamper, husker gode øyeblikk fra alle her): -----------------Almunia Debuchy--Squillacci---Stepanovs---Silvestre Lucas Perez-------Denilson----Flamini (Hadde en god sesong)--Gervinho ---------------Chamakh-----Bendtner- Debuchy, Perez og Chamakh hadde nok mest uflaks, fikk ikke nok sjanser og/eller skader på feil tidspunkt. Resten var hentet inn på feil tidspunkt i karrieren, for dårlige eller hadde ræva holdninger. Av nåværende spillere kan fort spillere som Kola,Iwobi, Xhaka, Mustafi og Bellerin havne her, men trur at et managerskifte kan gjøre meget godt for disse. Høyt potensiale, men ikke god nok progresjon/for mange feil gjør at jeg trur de må spille iet system med mindre frihet for å kunne leve opp til potensialet.
 3. 1Bergkamp0

  Hvilken ny Arsenal manager ønsker dere?

  Virker som det står om Arteta eller Allegri. Jardim-ryktene har egentlig aldri fått den farta på seg som jeg skulle ønske. Spennende blir det okke som.. Syns selv at Arteta hadde vært superspennende, men er nok for tidlig. Jardim og Allegri hadde nok vært bedre valg om man skal ha det beste ut av de beste spillerne som nå også er på høyden av sin karriere (Vi bør få kunne se en av de beste sesongene til både Auba og Mhiki nå, samt spillere som Özil dersom han blir. Blir det Allegri tipper jeg han også får et ekstra år ut av Cech (og at han ville klart det samme med Koscielny) Føler Arteta og Jardim står mer for den fotballstilen jeg ønsker å se i Arsenal, det første er selvfølgelig bare spekulasjoner, men etter å ha trent under AW og vært assistent under Guardiola, syns jeg det er merkelig om han går tilbake til Moyes-ball En mellom-manager som Ancelotti ville jeg IKKE vært fan av selv om jeg tror det er Gazidis/Sven/Raul som sitter på mesteparten av makten fremover. Folk som kan planlegge fremtiden fremover, noe jeg har etterspurt i evigheter, selv om jeg har vært WengerIN frem til siste to sesongene. Buvac/Arteta er ikke drømmen, men hadde unektelig vært det mest spennende alternativet, Allegri er trofégarantisten mens Jardim er en gylden middelvei i mine øyne.
 4. 1Bergkamp0

  Alexis Sanchez

  Den overnevnte statistikken kan jo tolkes på flere måter. Fikk ikke sett kampen selv, men virker som om vi stod høyt med forsvarstreeren og at Swansea lå dypt. Dermed trenger ikke Alexis spurte så mye, mens Mertesacker må det. Det sier ingenting om hva de fikk utgjort i kampen. Det med distance covered er heller intet nytt. Özil løper som regel mer enn Alexis per spilte minutt, men Alexis "redder" det inn igjen med et par helte-spurter bakover. Er vel ikke antall spurter og hvor mye distanse han dekket vi dømte Henry eller Bergkamp for heller... Forsvinner nok etter sesongen og får en kjempesesong..
 5. 1Bergkamp0

  2017.09.20 Doncaster Rovers (H) Carabao Cup

  Ospina Holding - Per - Chambers Nelson - Wilshere - Bielik - AMN Walcott--Giroud-Alexis Bielik fortjener litt tid på stopperplass, men med Holdings selvtillit og Per/Chambers uten noe spilletid bør han flyttes opp på midten. Wilshere/Jeff ville også vært den mest offensive duoen vi kunne stilt i den posisjonen. Nelson-AMN blir også offensive på vingbacken. Alexis bør få minst 60 minutter til på å spille seg i form.
 6. 1Bergkamp0

  Useriøse rykter

  Cech/Ospina Bellerin(Chambers)-Mustafi(Per)-Koscielny(Holding)-Kolasinac(Monreal ---------------Xhaka(Ramsey)----Coquelin(Elneny)---Wilshere(Cazorla) -------------------------------------Özil(Iwobi) -------------------Lacazette(Alexis)----------Cavani(Giroud) Nesten for god dekning på topp. Fremdeles klare mangler på midtbanen og ingen backup på høyrebacken (Chambo er stopper!)
 7. 1Bergkamp0

  Alex Oxlade-Chamberlain

  Fikk hvertfall lov til å starte når vi hadde dårlige perioder. Bytter fast spilletid og dårlig form mot benken og dårlig form
 8. 1Bergkamp0

  2017.09.17 Chelsea (B)

  God kamp. Mustafi dominerer mot Morata, mens det blir vanskelig for Pedro og Willian å utrette noe mot Koscielny og Monreal. Syns Ramsey og Iwobi hadde en meget god førsteomgang. Lest gjennom tråden her og sett at et par var veldig uenig i å bruke Iwobi, men er han som går ned i rommet Ramsey forlater ofte. Med Alexis, Lacazette og Welbz der fremme ville det blitt for lite kreativitet mener jeg. Welbeck og Lacazette jobber bra, uten stort hell. Vingbackene var også meget bra. Alonso-Bellerin-duellen var kanskje like vill som Mustafi mot Morata. Hater når vi spiller mot Chelsea. Laget er fullt av drittsekker som David Luiz, Fabregas og Moses (Ny dive mot Arsenal idag rett etter Kolas første gule). Sitter med hjertet i halsen til enhver tid. Den gløden og innsatsen vi viser idag må vi vise i hver eneste kamp. Da blir det MANGE poeng i år.
 9. 1Bergkamp0

  2017.09.14 FC Køln (H) (Europa League)

  Agreed. Gått noen rykter om at spillerne mener han er egoistisk i spillestilen. Mistet ballen mer enn noen annen spiller i PL i fjor, tar et par defensive løp, men ofte på hans kant det kommer baklengs og da går han ofte hjemover... Presser alltid høyt, men ikke ofte sammen med resten av laget (Denne typen press fungerte faktisk mot Bournemouth da han var ute for laget presset sammen.) Alexis bør få spille seg i form sammen med Wilshere, Holding og Chambers i EL, dersom noen av de gjør det bra kan de godt komme med på laget i PL. Var dårlig for Chile i landslagspausen også. Utvilsomt en fantastisk spiller, men vi har dårlig erfaring med å sette opp nøkkelspillere i dårlig form uavhengig av hvor bra de som har spilt har gjort det (Chamakh ble jo ødelagt av dette..) Ryktes at Cech, Xhaka, Lacazette, Alexis, Özil og Ramsey får hvile mens Ospina, Wilshere og Walcott skal starte. Mener vi har en meget god bredde nå som troppen er nesten skadefri... Ospina, Wilshere og Walcott hadde gått inn på de fleste andre lag i EL/PL og fortjener å spille litt de også.
 10. 1Bergkamp0

  2017.09.14 FC Køln (H) (Europa League)

  Alexis kan komme på som innbytter. Viktigere å ha han klar for de minuttene AW vil bruke han mot Chelsea. Når det gjelder BATE kan vi være enige om å være uenige. Tipper det blir en tøff bortekamp, men Köln er et sterkt lag, til tross for at de ikke har Modeste lenger. Horn og Hector er to meget gode spillere for eksempel
 11. 1Bergkamp0

  Alex Oxlade-Chamberlain

  Debuterte professjonelt mot Huddersfield i en 5-0-seier for Soton. 7-13 er fremdeles ikke fantastisk, men ikke like ille
 12. 1Bergkamp0

  Keeperne i PL

  Kommentatorene har mye å si for omdømmet til spilleren. Begovic og Mignolet var de to beste keeperne i PL for et par år siden i følge dem. Pickford og Butland blir også hauset opp (Spesielt av de engelske), mens solide, utenlandske keepere ofte ikke får honnøren de fortjener. Edit: Ser at Fabianski hadde det som kanskje blir sesongens beste redning i PL i går.
 13. 1Bergkamp0

  2017.09.17 Chelsea (B)

  Vi har vunnet de to siste kampene våre på Wembley mot de dog. Vi har alle forutsetninger som skal til for å klare det på brua også. Tror dette kan gå begge veier, men om vi slipper inn det første tidlig så tror jeg det blir stygt. Scorer vi det første tror jeg fort vi kan vinne med både to og tre.
 14. 1Bergkamp0

  2017.09.14 FC Køln (H) (Europa League)

  Veldig enig i laget. Ser gjerne at Theo kommer inn for Alexis dog. Kanskje AMN kan komme inn på ene vingbacken også. AMN, Nelson, Iwobi, Holding og Chambers bør være bankers på laget i gruppespillet. De trenger flere sjanser enn de har fått pdd. og lagene i EL er ikke dårlige, men bør kunne slåes med våre nest-beste. Helt enig med Poljen forøvrig, EL bør taes seriøst, men i gruppespillet så kan vi ta noen sjanser. Vingbackene og de sentralt på midten må løpe mye så de bør definitivt spares til denne kampen. Köln er nok vår tøffeste motstander i gruppespillet, men går det dårlig i de to første kampene får vi bare kjøre på med toppet mannskap i de siste så vi er sikret videre spill.
 15. 1Bergkamp0

  2017.09.09 AFC Bournemouth (H)

  Tenkte følgende når jeg skrev denne: Nå scorer han sikkert hattrick... Ikke langt unna heller, så får fortsette å jinxe oss. Mustafi, Xhaka og Özil står frem for meg som de som trekker i trådene. Men dette var en lagseier. Endelig et godt kollektivt press, Bournemouth klarte ikke kvitte seg med ballen før den kom tilbake. Spiller vi sånn neste uke tar vi 3 poeng mot Chelski. Forøvrig gratulerer til Welbz, har alle ferdighetene til for å bli en notorisk målscorer, viser prov på fart, styrke, teknikk og ferdigheter med og uten ball idag. Men det er alltid to sider av Welbeck. Sløser bort ballen en del og bommer fremdeles mye. Kanskje selvtilliten fra denne kampen vil hjelpe han? Alexis bør sitte på benken mot Chelski så kan Welbz få en ny sjanse. Typisk at reaksjonen er at Bmouth er ræva når det skjer, men når det skjer mot oss så er Liverpool glitrende.
×