Jump to content

Tapapa

Supermoderators
 • Content count

  5,789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

3 Followers

About Tapapa

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

4,924 profile views
 1. Tapapa

  Let's all laugh at Tottenham

  Me not like. https://www.theguardian.com/uk-news/2019/mar/17/london-train-station-to-be-renamed-after-tottenham-hotspur-club
 2. Tapapa

  2019.03.14 Rennes (H) Europa League

  Altså, vi kan ha noe i CL å gjøre, selv om vi blir slått ut av Napoli. Stemmer?
 3. Tapapa

  2019.03.14 Rennes (H) Europa League

  Du har en fantastisk negativisme, Marius. Hvis Napoli slår oss ut og vi kommer på tredjeplass i serien. Syns du da at vi ikke har noe i CL å gjøre?
 4. Tapapa

  2019.03.14 Rennes (H) Europa League

  Det er enkelt nok.
 5. Tapapa

  2019.03.14 Rennes (H) Europa League

  Jeg så ikke meldingen din når jeg skrev min. Vi tenker som vanlig likt og det er ikke et kompliment til verken deg eller meg.
 6. Tapapa

  2019.03.14 Rennes (H) Europa League

  Det var mot eksepsjonelt enkel motstand. Det tells ikke.
 7. Tapapa

  2019.03.14 Rennes (H) Europa League

  Gratulerer BE, du er first loser mht å publisere en nyhet som de fleste av oss hadde lest lenge før Marius la ut gla´nyheten her.
 8. Tapapa

  Unai Emery

  Det har gått meg hus forbi. Er lånet på klubben? Betaler klubben rentene?
 9. Tapapa

  Unai Emery

  Vi vet ikke om han har sportslig interesse, som du påpeker. Egentlig er det knekkende likegyldig, bare han lar de som står får den daglige driften vide rammer til å gjøre en god jobb.
 10. Tapapa

  Unai Emery

  Han "tok ut" £3 mill for noen år siden. Det var egentlig at klubben kjøpte tjenester fra et annet av hans selskaper. Utover det, så er det ukjent for meg at han har tatt ut noe som helst.
 11. Tapapa

  Unai Emery

  Kroenke, hva kan man si om han? Jeg liker han ikke, ukarismatisk og taus, men når jeg legger følelser til så innser jeg at jeg egentlig ikke har noe å utsette på han. Han blander seg ikke inn i det sportslige, manageren(e) våre får mulighet til å jobbe langsiktig. Det liker jeg. I motsetning til The Glazers, som har belånt drittklubben de kjøpte, så har Kroenke kjøpt Arsenal for egne midler. Det liker jeg. Jeg har ingen problemer med midlene vi har brukt på spillerkjøp. Vi har brukt mye penger og stallen er god. Jeg kunne så absolutt tenke meg nye spillere, men da mener jeg at vi må selge noen først. Så noen få ord om stallen er god nok. Vi ligger på fjerdeplass og har fått en ny manager, med et nytt system. Vi har en rimelig god sjanse til å gå forbi Tottenham. Er det så ille? Hvis vi ikke hadde kjøpt noen nye i sommer, og systemet får satt seg skikkelig, er det så utenkelig at vi reelt sett kan konkurrere med Liverpool? Jeg tror det. Har United en god nok stall? Under Mourinho lå de langt etter topplagene, så kom Solfjær og med samme spillere (pluss mange skader), så har han vunnet kamp etter kamp helt til laget hans møtte the mighty gunners. Har stallen blitt bedre eller er det Solskjær som får mer ut av samme stall?
 12. Tapapa

  2019.03.10 Manchester United (H)

  Kjedelig kamp, null spenning. United er dessverre alt for dårlige. Sånn ender tabellen. 1. City 2. Pool 3. The mighty gunners 4. Chelsea United kommer på femte, foran Tottenham. Sånn blir det, for jeg tar sjeldent eller aldri feil
 13. Tapapa

  2019.03.10 Manchester United (H)

  Emery går for alt eller intet. Kult. Gleder meg til kampstart!
 14. Tapapa

  2019.03.10 Manchester United (H)

  Det har jeg sagt i hele år, at vi kommer på tredje. Jeg skjønner ikke hvorfor folk tror vi taper i morgen. United har gode resultater, men spiller til tider elendig. Flaks varer ikke evig.
 15. Tapapa

  2019.03.07 Rennes (B) Europa League

  Takk. Merket du ikke at det var en skrivefeil der? Fan du er sløv ass.
×