Jump to content

Stomphfe

Arsenal Norway
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

About Stomphfe

 • Rank
  Prøvespiller
 • Birthday 04/13/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Stomphfe

  What to do, when in London

  Noen forslag på en god pub å se Stoke - Tottenham i London på mandag? Helst ikke en ren Arsenalpub i Nord-London, men absolutt ikke en Spurspub. Har med en Stokesupporter, og med meg blir vi to Stokesupportere på mandag.
 2. Stomphfe

  2013.01.10 Napoli H

  Skulle egentlig sett kampen på pub, men for det ikke til. Noen som kan linke til en alright stream?
 3. Stomphfe

  2013.03.13 Bayern Munchen B

  Stream?
 4. Stomphfe

  Twitter

  Da blir det en oppryddning på twitterkontoen, hadde det på følselsen. Takk for oppklaringen
 5. Stomphfe

  Twitter

  Noen som har brukbar oversikt over hvilken twitterkontoer til Arsenalspillere som ikke er falske? Har en følselse, uten å være 100% sikker, av at disse jeg følger er falske: @E_Eboue @TRosicky07 @RealRomfordPele @AndrArshavin23 @MikeIArteta8
 6. Stomphfe

  08.04.12 Manchester City (H)

  Noen kastet ei ølflaske ned fra tribunen bak målet. Szczesny plukket den opp og tok en sup: Spenstig type..
 7. Stomphfe

  08.04.12 Manchester City (H)

  Offside og filming ble nettopp straffe, rødt kort og mål på Old Trafford. Så blir nok Unitedseier.
 8. Stomphfe

  Tanker rundt overgangsvinduet januar 2012

  Så Blackburn - Stoke for rundt ei måned siden, og la greit merke til N`zonzi. Dog pga at han bevist slo med albuen i ansiktet på en motspiller under dødball, hele 3 ganger under kampen, 2 av dem iløpet av en kort periode på 2-3 minutter. Virker generelt som en ufin type..
 9. Stomphfe

  Gary Cahill

  jack_wilshere Jack Wilshere Bit of golf with big Gaz Cahill.......trying to convince him to join me at Arsenal haha #gooners Dette betyr selvfølgelig lite, men et artig poeng at Jack spiller golf me Cahill og prøver å overbevise ham om å signere for Arsenal. Håper virkelig på Cahill som en av sommerovergangene!
 10. Stomphfe

  2011.05.22 Fulham B

  Herregud jeg er glad for at spurs også snublet en del mot slutten av sesongen. Tenk om vi måtte sittet å håpe på at manu vinner cl-finalen for at vi skal få kvalikk...
 11. Stomphfe

  2011.03.08 Barcelona B

  Jeg har nesten lyst til å kreve omkamp på stillingen 1-1 etter det jeg ser som tidenes værste dommeravgjørelse! Innser dog at det er å dra det litt langt å kreve omkamp. Men, kan noen med hodet litt kaldere enn mitt akkurat nå, skrive en mail til Uefa og be dem holde en pressekonferanse hvor de utaler at den dommeren aldric igjen får dømme en europeisk fotballkamp!? Det hadde særiøst vært et godt plaster på såret! Begynner virkelig å mislike Barcelona også, men de vant temmelig fortjent idag.
 12. Stomphfe

  Skader

  arsenal.com sier Cesc er ute i èn eller to kamper, som betyr han er tilbake til neste helg når vi har viktig kamp mot Sunderland, og deretter Barcelona.
 13. Stomphfe

  Dennis Bergkamp

 14. Stomphfe

  2011.02.27 Birmingham N

  Wilshere som både back og på midtbanen? Elsker tanken på flere Jack Wilshere på banen, men tror det blir verre i praksis
 15. Stomphfe

  2011.02.20 Leyton Orient B

  noen som har en brukbar stream?
×