Jump to content

donaldhino

Arsenal Norway
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

About donaldhino

  • Birthday 02/19/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://arsenal.verdensvevet.com

donaldhino's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Wenger har faktisk uttalt seg flere ganger om hvorfor han ikke benytter Toure som DM. Toure har rett og slett ikke utholdenheten som kreves til å være en DM Nei men det er jo derfor vi har den brede stallen med kvalitetsspillere, slik at vi kan bytte ut og få innpå friske bein mot slutten.
  2. Det er veldig synd at toure sliter med formen. en toure i form vs gallas i form har i mine øyner en soleklar vinner: Toure. Med tanke på alder, rutine i laget, hjertet i klubben osv, vil jeg helst se at gallas må gå enn toure. Problemet er at når begge spiller samtidig på banen så sliter vi der bak, merkelig nok, siden begge to er gode spiller. Men lurer litt på hvorfor ikke toure får spille midtbane (når gallas spiller forsvar med for eks djourou)? det ville jo vært en veldig bra DM, samtidig som han er en litt mer kraftig og respektert spiller en for eks denilson, diaby og song. wenger, bruk professorhodet ditt pittelitt det kan jo tyde på at han gjør det siden transfere requesten ble avvist!
  3. Eboue kan i det ene øyeblikket prestere utrolig bra, før han kort tid etter kan virke helt håpløs. Det han er best på som vi til dels sliter med, er gode inlegg fra kantene. Og, vi glemmer aldri denne: http://www.zshare.net/video/5238255676e26cf2/ og... det var Eboue som la inn før det utrolige "karate" sparket til Van Persie
  4. Noen flere som fikk med seg når Mascherano sparket ballen i beina på Riley så han trynte? haha.. det var det mest underholdende som skjedde under hele kampen!! sier sitt
  5. Vel, Rosenborg hadde gullhår i to'ern så det julte etter! Hele 2 omgang var kun å sparke ballen ut fra keeper og rett i beina på kjelski spillerene, slik at de kunne løpe frem og skyte på mål. Tragisk at ikke Rosenborg prøvde å flytte ut laget. 1 omgang var helt ok fra rosenborg sin side, men 2 omgang var nesten litt flaut å se på. resultatet bra, heldig, 2 stolpeskudd ++, men elendig spill.
  6. Kan ikke akkurat si at jeg var imponert over forsvaret/keeper til Derby.. noen av målene ble jo servert på gullfat. Uansett, Liverpool er et sterkt lag i år, ingen tvil om det, men det er ingen grunn til å skjelve i buksene pga denne kampen.
  7. Dette kunne vært positivt! Det øker sjansene for at Arsenal blir mer prioritert i media, og da spesielt i utvalg av hvilke kamper som blir vist på TV. Nå er det jo stort sett liverp og utd som blir valgt, så med en profilert nordmann i stallen ville det økte interessen rundt Arsenal i norge. om han passer inn i laget er jo en helt annen sak, men kunne det være verdt det?
  8. lehmann er en fin fyr han.. liker når han drar igang de "artige" skuespillene og parodiene på utespillerene.. hehe men.. at han dytter folk helt uten grunn (her er det ikkje bare snakk om et lite puff, her snakker vi å dytte hardt), det blir bare for dumt. blir nesten flau over arsenal's vegne når vi har en slik usportslig spiller på laget.
×
×
  • Create New...