Jump to content

Verminator5

Arsenal Norway
 • Content count

  4,859
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

6 Followers

About Verminator5

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 05/08/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

3,402 profile views
 1. Verminator5

  David Ospina

  Må innrømme at jeg ikke savner Ospina. Svak i luftrommet i kveld, og feilvurderer på målet.
 2. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Mange kan hviles i midtuka, men det kan også Southamptons spillere gjøre. Om det stemmer at Sokratis må stå over pga gule kort og Mustafi må stå over grunnet skade blir det veldig tynt.
 3. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Kampen mot Tottenham har nok kostet vanvittig mye. Energinivået i dag og mot United var vesentlig lavere, og skadene hoper seg opp. Håper ikke Emerys harde kjør på treningsfeltet i sommer fører til slitasje på troppen. Henter vi forsterkninger i januar, mon tro?
 4. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Kan vise deg en bar på Nørrebro i København som selger det😊
 5. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Det blir jo ikke mer enn 2 minutter sammenhengende spill i denne omgangen Huddersfield stopper opp spillet og drøyer tid. Anti-fotball.
 6. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Jeg fant en artikkel fra Business Insider om denne hendelsen (klarer ikke å legge til link). Der beskrives lystgass som den minst skadelige rusmidlet tilgjengelig, og at det er lovlig. Videre står det at den store barregningen inneholdt whiskey, vodka og champagne. Tror nok alkoholen i større grad forklarer hvorfor Matteo så slapp ut. Med all respekt for din jobb og erfaring, men det finnes jo barer som serverer lystgasskapsler og fyller på ballonger. Selv i Skandinavia forekommer dette. Del gjerne din faglige vurdering rundt dette. Med informasjonen jeg har for hånden klarer jeg ikke å se noen ulovligheter her og heller ingen skandaler. Spillerne dro på nattklubb og kjøpte en hel masse av det som stod på menyen. De ramla utpå. Det er lov.
 7. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Om det stemmer at det er helium de har innhalert er ikke dette en sak. Mener du at man ruser seg om man innhalerer helium, Gunners68?
 8. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Jeg er som beskrevet i en annen tråd svært begeistret for Licht men har ikke sett nok av han som stopper til å vurdere om han er god nok i den posisjonen.
 9. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Det er i grevens tid dersom det stemmer at Holding er ute resten av sesongen. Håper også Mavropanos er klar snart så han kan avlaste i cup-kamper o.l.
 10. Verminator5

  2018.12.08 Huddersfield Town (H)

  Jeg leste at Koscielny hinket av banen i U21-kampen mot Pompey. Er det noen som kan bekrefte/avkrefte?
 11. Verminator5

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Det var Lichtsteiner som konfronterte Dier med hans hodeløse feiring, og dyttet han vekk fra fans og Arsenal-spillerne. Det fyrte opp stemningen. Jeg så Lichsteiners debut i Stockholm mot Lazio. Etter tre minutter tildelte Stephan en albue i pannebrasken på en motspiller (vet ikke om det var tilsiktet, men det så ikke slik ut).. Vedkommende ble sint og konfronterte Lichsteiner. Da tok vår mann tak rundt halsen på vedkommende og dyttet han vekk. Så ble det ikke noe mer ut av den saken. Jeg har hatt stor sans for mannen ever since.
 12. Verminator5

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Dette er den herligste kampen jeg har sett på veldig lenge. En emosjonell berg og dalbane. Vi er veldig gode nesten hele kampen igjennom. Allikevel skal vi gjøre det vanskelig for oss selv med to horrible situasjoner. Men det er så mye å glede seg over. Vi løper mest, takler hardest, sender flest folk i knuffingen og er over lillebror i alt. I dag var vi akkurat der vi skal være. Måtte denne lidenskapen tas med til Old Toilet.
 13. Verminator5

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Håret inn for Mustafi. Legger om til fire bak. Skeptisk til at Kolasinac skal ned i en tradisjonell backrolle.
 14. Verminator5

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Nydelig angrep, nydelig mål. Initiativet er tilbake!
 15. Verminator5

  2018.12.02 Tottenham Hotspur (H)

  Jeg er ikke uenig i at Son overdramatiserer. Men hvorfor er det så vidåpent for Son? Hvorfor klarer Kane å vippe ballen videre til Son når han bryter med to av våre? Det er små marginer. Enkeltspillere skal kanskje ikke klandres, men at dette kun er dommerens feil kjøper jeg ikke. Er det virkelig offside på målet til Dier?
×