Jump to content

Gullik

Arsenal Norway
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

Gullik's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Xabi Alonso på vei til Real Madrid. Gode nyheter for oss, da et salg av Alonso svekker Liverpool. Dessuten vil dette sannsynligvis dempe Reals interesse for Fabregas i fremtiden (selv om jeg ikke tror Fab ville gått til Real uansett).
  2. Gullik

    Kolo Touré

    Synes ikke at et salg av Toure er et stort nederlag i seg selv, sportslig sett. Med unntak av innspurten i 08/09 sesongen har Kolo vært ganske svak (til sin standard) siden han returnerte fra Afrika mesterskapet i 2008. Partnerskapet med Gallas har heller ikke vært så bra som man hadde håpet, og for at laget skulle ta et nytt steg mot toppen igjen var det kanskje nødvendig å splitte Kolo og Gallas, og da Gallas er en bedre stopper enn Toure er det ok at han går. Prisen på £16M er også meget pen. Med Vermaelen inn ser han nå ut som en direkte erstatter som bare går inn og tar plassen til Toure. Og da er vi like langt. Vi trenger en ny stopper, det vi har av backup holder ikke. Det bekymrer meg at Wenger mener det er overflod på stopperplass og at vi allerede har for mange stoppere. Greit, det har vi faktisk, men da kan man samtidig banne på at det ikke blir flere stopperkjøp i sommer. Jeg misstenker at Wenger ser på tilbakekomsten til Senderos som en mulighet til å "slippe" å kjøpe noe nytt. Og det er trist for Senderos holder ikke mål. Det gjør heller ikke Silvestre. Og Song bør brukes fast på midten inntil vi får inn noe nytt der. Djourou liker jeg, han har potensial, men bør ikke være noe mer enn et fjerdevalg i en klubb som Arsenal. I min drømmeverden hadde Silvestre og Senderos forsvunnet ut døra og en ny solid stopper inn mens Song ble midtbanespiller på full tid. Men jeg er ikke Wenger, og det er nok like greit Det er synd at vi har solgt unna hele gullaget fra 04 allerede. Og jeg føler at vi bare gradvis har svekket laget litt og litt hver eneste sesong siden den gang. Det er faktisk klasseforskjell på laget fra 03/04 og 04/05 kontra det vi har i dag. Å bytte ut spillere er selvsagt en nødvendighet da få av de gutta fortsatt er på høyden. Men det har likevel skjedd altfor fort og brutalt. Jeg tror ikke helt på "mirakler" som da Flamini over en sommmer så ut som verdens beste i sin posisjon. Vi har derimot blitt svekket over sommeren, og for første gang er jeg i forkant av en sesong bekymret for om vi i det hele tatt kommer til å nå en topp 4 plassering.
  3. Gullik

    Useriøse rykter

    Dette holder ikke. NOK en ukjent, kortvokst spiller fra fransk liga er kanskje det siste jeg ønsker til klubben. Jeg kan gå med på å satse 100% på Song eller Denilson, de har tross alt tatt et syvmilssteg det siste året begge to, men vi trenger en spiller med åpenbar klasse ved siden av Cesc på midten. Er selvsagt en mulighet for at Blaise Matuidi her er helt rå, men jeg klarer ikke helt å tro på det siden han er såpass ukjent (eller er det bare jeg som ikke har fulgt med i timen?). Jeg tror faktisk det hadde vært smart av Wenger å hente inn en spiller med "navn" slik som situasjonen er i øyeblikket. En spiller på midten som motstanderen på forhånd frykter hadde ikke skadet. Tror en Melo, en Cana eller Inler hadde vært ypperlig, men til Matuidi sier jeg høffelig nei takk.
  4. ...men jeg tror likevel Man Utd holder seg for gode til å leke Real/City og hente inn verdensklassespillere for alle de pengene de nå får. Ser for meg at Ferguson bruker litt av det på å gjøre Tevez til Unitedspiller på heltid, og Antonio Valencia inn for å fylle noe av tomrommet (eventuelt en ny spiss om Tevez forsvinner). Jeg håper hvertfall det, men alle vet at også Ferguson inne holder noe igjen i jakten på å skaffe de spillerne han ønsker, dog holder han seg fortsatt på en annen planet enn Perez og Real. Likevel tror jeg ikke United kommer til å vissne bort av dette. De mister selvsagt en av de råeste ballkunstnerne i Europa, og vil nok savne magien hans i stunder der de sliter, men andre vil ta steget. Ser for meg at Rooney hever seg betraktelig når han ikke konstant er i skyggen av Ronaldo. Tror faktisk at Nani med tillit også kan bli langt bedre enn hva han nå er. Sist gang United solgte en stjerne var da van Nistelrooy forlot Old Trafford; mange trodde det var slutten på storhetstida, men de kom styrket ut av salget av sin stjerne og har vunnet hvert år siden den gang, i tillegg til en CL tittel og CCup seier.
  5. Satan, trodde nesten det var Martin JOL som var gjest i canal+ studio i Liverpool drakt
  6. Gullik

    Useriøse rykter

    Newcastle-trio linket. Kanskje ikke det mest troverdige, men likevel spennende. Shay Given er en keeper jeg har hatt lyst til å se i Arsenaldrakt i noen sesonger nå, en veldig god keeper som ville forsterket oss. Sitter å ser Newcastle får juling av Liverpool akkurat nå, og Given har til nå vært helt enorm. De to andre er også spennene, spesielt Taylor. En god og ung midtstopper med PL erfaring og engelsk pass. Tror det ville vært et bra kjøp om vi hadde fått kloa i Tayolr. N'zogbia er også en bra spiller som styrker oss i bredden. Litt mer skeptisk til N'zog skal jeg være ærlig, men om man kan få han billig så hvorfor ikke? Alt av forsterkninger er jo tross alt bare positivt slik situasjonen er nå. http://www.people.co.uk/sport/football/tm_...-name_page.html
  7. Årets julegave til spurvene. Går kanskje fra en spissrekke bestående av Berbatov, Keane, Defoe og Bent, til Pavlyuchenko, Fraizer Campbell, Bent og Bellamy på 12 måneder. God deal det.
  8. Gullik

    Arsene Wenger

    Wenger innrømmer hvert fall at kjøp er mer sannsynlik nå, etter skaden på Cesc, hvis det skulle være noe trøst..
  9. Vi trenger en spiller med fysisk styrke, en spiller med luftstyrke, en spiller med rutine og erfaring og som er en leder på banen. Posisjonen er sentral midtbane, en defensiv midtbanespiller. Spilleren jeg ønsker meg er PATRICK VIEIRA.
  10. Gledelig at de tapte, men det er ikke mer enn en uke siden det samme laget slo oss på vår hjemmebane. Men for all del...
  11. Kjedelig å se at United får så mye hjelp av dommerne som de får. Forrige uke var det et 100% gratis straffespark de fikk, nå fikk de godkjent en scoring til tross for at Blackburn keeperen burde hatt et soleklart frispark. Spesielt irriterende er det frodi det skjer rett etter at vi fikk en tvilsom scoring annulert for bare noen minutter siden.
  12. Jaja da ble det 0-0 hjemme mot Wigan for tottene da, de fikk et poeng! To på fem kamper nå. Vi er på toppen av Premier League, spurs er helt sist, eneste lag uten en eneste seier. Akkurat slik det skal være
  13. Gullik

    Anfield 89

    Var det ikke "it's up for grabs now" eller noe i den duren?
  14. Gullik

    Aaron Ramsey

    Rambo ble, sammen med andre profiler som Garreth Bale og Wayne Hennessy, flyttet ned til U21 laget til Wales for sikre gruppeseiren i gruppe 10, noe de klarte med 0-3 seier over Romania. Rambo skal ha vært den dominerende figuren på banen og sto bak to av tre mål. Lovende takter fra Aaron dette!
  15. Konge at United misser noen poeng i starten av sesongen. Endelig får United føle hvordan det er å stille uten mange av sine faste spillere, for selv om de har en kanonstall med mange spillere som er gode nok til å spille fast, kan selv ikke de erstatte Ronaldo, heller ikke Anderson, Carrick og Hargreaves på en gang og de sliter uten Saha og Tevez. United skal dessuten ut i noen harde bortekamper tidlig i sesongen, og uten noen av sine aller beste spillere tror jeg de fort kan havne litt bak i PL dersom de andre topplagene gjør jobben sin. Om de derimot sanker masse poeng nå i et par måneder fremover tror jeg de blir en svært hard nøtt å knekke i år. Uniteds tre neste seriekamper er alle på bortebane, motstanderene er Portsmouth, Liverpool og så Chelsea.
×
×
  • Create New...