Jump to content

mortenks

Arsenal Norway
 • Content count

  1,360
 • Joined

 • Last visited

About mortenks

 • Rank
  Rutinert spiller
 • Birthday July 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,927 profile views
 1. mortenks

  Profilnavn

  Har det skjedd noe under oppdatering med profilnavnene? Jeg hadde jo det vanvittig festlige navnet Innbytterbenken, nå ser jeg at det er innloggingsbrukernavnet mitt som kommer opp når jeg poster innlegg.... og hvordan forandrer man evt det?
 2. mortenks

  Unai Emery

  Sterk start på Emerys karriere i Arsenal mtp signeringer, god miks av rutine og talent. Så får vi bedømme kvaliteten på disse om noen måneder...
 3. mortenks

  Jack Wilshere

  Tenker også at han evt prøver seg i en klubb som f.eks, West ham, ville vært naturlig. Tenker at han er en god spiller som har hatt utrolig mye problemer med skader, skulle gjerne sett at han fikk litt lengre perioder skadefri. Elsker spillere som er engelske og kommer fra junioravdeling, men kjenner at det ikke er krise om han evt forsvinner.
 4. mortenks

  Stephan Lichtsteiner

  Hmm... håper ikke dette er den nye Silvestre... Bra med rutine, men jeg forventer at Bellerin starter, kan selvfølgelig være greit at han blir avlastet noe. Har jo en bra karriere så er sikkert en god spiller, vet særdeles lite om han...
 5. mortenks

  Stephan Lichtsteiner

  Ja, dette var ikke det jeg håpet på som en av de første signeringene.... Har litt sånn Silvestre-preg over seg dette...
 6. mortenks

  Jean Michael Seri

  vet veldig lite om han og aldri sett han spesielt... Kvalitetstegn at han ville hente han til PSG, vil jeg tro...? og høres ut som en god ballspiller. Ble bare j... skuffa når jeg så at han var en liten bøtteknott på 1,68... Gi meg en på 1,95 som er 2 meter over skuldra!
 7. mortenks

  Unai Emery

  støtter tenkningen din her, er nok mye riktig der. Wenger har hatt altfor mye makt i denne klubben og ingen som har "turt" å utfordre han, ikke så rart når mannen har bygd opp denne klubben til det den er i dag. Veldig bra at han i hvert fall har klart nå det siste året og bygge opp en tilsynelatende kompetent organisasjon som tenker mest fotball og ikke bare business.
 8. mortenks

  Unai Emery

  Jeg tenkte også på det at det ser ut som prosessen har vært grundig. Har jo kommet kritikk at man bare har sittet og sett ut over et koldtbord av alternativer og så har man tatt et par telefoner og så har man bestemt seg, tror ikke det er helt riktig. Blir forbanna av f.eks. Ian Wright som begynner å kritisere fordi man ikke har tatt en ordentlig kontakt med Vieira. Jeg synes det hadde vært gøy med PV4, jeg, men tror det ligger ganske grundige vurderinger bak dette valget. Og når både Sanllehi, Mislintat og Gazidis har blitt "frelst" av det Emery har presentert så har jeg trua på at dette er en solid ansettelse. Så får vi se om det funker med de spillerne vi har og den nye treneren. Har for øvrig også fått et mer positivt inntrykk av Gazidis, jeg tror han har begynt å "skjønne" fotballen og hva som skal til for å vinne. Følte at han var mer økonom enn fotballmann tidligere, nå har han bygget opp en solid organisasjon med de ovennevnt og ny manager inn.
 9. mortenks

  Granit Xhaka

  Jeg kjenner jeg er ganske kritisk til Xhaka nå og har vært det siste halve året, ikke fordi han har vært så dårlig, han er vel den spilleren som har fått mest tillit under Wenger. Men jeg mener at han ikke har bevist at han er god nok for å være en drivende kraft på midtbanen. han gjør en del bra og har noen lissepasninger, men jeg synes ikke han styrer midtbanen slik vi burde ha en som gjør. Og så er han jo avslørt noen ganger at han ikke tar de defensive løpene fullt ut og står og ser på hva som skjer inne i boksen foran vår keeper. Det holder rett og slett ikke. Jeg vet ikke om han ikke "tør" å gå inn og ta rollen han burde ha med å få beina ballen unna i noen sammenhenger. Han har jo en fantastisk venstrefot til tider, men jeg tenker at det ikke bor nok kvalitet i han som spiller. Han hadde vel med seg et rykte fra Tyskland at her kommer det til å bli utvisninger og gule kort, men jeg ser heller ikke så mye til den aggressive spillestilen. Ville nesten heller sett han ble sett på som en "villmann" og en som tackla tøft, enn at han nå skal være så veldig fintspillende. Føler at han blir en "lettvekter" på midtbanen slik han spiller nå. Og til slutt et spørsmål: Ble vi mye bedre av å selge Coquelin og få inn Xhaka? I think not... Kjør debatt!
 10. mortenks

  Santi Cazorla

  Ja, men Diaby tror jeg var Wengers ukjente sønn... (Der tror jeg Wenger håpet og håpet og håpet og håpet og håpet... i hvert fall 5 år for lenge)
 11. mortenks

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Jeg mener at det er på midtbanen vi har mest å hente. Xhaka og elneny er langt fra gode nok til å styre en midtbane hos Arsenal, og det håper jeg Emery ser raskt. Så en artikkel om at han vil bygge laget rundt Ramsey, er vel kanskje bare et rykte, men jeg tror hvis Ramsey hadde fått en ballspiller ved siden av seg så kan han blomstre i den rollen han har som er å komme seg inn i boksen på dype løp. Selvfølgelig skulle Vieria dratt på seg drakta igjen, men det skjer vel ikke.... PS. Komplementer med en ny midtstopper og en ving så er vi der..
 12. mortenks

  Unai Emery

  Mulig at det er spesielt at han ikke kan noe særlig engelsk, men han er spansk og har jobba i Spania, Russland og Frankrike, har vel ikke akkurat følt det store behovet for å lære seg det da. Synes for så vidt det var sjarmerende dårlig.
 13. mortenks

  Santi Cazorla

  jævlig synd, men tipper at klubbens helse-apparat ser at Santi antagelig ikke kommer til å komme 100% tilbake, tror jeg. Hadde de sett at han var 100 % fit nå, så kunne vi fort fått 2-3 sesonger av han og med den fotballhjernen kunne det funka, men jeg tror de ser at han ikke vil kunne komme tilbake på topp.
 14. mortenks

  Unai Emery

  Blir et par timer i klasserommet for å lære litt mer engelsk vil jeg tro... Ikke like lett å skjønne alt, nei... Men skal ha for at han prøver å snakke engelsk!
 15. mortenks

  Unai Emery

  Tror mange spillere i Arsenal trenger en som kan skrike litt til dem... Har søren meg vært mye sløvt de siste årene.
×