Jump to content

Innbytterbenken

Arsenal Norway
 • Content count

  1,430
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Innbytterbenken

 • Rank
  Rutinert spiller
 • Birthday July 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,119 profile views
 1. Innbytterbenken

  Tanker rundt overgangvinduet sommeren 2019 (og januar 2020)

  Er vel et noenlunde brukbart talent hvis han går for såpass til Lyon...: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7359923/Arsenal-set-land-5million-windfall-Jeff-Reine-Adelaide-heading-23million-Lyon.html
 2. Innbytterbenken

  Tanker rundt overgangvinduet sommeren 2019 (og januar 2020)

  skeptisk til at vi skal selge unna Mikh, Mustafi og Øzil som det snakkes om over her, da mener jeg bredden på stallen vår blir betraktelig dårligere, det holder med Mustafi mener jeg. Fått noen mill pund for han hadde vært greit.
 3. Innbytterbenken

  Tanker rundt overgangvinduet sommeren 2019 (og januar 2020)

  veldig overrasket over at Luiz kom inn, han har erfaring, men er en litt løs kanon. Kan ikke være mye dårligere enn Mustafi i hvert fall... Det som er bra er at det skjer noe på transferfronten og ting er ikke så forutsigbart som det var under Wenger, han ble vel nesten pressa til å bruke noen penger de siste vinduene. Tror salget av Iwobi er greit, bare penger for en spiller som sjelden preger mange kamper på rad. Var en spiller som kom inn og kunne sette litt fart på ting, men altfor ustabil.
 4. Innbytterbenken

  Mens vi venter...

  Jeg søkte bare "arsenal fc board" og fikk opp dette på en side som ellers så oppdatert ut så jeg gikk for at det er disse som sitter i styret... Nå har vi heldigvis andre folk som sitter i administrasjonen i klubben og drifter den til daglig, men det hjelper vel ikke klubben å ha noen dinosaurer sittende i styret, de skal jo ta noen beslutninger som har betydning for klubben.
 5. Innbytterbenken

  Mens vi venter...

  Men er fortsatt litt av en gjeng dette....: Sir Chips Keswick Stanley Kroenke Ken Friar OBE Richard Carr Lord Harris of Peckham Josh Kroenke
 6. Innbytterbenken

  Tanker rundt overgangvinduet sommeren 2019 (og januar 2020)

  Jeg har ikke særlig sansen for Luiz, han er en litt løs kanon på banen og en raring ellers... Men hvis 7 mill pund stemmer mener jeg det må være en god sjanse å ta, er vel en grunn til at han har vært i både Chelsea og PSG. Han kan jo ikke være dårligere enn Mustafi til å plassere seg, samt å lese spillet...
 7. Innbytterbenken

  2019.05.29 Chelsea (N) Europa League Finale

  thanks. HAr faktisk ikke vært inne på den facebook-gruppa, prøver å få medlemskap nå
 8. Innbytterbenken

  2019.05.29 Chelsea (N) Europa League Finale

  Er det opplegget på Eilefs noe man må melde seg på noe sted?
 9. Innbytterbenken

  2019.05.09 Valencia (B) Europa League

  Meget fornøyd med gjennomføringen igår selv om det så litt svett ut etter 1-0 tidlig... Heldigvis har vi en dødelig effektiv spiss, skulle fått tak i han der noen år før.... Vi spiller med ganske stor risiko bakover og det trengs oppgradering i det bakre ledd nå ser det ut som. Koscielny har ikke allverden fart, heller ikke Sokratis og Monreal begynner også å dra på åra... Når kommer Holding tilbake? Ellers synes jeg det er gøy å se på Emery, det er så mye energi og vilje til å få laget til å fungere bra, han peker og veiver... Og han gjør bytter i kamper som har vist seg til å snu kamper i vår favør. Det er i hvert fall noe helt annet enn det som var på slutten av Wenger-perioden, det var så forutsigbart at det var helt vondt. KAn ikke skjønne de som avskriver Emery-prosjektet allerede, sorry!
 10. Innbytterbenken

  2019.03.14 Rennes (H) Europa League

  Du er kongen som kommer med gode nyheter. bra at noen følger med... 😉
 11. Innbytterbenken

  Unai Emery

  Vi er vel litt ekstra positive etter en seier mot Man U, men jeg er fornøyd med Emery jeg asså. Det er noe nytt og friskt ved han og laget, og klubben har godt av dette. Han må få enda mere tid og ressurser til å hente noen flere spillere som er "hans". Og så må de få på plass det defensive, for det funker ikke særlig godt til tider... Hvis Arsenal skulle klare 4. plass i serien i år vil det være en stor prestasjon.
 12. Innbytterbenken

  2019.02.27 AFC Bournemouth (H)

  Det må bli å ta en kamp av gangen for han fremover og gjøre sitt beste der, og så får vi se om han har kontinuitet framover. Dritkjedelig å si og snakke om kontinuitet, men det er det som gjelder for idrettsutøvere.
 13. Innbytterbenken

  2019.02.27 AFC Bournemouth (H)

  Han er jo en sinnsykt god spiller i sine beste stunder, så er de vel det å få han til å være på et jevnt høyt nivå som har vært problemet. Håper Emery klarer å få det beste ut av Øzil og at Øzil sjøl også er motivert til det.
 14. Innbytterbenken

  2019.02.27 AFC Bournemouth (H)

  er Øzil i ferd med å svare på kritikken i media? Og vise at Emery har hatt rett i hvordan han (Ikke) har benyttet Øzil i det siste?
 15. Innbytterbenken

  Stephan Lichtsteiner

  jeg var skeptisk i starten... og han har overbevist meg om at jeg hadde rett. Han er faktisk crap!
×