Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
 • Content count

  16,591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

5 Followers

About Stefanb

 • Rank
  Klubbeier
 • Birthday 07/29/1989

Contact Methods

 • MSN
  jonstefan89@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenalnorway.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen
 • Interests
  Arsenal

Recent Profile Visitors

6,194 profile views
 1. Stefanb

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Likte det jeg så av Nelson og Willock. De få gangene Balogun var involvert etter at han kom inn så han også frisk ut. Vesentlig sterkere i duellspillet enn Eddie.
 2. Stefanb

  01.11.20 Manchester United (B)

  Leno Bellerin - Saliba/Luiz - Gabriel - Tierney Partey - Ceballos - Saka Pepe - Aubemeyang - Nelson Drittlei av å se Mustafi kløne det til og Xhaka fortsette å dytte ball mellom seg selv og en midtstopper. Også lei av å se Aubameyang på kanten og at Lacazette er dødssliten etter 20 minutter. Kommer aldri i verden til å se dette laget, men det er lov å håpe. Særlig Nelson synes jeg fortjener å få en sjanse nå.
 3. Stefanb

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Ha litt tålmodighet. Arteta har ikke vært manager i et år engang. Vi har gått fra å slippe motstander til usedvanlig mange sjanser hver kamp til å være rimelig tette bakover. Dette er andre gangen vi har spilt en bakre firer på hvor lenge? Sier seg selv at det vil være litt rusk i maskineriet fremover når fokuset har vært bakover. Keep the faith.
 4. Stefanb

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Arsenal v. Leicester City Søndag 25. oktober 2020, kl. 20:15 på Emirates Stadium Premier League Kampen vises direkte på TV2 Sumo Nyheter rundt laget: Holding ute, Willian blir sjekket ila. dagen. Ceballos skal være klar. Martinelli, Mari, Chambers, Holding Hadde det vært opp til meg hadde jeg startet med dette laget i en 4-3-3 (4-1-2-3) formasjon: Leno Bellerin - Luiz - Gabriel - Tierney Partey - Ceballos - Saka Pepe - Aubameyang - Nelson
 5. Stefanb

  Mens vi venter...

  Tror du og Trump har omtrent like høy uttelling på utsagnene deres 😂
 6. Stefanb

  22.10.20 Rapid Wien (B)

  Utrolig skuffet over at Nelson ikke får spille, men moro med Partey fra start. Skeptisk til Luiz som høyre stopper.
 7. Stefanb

  17.10.20 Manchester City (B)

  Laget jeg håper på: Leno Holding - Luiz - Gabriel Bellerin - Partey - Ceballos - Tierney Pepe - Aubemeyang - Saka
 8. Stefanb

  Jack Wilshere

  Pay as you play i så fall, men tviler sterkt.
 9. Stefanb

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2020

  Vil bare si at til syvende og sist så endte dette vinduet opp med å bli fantastisk. Laget har fortsatt sine hull/svakheter, men de to største områdene hvor vi trengte forsterkninger så kom det inn to klassespillere. Gabriel Magalhaes og Thomas Partey. Førstnevnte er en ung herremann, men ser ut til å kunne bli en skikkelig bauta. Fysikk og duellstyrke som få kan matche, men også god teknikk og en herlig pasningsfot. Dette er en spiller vi forhåpentligvis kommer til å nyte i mange år fremover! Den andre mannen.. Thomas Partey. Fra første dagen vi ble linket til han så mente jeg at han ville være det viktigste og beste kjøpet vi kunne gjøre i år. Dette er det nærmeste vi kommer til å erstatte Patrick Vieira, og det tok oss bare 15 år! Ved siden av dette så har vi anskaffet oss en ny andrekeeper (Runarsson), fått Ceballos inn på lån igjen (håper dog vi henter han permanent til sommeren) og fått inn Willian. Sistnevnte har ikke helt slått til ennå, men vi alle har sett han spille fotball før. Han er ikke en dårlig spiller å ha på banen eller på benken! Det er også hentet inn flere talenter til akademiet vårt. Blant annet en svenske (Möller) på deadlineday og en nordmann (Lewis) tidligere i sommer. Det eneste som ikke levde opp til forventingene dette overgangsvinduet var spillere ut. At Mustafi og Sokratis ikke forsvant var veldig dumt, samt at vi ikke klarte å selge Guendouzi eller Torreira, men mtp. hvordan COVID19 har herjet med verden så kan man ikke akkurat klage heller. Man skulle ønsket at man kunne blitt kvitt disse spillerne, men når til og med klubber som PSG kun er ute etter å låne spillere så sier det seg selv at det er et vanskelig marked å selge i. Til syvende og sist så har vi et veldig solid lag nå. Kanskje det offensivt trengs litt mer kreativitet, men jeg har troen på at om Aubameyang spiller sentralt og Saka/Willian spiller på kanten med Pepe på høyre så kan det virkelig scores mye mål. Sterkeste laget i fet skrift i mine øyne. De i kursiv er enten veldig fleksible i flere posisjoner eller talenter/"fringe"-spillere Leno/Runarsson Bellerin/Cedric/AMN - Holding/Chambers/Sokratis- Gabriel/Luiz/Mustafi - Tierney/Kolasinac/AMN Partey/Willock/AMN - Xhaka/Elneny - Ceballos/Özil/Smith-Rowe Pepe/Willian/Nelson - Aubameyang/Lacazette/Nketiah - Saka/Willian/Nelson Det eneste som det kan skorte litt på er kreativitet som sagt, men det er en grunn til at jeg har satt opp laget i 4-3-3 (4-1-2-3). Xhaka den dypeste med Partey og Ceballos som de to litt mer drivende spillerne. Disse to vil også bidra til at vi kan presse høyere opp i banen og sette opp Aubameyang/Pepe i bakrommet langt oftere ved ballgjenvinning høyt i banen. Blir spennende å se hvordan Arteta velger å stille laget fremover i tiden som kommer.
 10. Stefanb

  Kieran Tierney

  Fy faen som jeg hater landslagsfotball.
 11. Stefanb

  Mens vi venter...

  Sokratis er nok den spilleren som definitivt blir utelatt. Mustafi sin kontrakt løper ut neste sommer og han er fortsatt skadet. Hvis planen er å gå til 4 bak så skal man ikke se bort ifra at det er disse to som ikke blir tatt med. Hvis ikke så kan fort Mustafi bli registrert mtp. at han kan spille i samtlige stopperposisjoner i en bakre treer.
 12. Stefanb

  Young Guns

  Vil si at vi har ekstremt mange gode talenter. I førstelaget er samtlige talenter minus Saliba og Martinelli fra klubbens eget akademi. Majoriteten av de yngre talentene i fra U23 og nedover er også "hjemmelaget". Håpet er at vi har et par talenter som slår gjennom hvert 2-3 år i gjennomsnitt. Da lykkes man veldig godt.
 13. Stefanb

  Mens vi venter...

  Flott gjort at Özil Skulle ønske at han kunne spilt og bidratt. Kan ikke skjønne at han ikke skulle klart å spille med Ceballos og Partey bak seg, og med Auba, Pepe og Willian ved siden av seg fremover i banen.
 14. Stefanb

  Thomas Partey

  Navn: Thomas Teye Partey Født: 13. juni 1993. Krobo Odumase, Ghana Tidligere klubber: Mallorca, Atletico Madrid Pris: Ca. 540 millioner kroner Følte at denne karen måtte få sin egen tråd. Du er hjertelig velkommen Thomas!
 15. Stefanb

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2020

  Faen så deilig
×