Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
 • Content count

  16,410
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

5 Followers

About Stefanb

 • Rank
  Klubbeier
 • Birthday 07/29/1989

Contact Methods

 • MSN
  jonstefan89@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenalnorway.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen
 • Interests
  Arsenal

Recent Profile Visitors

6,143 profile views
 1. Stefanb

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Helt enig. Ja vi hadde noen "øyeblikk", men bortsett fra dette var jeg aldri redd for at vi skulle bli overkjørt. Adama Traore var nesten fullstendig nøytralisert. Utrolig fornøyd. HERLIG med en borteseier. Og det er vel første gang på 4-5 år at vi vinner på bortebane mot et lag som har ligget foran oss på tabellen.
 2. Stefanb

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Jada! Lacazette scorer for første gang på bortebane på nesten 1,5 år!
 3. Stefanb

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  SAKA!!!
 4. Stefanb

  Hvilke nye spillere ønsker dere?

  Ut: Lacazette - Fallet hans har vært ekstremt. Tannløs foran mål er det største problemet. Burde cashe inn på han så fort som mulig mens han fortsatt har noe markedsverdi og er på riktig side av 30. Guendouzi - Går mye prat om Guendouzi i media om dagen. Det at Arteta har droppet han fra troppen totalt og etter uttalelsene igjen i går så klarer jeg ikke å se for meg en fremtid for Matteo her. Talentfull, men visstnok arrogant og vanskelig å trene. Mtp. prisene det ryktes at han kan selges for så er jeg veldig for at han selges. Sokratis - En solid spiller på sitt beste, men ikke helt vært den bautaen vi håpet på. Fått lite tillit under Arteta. Kan vel fortsatt få litt for han, så her er det bare å selge. Mkhitaryan - Han er allerede borte, men legger han i lista. Klubben og Mikky skal ha kommet til enighet om å avslutte kontrakten et år tidlig. Han går gratis til Roma Özil - Nå er det på tide at han blir borte. På sitt beste er fortsatt Özil klasse, men mentaliteten hans er ikke der. Fysisk sett tror jeg ikke han er noe dårligere enn for 3-4 sesonger siden, men han er rett og slett ikke fokusert på fotballen lenger. Når man hever £350k i uka så skal man faen meg stille opp. Elneny - Stallfyll som jeg mener vi kan erstatte internt. Bare å selge. Ceballos - God spiller som har tatt litt tid til å tilpasse seg ligaen. Har også lidd av å spille under 3 managere med rimelig ulik stil. Endelig begynt å vise hva som bor i seg, men virker å være bestemt på å dra tilbake til Madrid. Kunne vi beholdt han på lån en sesong til med opsjon på kjøp ville jeg gått for det. Tror han kommer til å fortsette å utvikle seg til å bli langt mer stabil i spillet sitt. Er fortsatt bare 23 år, men ønsker ikke at vi skal bruke 30-40 millioner pund på han i sommer. Aubameyang - Målgarantist og vår kaptein. Jobber utrettelig og er en spiller som vi alle kan se opp til mtp. arbeidsmoral. Problemet er at kontakten hans går ut neste sommer, og det virker som om vi ikke klarer å forlenge den. Han har fortsatt en høy verdi på tross av alderen. Vil beholde Aubameyang, men ikke for enhver pris. Dvs. samme lønn som Özil til han er 34-35. Inn: Thomas Partey - Kanskje Atletico Madrid's beste midtbanespiller. En skikkelig bauta som evner å spille "The Arsenal way". Dominerte senest i kampen mot Barcelona. Ryktene sier at vi er interessert og at Partey er interessert. Håper virkelig at vi gjør dette kjøpet. Han er 27 år gammel og i sin beste alder. Allan Saint-Maximin - Newcastle sin venstrekant. Vi ble linket til han før han gikk til Newcastle og i mine øyne er han en spiller som er på vei til å ta steget videre opp et nivå eller to. Lynkjapp, vill teknikk og begynner å legge til målpoeng i spillet sitt. Han ble 23 år i år. Så dette ville vært en god investering i mine øyne. Kan spille på begge kantene og som spiss.
 5. Stefanb

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Aubameyang med mål 50 og 51. Kanskje han klarer hattrick? Lacazette er også forøvrig helt ubrukelig foran mål denne sesongen. Han har tidvis veldig bra involveringer, men han klarer jo ikke å score. De få gangene han kommer seg til en brukbar mulighet så drar han en avslutning dratt rett ut fra "Tore Andre Flo's Fotball skole" fra Valen TV.
 6. Stefanb

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Er der han har tapt seg mest. Med ballen i beina.
 7. Stefanb

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Minus et drømmetreff fra Godfrey og et brukbart frispark så har vi hatt god kontroll. Har også skapt flere sjanser (headingen til Lacazette burde vært mål i mine øyne). Ceballos har vært veldig god. Når han spiller som dette så ser man hva han kan bringe til bordet.
 8. Stefanb

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Den der var flott! Startet med en herlig crosser av Luiz. Bra pasning av Tierney og Aubameyang med en nydelig stikker mellom beina før Xhaka avslutter mellom beina til Krul!
 9. Stefanb

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Takk Krul! Auba 1-0
 10. Stefanb

  Mens vi venter...

  Elneny er en spiller som ikke ville spilt fast for et bunnlag. Jeg er enig i at man trenger noen "slitere", men de må være på et høyere nivå enn Elneny for at de skal forsvare en plass i troppen. Jeg vil heller ha Niles som et alternativ på benken fremfor Elneny. Ikke bare kan han spille i flere posisjoner, men han har også et høyere nivå enn egypteren.. Til neste sesong så håper jeg at Özil situasjonen er avklart, Lacazette er borte og at Aubameyang og Saka fortsatt er her. Ved siden av dette så håper jeg virkelig at vi henter inn Partey da vi har et stort hull på midtbanen som vi aldri har klart å fylle siden "den du veit". Forsvaret tror jeg vil bli bedre og bedre, men selvfølgelig ønsker jeg en sjef inn her som alle andre. Problemet er bare hvem. Jeg mener dog at Holding er knallgod når han er på sitt beste. Og de siste kampene har man endelig sett han på det nivået han var på før han ble skadet. Ved siden av dette så har vi Chambers (som også var på et høyt nivå før skaden), Mustafi, Saliba, Luiz og Sokratis. Ingen av disse spillerne er perfekte, men samtlige minus Sokratis og Luiz er fortsatt spillere som vi vet har et høyere nivå inne enn det de kanskje ikke alltid viser. På backene har vi Bellerin, Cedric (utifra de siste kommentarene til Arteta så er nok han snart vårt førstevalg på høyre), Niles og Osei-Tutu som i mine øyne er et stort talent som har gjort det bra på utlån. På venstre har vi Tierney og Kolasinac. Begge to er i mine øyne veldig gode. Vi har potensielt en av de mest talentfulle troppene i Europa med de ungguttene våre. Det sier seg selv at ikke alle kommer til å slå til, men spillere som Saka, Martinelli og Saliba tror jeg er bankers. Smith-Rowe, Willock, Nketiah, Nelson og Niles er også veldig talentfulle, men har hatt litt uflaks/manglet litt på overgangen til førstelagsfotball, men her er jeg fortsatt veldig positiv. Willock, Nketiah, Nelson og Niles vet vi allerede at kan holde nivået i Premier League, mens Smith-Rowe har vært veldig veldig god i Championship, men har slitt med skader. I mine øyne er han faktisk det største talentet i hele klubben. Fremtiden er lys i mine øyne, men det må være erfarne spillere der sammen med talentene. Samtidig som vi må være flinke til å presse ungguttene til å ta steget videre. Det må bygges en vinnermentalitet i klubben som har vært fraværende siden 2005. Forhåpentligvis er Arteta og Edu allerede godt på ballen her.
 11. Stefanb

  Mens vi venter...

  Altså hvis vi selger Guendouzi for £50m og kjøper Partey for £43m som det ryktes om så er jeg helt for det.
 12. Stefanb

  Mikel Arteta

  Har vært optimist siden Arteta tok over jeg.
 13. Stefanb

  Mikel Arteta

  Cedric er en god spiller. Enig i at det er dumt at han var skadet ved ankomst, men det er i mine øyne en god deal. Mari tror jeg også er bra. For å ikke snakke om Saliba, Martinelli og Pepe. Det vi trenger er at Nelson tar plassen til Özil og at Willock tar steget opp + at vi henter Partey fra Atletico 😎 Jeg er optimistisk for fremtiden. 😉
 14. Stefanb

  2020.03.14 Brighton & Howe Albion (B)

  Si hva man vil, men vi har faen ikke flaks.
 15. Stefanb

  2020.03.14 Brighton & Howe Albion (B)

  Fy faen. Jeg hater Premier League og Arsenal gudene.
×