Jump to content

zaldor

Arsenal Norway
  • Posts

    3,234
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About zaldor

  • Birthday 02/28/1991

Contact Methods

  • MSN
    zaldor@tiscali.no
  • Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

2,307 profile views

zaldor's Achievements

Assistant Manager

Assistant Manager (7/9)

  1. Ingen ting i denne kampen var egentlig noen bombe, Når sant skal sies fortjente Man U å vinne, men det er også tydelig at ikke det er det samme laget som i fjor. Nå gjelder det bare å sette dem skikkelig på plass på onsdag.
  2. De har nok ikke blitt så veldig mye bedre etter Ferguson heller. På Fairplay-tabellen for denne sesongen får de nest lavest score for "respect towards referee". Kun Southampton scorer dårligere. Sammenlagt ligger Man U på 17.plass. http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/fair-play.html Vi ligger som vanlig i toppen.
  3. Det målet var også en klar offside.
  4. Jeg er ganske sikker på at han som keeper hadde redda skuddet til Bardsley i går også.
  5. Har aldri sett en så elendig straffesparkkonkurransen før Tabben til De Gea som Sunderland scoret på i ekstraomgangen var også rimelig grov. At de ryker ut på denne måten gjør det bare enda morsommere.
  6. Jeg anser det heller som flaks av Van Persie holdt ut så lenge som han gjorde.
  7. Uten tvil. ManU er det mest motbydelige laget i verden, men de skal gjerne få lov til å hjelpe oss.
  8. Det blir spennede å se om ManU går all in mot Sundeland i ligacupen i kveld. Det er klart at en ligacuptrofé ville være et greit plaster på såret hvis de ikke får CL-plass til neste år (det tviler jeg på at de gjør). Jeg synes også det er fornøyelig å lese om ManU i mediene om dagen. Det blir fremstilt som om det var en stor overraskelse at de tapte mot Tottenham og Swansea. Var det egentlig det? Ikke for min del.
  9. Uenig. Det er forskjell på å ha en ikke-vakker spillestil som man mestrer godt, slik de gjorde i enkelte perioder under Ferguson - og det å ha ren og skjær flaks, slik de har hatt i de to siste kampene.
  10. Det er ren flaks at de har vunnet de to siste kampene. De spiller elendig. Skal det bli topp 4 på dem i år må det skje forandringer.
  11. Da høres det ut som om det er noe med brukeren din, selv om jeg synes det virker rart. Jeg skal ta kontakt med Internettansvarlig.
  12. Det høres ut som et lokalt problem hos deg. Jeg finner heller ikke noen tilsvarende problemer nevnt på support-forumet til forumleverandøren (med unntak av noen små problemer med den siste oppgraderingen vi selv ikke har gjort enda). Har du prøvd med en annen nettleser eller en annen datamaskin?
  13. Klarer ikke helt å legge bak meg at vi tapte mot dem. Det blir egentlig bare vanskeligere for hver kamp de taper.
  14. zaldor

    Arsene Wenger

    Wenger på pressekonferansen etter ManU-kampen: on any particular decision he was unhappy with… I don't want to talk too much about that. I need to buy some Christmas presents and all these statements cost too much money now. Jeg lo godt. Her er resten av konferansen: http://www.arsenal.com/news/news-archive/boss-on-defeat-and-the-teams-at-the-top
  15. Straffen var soleklart, ja. Men dette er ikke over - 9 minutter tilleggstid!
×
×
  • Create New...