Jump to content

zaldor

Supermoderators
 • Content count

  3,234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About zaldor

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 02/28/1991

Contact Methods

 • MSN
  zaldor@tiscali.no
 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,154 profile views
 1. zaldor

  Let's all laugh at Moan Utd

  Ingen ting i denne kampen var egentlig noen bombe, Når sant skal sies fortjente Man U å vinne, men det er også tydelig at ikke det er det samme laget som i fjor. Nå gjelder det bare å sette dem skikkelig på plass på onsdag.
 2. zaldor

  Gullkampen 2013-2014

  Nei, men jeg forstår ikke helt hvor du vil hen. Hvis det er taktikken som er feil og ikke spillerne, så er vel krisen enda mindre?
 3. zaldor

  Gullkampen 2013-2014

  At ting gikk galt akkurat i dag betyr ikke nødvendigvis at det egentlig er så mye galt. Om Wenger hadde betalt overpris (noe han måtte ha gjort) for et par stjerner i januar, hadde det tvilsomt hjulpet så veldig i dag. Jeg ser ærlig talt ikke hva du forventer, Ravengjost. Hvis du ser de andre topplagene spille, så vil du se at de vinner like mange drittkamper som det vi har gjort. Fair enough, jeg har ikke sett Chelsea eller City i en slik situasjon vi var i i første omgang i dag, men nå er det faktisk ikke slikt spill som er trenden i Arsenal heller. Justert for dagens kamper ser det slik ut: 1. Chelsea 87p 2. Arsenal 85p 3. City 83p Jeg anser nå Chelsea som favoritter, men med liten margin.
 4. zaldor

  Gullkampen 2013-2014

  Norwich 0-0 City Vi er fortsatt over City, som viser svakheter. Det har Chelsea også gjort tidligere. Dette er åpent, folkens.
 5. zaldor

  Gullkampen 2013-2014

  Det var synd at ikke Liverpool gjorde det bedre mot Chelsea og City i romjula, for da hadde det virkelig vært interessant i toppen med hele 4 lag med omtrent lik poengsum!
 6. zaldor

  2014.08.02 Liverpool B

  Heldigvis kommer ikke Arsenal til å gi opp resten av sesongen på grunn av 35 dårlige minutter (mot et lag som samtidig har 35 veldig sterke minutter). Jeg er mildt sagt skuffet over hvor dårlig forsvars- og pasningsspillet var frem til slutten av omgangen, men vi får bare avslutte kampen med stil og ta resten av sesongen derfra.
 7. zaldor

  Gullkampen 2013-2014

  Murphys lov gjelder ikke for de andre lagene, altså? Om ikke Arsenal vinner PL i år, så er det sannsynligvis fordi det er andre lag som henter mer poeng, snarere enn at det er Arsenal som roter det til. Poengantallet i toppen varierer ganske mye fra sesong til sesong. I 2011 vant for eksempel Man U serien med 80 poeng, og det er et poengantall vi definitivt bør klare i år, samtidig som at vi kan få godt over 80 poeng uten å vinne.
 8. zaldor

  Yaya Sanogo

  Lurer på om vi får se noe til denne karen i de kommende månedene. Han skal ha vært i trening med resten av laget i et par uker nå, men han står nevnt som utilgjengelig på grunn av match fitness på Arsenal.com i dag, så det er vel litt igjen.
 9. zaldor

  Gullkampen 2013-2014

  Artig greie. Uten å regne underveis med mål om at Arsenal skulle komme på toppen endte jeg slik: 1. Arsenal +41 86p 2. City +60 85p 3. Chelsea +41 85p
 10. zaldor

  Let's all laugh at Moan Utd

  De har nok ikke blitt så veldig mye bedre etter Ferguson heller. På Fairplay-tabellen for denne sesongen får de nest lavest score for "respect towards referee". Kun Southampton scorer dårligere. Sammenlagt ligger Man U på 17.plass. http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/fair-play.html Vi ligger som vanlig i toppen.
 11. zaldor

  warnings

  Ja, det er visst to 9-ere i retningslijene. Jeg mente selvsagt "9. Klager".
 12. zaldor

  warnings

  Det var jeg som satt advarslene du nevner, Tusmo, og bare for å gjøre det klart: Jeg kommer ikke til å forsøke å forsvare disse offentlig ettersom det ville være en diskusjon i strid med retningslinjene (se punkt 9). Noen moderatorer har av og til opphevet foreldete advarsler, men her er det ingen fast praksis. I det store og det hele utdeles det få advarsler og ingen er i nærheten av å nå 100 %. Det er heller ikke avgjort hva som vil gjøres dersom det skjer - det vurderes i hvert enkelt tilfelle. Systemet er slik vi bruker det her på forumet i større grad et verktøy for å registrere hendelser enn det er et rigid system som forteller hvor mange poeng som tilsvarer hvilke reaksjoner. Når det gjelder gamle advarsler er det tvilsomt at noen vil legge særlig vekt på dette under behandling av nyere saker. 3-4 år er lenge i denne sammenhengen, så om man har skjerpet seg er det omtrent det samme som å ha "blanke ark", selv om advarslene står der. Nå vil heller ikke avgjørelser om alvorlige reaksjoner noen gang tas av en moderator alene. Jeg vil påstå at dette er et system som fungerer, men det er mulig at vi bør kommunisere bedre til de som mottar advarsler nettopp hva det legges i dette.
 13. zaldor

  Let's all laugh at Chelsea

  Det målet var også en klar offside.
 14. zaldor

  2014.24.01 Coventry City H

  Det er mye tilfeldigheter ved en del type skader. Walcott var for eksempel uheldig, ikke kjeks.
 15. zaldor

  2014.24.01 Coventry City H

  Wenger sa det slik at vi kan stille et sterkt lag fordi det er 4 dager til Southampton-kampen. Det skal visst være nok, altså. Jeg er likevel overrasket over hvor sterkt vi stiller. Dette må gå.
×