Jump to content

KabelJo

Arsenal Norway
  • Posts

    378
  • Joined

  • Last visited

About KabelJo

  • Birthday 10/29/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Grue

KabelJo's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. KabelJo

    Tippekonkurransen

    Liverpool 1-6 Arsenal B FM: Chamakh
  2. KabelJo

    Tippekonkurransen

    Arsenal-Hull 8-0 FM: Van persie
  3. http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_3584129,00.html Hadde vært Makalaust med Frey i troppen, men er nok hard konkuranse der. Hvis Wenger i det hele tatt er ute etter en ny keeper.
  4. Svaret er sikkert før i tråden, men hvordan er det når man bestiller billetter til en vanlig premier league kamp via supporterklubben? Kan jeg som medlem bestille til meg selv og to andre som ikke er medlem? I å med at det sto "medlemsnumrene og navn må være med" så regner jeg med at kun medlemmer kan få billetter?
  5. Jepp, jeg frykter det! Usmanov er vel snart på mellom 20-25% altså ikke mer enn 5-10% unna å plikte seg til å komme med bud på hele klubben? Håper og tror at en allianse med Kroenke kan holde Russeren borte. Og at nåværende styre og Kroenke styrer skuta. Ville vært best med bare britiske eiere, men med tanke på aksjerposisjonen i klubben tviler jeg stert på dette.
  6. Hill Wood endrer sitt synspunkt på Kroenke etter møte. http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_3568754,00.html Håper vi ikke faller i utenlandske hender. I værste fall heller Kroenke, en gang i fremtiden. Enn den russiske Usmanov!
  7. KabelJo

    Jack Wilshere

    Jeg fikk følelsen av å se Pires jeg også, men det var en annen spiller og han hadde nummer 7 på ryggen. Vår godeste nederlender Nacer!! Se på mottaket, rykket og pasningen (OG SVEISEN!!!). Jeg tror Bobby har kommet tilbake og spilt for reservelaget hele sesongen Absolutt, virker meeget god han også. Håper vi får sett mer til Nacer neste sesong En ting som er helt klart er at vi har fremtiden foran oss
  8. KabelJo

    Jack Wilshere

    Hefti! Der har vi en mann for fremtiden! Fortsetter han sånn på reservelaget tar det nok ikke mange år før han spiller i PL. Håper å se litt av han i Liga cupen kommende sesong. Med det målet så fikk jeg følelsen av å se Pires, kansje dette blir vår nye "Pires" i fremtiden?
  9. KabelJo

    Tippekonkurransen

    Bolton 0-7 Arsenal B FM: Flamini
  10. KabelJo

    Tippekonkurransen

    Chelsea-Arsenal 1-3 B FM: Adebayor
  11. KabelJo

    Tippekonkurransen

    Arsenal - Aston Villa 4-1 H FM: Adebayor
  12. KabelJo

    Tippekonkurransen

    Arsenal - Blackburn 5-0 H FM: Adebayor
  13. KabelJo

    Tippekonkurransen

    City - Arsenal 0-2 B FM: Adebayor
  14. Vi må beholde han ut sesongen, så slipper vi han til mot Man u i Fa cupen. Der han knuser begge legga til Cristiano ronaldo i et overfall ute på banen og vipps så har vi seriegullet 07/08 i boks
  15. KabelJo

    Tippekonkurransen

    Arsenal 3-1 Newcastle H FM: Adebayor
×
×
  • Create New...