Jump to content

zaY-

Arsenal Norway
  • Posts

    847
  • Joined

  • Last visited

About zaY-

  • Birthday 03/12/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

zaY-'s Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

  1. zaY-

    Arsene Wenger

    Selg de umotiverte sjelene og kjøp noen arbeidsmaskiner uten dimensjoner.
  2. zaY-

    Mens vi venter...

    Fin denne også. http://www.youtube.com/watch?v=HNxaOVGQioo&feature=player_embedded
  3. zaY-

    Mens vi venter...

    Riktig. http://www.youtube.com/watch?v=REKuFOBtpes&feature=player_embedded Litt av en type dette.
  4. Seks mål på 40 minutter, har vi lov å si at Tottenham har gått feil?
  5. Gi faen i å skriv at Sunderland leder, Tottenham taper, BLABLABLA. Hadde dere bare gitt en faen i dette, hadde Tottenham tapt med tre mål. Faen! Dere er så dumme..... Dere vet jo at det får en innvirkning om dere skriver slike ting! Jeg orker ikke være her mer, dere er jo så teite
  6. Det er sant, men hvordan blir det med plassene ved siden av værandre om man kjøper med to red level membership?
  7. Høres ikke dumt ut. Hvor mange billetter får jeg tak i da?, og hva er prisen for red level membership?
  8. Tenkte meg en tur for å se en kamp med damen, men aner ikke hvordan jeg skal få tak i billetter, noen tips? Kjøper nok hotell og fly billetter selv. Noen som har erfaring med dette, hva betaler dere for en tur? Et par dager på hotell og flybilletter blir ikke så veldig dyrt om man er heldig, men hva med billetter?
  9. Morsom plasering av Konchesky. Rett bak reina, 1,5 meter fra stolpen på en corner. Konchesky fikk iallefall en hånd på ballen, men det var ikke nok. Dårlig markering av Torres også. Irriterer meg at vi ikke har 13 poeng nå..
  10. Fjørtoft: "Jeg vet det er en mobbeaksjon nå for tiden, så jeg skal ikke si noe om Almunia nå." Jeg driter i mobbeaksjonen, dette er dedikert til Fjørtoft; :xxx:
  11. Hvor god tid hadde Almunia på å oppfatte situasjonen? Det tror jeg kom ganske brått på. Ja, han kunne ha plassert seg litt mer til venstre, men det gjorde han ikke, og i utgangspunktet stod han ganske greit. At han kunne reddet skuddet, er godt mulig, men å slippe inn et mål på den måten er helt greit. At dette ble mål er ikke Almunia sin feil, men Wilshere som ga rom for Liverpool. Og siden dette skjedde mens vi var på vei ut, ble det ikke noe press på goggi, så han hadde god mulighet for å treffe bra. Jeg syntes Almunia har gjort litt for mye tabber i Arsenal målet, men ny kamp betyr nye sjanser også for Almunia. Det eneste som kan gjøre han bedre er tillitt. Tviler på han blir bedre når det eneste han vet er at han må overprestere og dy til tv-redninger for å få litt støtte.
  12. City vil ha zlatan, og tilbyr 5 mill i uken? Vet ikke om jeg skal le eller grine. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/pl/article2961495.ece
×
×
  • Create New...