Jump to content

ballekanon

Arsenal Norway
  • Posts

    409
  • Joined

  • Last visited

About ballekanon

  • Birthday 03/29/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    ski
  • Interests
    fotball,enga og arsenal

ballekanon's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. han er født i Italia med brasiliansk mor eller far og bodd i spania nesten hele sitt liv om jeg ikke tar feil..
  2. Helt riktig, det RYKTES... Tror nok ikke alt er så svart som vi får inntrykk av fra media.
  3. St. tottringhamsday eller åssen det skrives;)
  4. ryktes om at VanderVaart skriver under for tottene, god spiller, men navnet er større enn prestasjonene mener nå jeg.. http://www.vif-fotball.no/article2973551.ece
  5. ballekanon

    Aaron Ramsey

    Må si at det er ikke Shawcross jeg er sint på, men dommerne som ALDRI gir rødt for "knotte" taklinger (å da mener jeg også de som ikke treffer motspiller).. Blir de straffa for sånt, vil det bli færre stygge taklinger og dermed mindre brekte bein... Føler med Aaron som var på gang, måtte du raskt komme tilbake!
  6. Hva med Andre Pierre Gignac?? Sett lite av han, annet enn skrytevideoer(pluss at han er syk på fm). Se spesielt målet som begynner 3.25min., Svimmel forsvarer!
  7. unner ingen dette: http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5524273,00.html Får håpe han snart er tilbake, på et storTAPENDE spurvelag!
  8. http://www.viddler.com/explore/rodvand/videos/2/ Ser strengt tatt ut som et slag??!!
  9. http://en.wikipedia.org/wiki/Blaise_Matuidi Hehe, på wikipedia står det at han har skrivd under...
  10. Tror INGEN av de dere nevner fra newcastle er bra nok, kanskje Taylor, men må si jeg ikke liker han, armer og bein, albuer og stygge taklinger... Når det gjelder Wolsburg duoen, Grafite er 30 år, for gammel.. Dzeko derimot, 23 år, GOD på hodet, grei teknisk, rimelig rask og en veldig bra avslutter. Men stiller et lite sp.mål om hvor god den tyske ligaen er kontra pl?? Jeg ønsker Dzeko med glede velkommen, men drømmen er Benzema
  11. Om jeg ikke husker galt fikk vi bud på 35 for han ifjor.. Hadde folk her inne åpna øya hadde dere sett det vanvittig store potensiale som lever i Adebayor..Ser at du har nevnt det.. Å selge han for under 25 mill pund ville vært en ELENDIG handel!!
×
×
  • Create New...