Jump to content

ramsrud

Arsenal Norway
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

About ramsrud

  • Birthday 09/28/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://ramsrud.org

Profile Information

  • Location
    Oslo
  • Interests
    Foppal, skole, jobb og foppal :)

ramsrud's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Mulig jeg er litt sløv nå, men var det mange som skal over på Emirates Cup? Skal selv over på begge dagene, drar med meg en kompis hvor dette blir hans jomfrutur til Emirates. Han rister av forventning. Noen som var her i fjor som kjenner til opplegget? De første kampene som ikke innebærer Arsenal er av liten interresse for meg, så kan jeg tilbringe de tidligere morgentimer i London sentrum for å så komme til Arsenalkampene? PM gjerne om dere har noen gode tips, så får vi håpe at Nordtveit får noen minutter under beltet også mot de store laga.
  2. ramsrud

    Kolo Touré

    Kolo - En stor spiller og et stort menneske! Lykke til i Man City, du er og blir en legende her i klubben.
  3. Hahahahaha!!! Hvis Lehmann fortsetter i målet, selv etter disse giganttabbene, og spiller stort vil alle selvsagt juble! Det er jo tross alt en fordel at laget man holder med har en god keeper. Det du skriver viser at du har misforstått all kritikken mot Lehmann til nå. Dette handler ikke om at vi har noe personlig imot Lehmann, det handler om at vi tror et keeperbytte kan være bedre for Arsenal. Har ikke lest alt, og det gidder jeg ikke heller! Men har fått med meg en ting, og det er at flertallet her inne syter og klager på alle feil som gjøres i Arsenal. Men, gir F.. Dere får ha deres meninger om keeperbytte, men håper han har en kanonperiode snart, og da skal jeg se hva dere sier! PANG! Enda et skudd i leggen. Alle her inn håper at Lehmann tar kontroll og redder alt som kommer, men spørsmålet som diskuteres her er hvor lenge vi har mulighet til å "vente" på at han skal gjøre det? Og er det rettferdig ovenfor Almunia å ikke bruke han når Jens tuller det til to ganger på rad? Ikke veit jeg, det får Wenger gjøre et valg på. Når det er sagt, så har Jens vært trygg i feltet og faktisk virket pigg i de siste matchene, selvom tabbene har svartmalt prestasjonene hans. PANG meg her og PANG med der.. Vet at dere håper dere og, men grunnen til at jeg håper er at jeg skal glede meg til å se hva som skrives her inne da ! Mange kritikere som kommer til å bli stumme.. Tror du har misforstått hele poenget. Det er LOV å kritisere en spiller når han gjør det dårlig, kritikk gjør ofte folk bedre i det de holder på med. KANSKJE han blir bedre av litt motgang og en eller t o kamper på benken? Tviler på at så mange betviler det faktum at Jens er stallens beste keeper, men når han roter det til - er det fair at noen andre får prøve seg. Dog gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden, men det veit man ikke før man har hoppa over gjerdet.
  4. Hahahahaha!!! Hvis Lehmann fortsetter i målet, selv etter disse giganttabbene, og spiller stort vil alle selvsagt juble! Det er jo tross alt en fordel at laget man holder med har en god keeper. Det du skriver viser at du har misforstått all kritikken mot Lehmann til nå. Dette handler ikke om at vi har noe personlig imot Lehmann, det handler om at vi tror et keeperbytte kan være bedre for Arsenal. Har ikke lest alt, og det gidder jeg ikke heller! Men har fått med meg en ting, og det er at flertallet her inne syter og klager på alle feil som gjøres i Arsenal. Men, gir F.. Dere får ha deres meninger om keeperbytte, men håper han har en kanonperiode snart, og da skal jeg se hva dere sier! PANG! Enda et skudd i leggen. Alle her inn håper at Lehmann tar kontroll og redder alt som kommer, men spørsmålet som diskuteres her er hvor lenge vi har mulighet til å "vente" på at han skal gjøre det? Og er det rettferdig ovenfor Almunia å ikke bruke han når Jens tuller det til to ganger på rad? Ikke veit jeg, det får Wenger gjøre et valg på. Når det er sagt, så har Jens vært trygg i feltet og faktisk virket pigg i de siste matchene, selvom tabbene har svartmalt prestasjonene hans.
  5. Jeg skal ikke skjelle ut Jens helt enda, men synes i bunn og grunn det kun er rettferdig at Almunia faar prove seg i neste kamp. Hadde RvP blaast to straffer, ville vi bytta straffeskytter til neste kamp.. easy as that. Gi iallefall den glade spanjolen en sjans. Fabianski er absolutt ikke klar enda.
  6. Da fiksa jeg iallefall et Red Membership til meg selv. Blir moro å se fremover om de er like generøse med billetter til Red Members som de har vært hittil i år. Og prøver meg en gang til: noen som vil bli med på en utveksling av Red Memberships kort? I og med at mange sikkert vil ha med seg kompiser og/eller familie, så kan det jo være greit å ha en gjeng som kan "låne" bort kortet sitt hvis man har mulighet. Veit det har vært snakk om det før. Personlig rekker jeg bare en 4-5 matcher i løpet av en sesong, så når jeg ikke bruker kortet mitt kan jo like godt andre bruke det? Ta kontakt på marius@ramsrud.org eller pm hvis dette hørtes interresant ut. NATTA!
  7. Lykke til! Det er verdt hver pence http://www.arsenal.com/membership/ Takk. Men finner fortsatt ikke onlinebestillinga, kun et pdf-skjema jeg må sende inn pr. post.. tungvindt
  8. Hei. Først av alt; jeg mener at tidligere har det vært mulig å bestille Red Membership online, men finner ingen sånn link på Arsenal.com nå. Noen som er bedre til å lete enn meg? Også: jeg har tenkt til å kjøpe et Red Membership til meg og kona. Jeg vet at det tidligere har vært noen som gjerne ville "utveksle" medlemskap så man kan ta med seg flere over på kamp. Hvis noen fortsatt er interessert i en slik utveksling kan de jo ta kontakt med meg på pm, så tar vi det derfra. God Helg
  9. Dette er et sitat fra Dagbladet sine nettsider.. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, greit at Berba har vært giftig i det siste og at han er bra, men en av Europas beste? Kanskje blant Topp50 ville nå jeg mene. Og det at de "valgte" Berbatov til fordel for Torres? HAHAHAHAHA Som om Torres vil spille for Spurs hvis han først skal til London? Møkkafolk!
  10. Herregud. Så veldig virkelighetsfjernt. Tydlig at de må konsentrere seg litt om det utenomsportslige også, for de leverer jo ikke innenfor krittet.
  11. Eneste positive man kunne hente ut fra det konkursboet er Joe Cole..
  12. Kamptrådene til TV er jo hysterisk morsomme og forløpet i de er ofte helt likt. Starter positivt, så ender det i en bøtte av selvmedynk, negativitet og drittslenging mot storebror. Hadde de brukt halvparten av energien sin på seg selv og sine spillere som de bruker på å rakke ned på oss, så kanskje det kunne blitt mer enn en middelhavsfarer av dem. Likte også innlegget ditt Evju..
  13. Som nevnt ovenfor i samme tråd er Hertz BoxOffice en pålitelig og ganske rimelig side tatt i betraktning. Richardinho: Jeg har sendt forespørsel til fotballtur.no ved to anledninger og begge gangene har jeg fått svar fra to forskjellige folk, en engelsk og en norsk. Begge gangene har prisen fra de to gutta vært forskjellige og begge gangene har den faktiske prisen jeg fikk på mail vært ganske mye høyere enn det som stod oppgitt på web'en. For meg virker det som et rotet foretak. Foreslår fotballturer.com
  14. Er det mange andre fra forumet som skal over? Får bare håpe vi feier PSV av banen nå da.. alle gangene jeg har vært på Highbury/Emirates har Arsenal vunnet 3-0, så vi får håpe det går slik 7. mars å.
×
×
  • Create New...