Jump to content

HasuForb

Arsenal Norway
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

About HasuForb

  • Birthday 09/28/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Trondheim

HasuForb's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Er det ikke slik i ligacupen at bortemålsregelen teller etter ekstraomgangene? Isåfall må jo Burnley "bare" holde på denne 3-0 ledelsen kampen ut så er det gg.
  2. Haha kom over noe morsomt i denne artikkelen: Meanwhile, Spurs have been reported to be on the brink of announcing a new 60,000-capacity stadium to be built alongside their current home at White Hart Lane. De prøver og prøver å være som oss, men får det ikke til!
  3. Hahaha flotte greier. Vi drar ihvertfall ifra Spurs med et poeng etter denne helga! ROCK BOTTOM. Hoho!
  4. Bah, armene skal være helt hvite! Tror nok jeg går for bortedrakten.
  5. Og ikke MINST det at det er Steve Bould som spiller han gjennom! Adams og Bould som selvsagt var stopperparet i den legendariske forsvarsfireren Dixon-Adams-Bould-Winterburn, selv om Keown kanskje erstattet Bouldie etterhvert. Husker godt den kampen, eller det vil si jeg husker at jeg følgte med på Tekst-tv, for det var ikke tippekamp. Fikk likevel se målene kort tid etterpå i "Goal", og det var ingen tvil om at dette var et legendarisk mål
  6. Herlig dag på WHL idag! Nok en gang må Robbo plukke 4 baller ut av eget mål på hjemmebane, begynner å bli en vane nå! Også kjekt for Newcastle, som ser ut som de er iferd med å finne formen. Bra, for de er absolutt et lag som skal være i PL.
  7. Tottene får ikke UEFA-cup plass om de taper CC-finalen, er bare i FA-cupen det er slik. Mulighetene deres er å kvalifisere seg enten via CC-finalen eller UEFA-cup finalen. Dersom de ikke klarer å gjøre det via noen av disse, må de komme på 7. plass i ligaen ( Egentlig 5 & 6 som gir UEFA-cup, men dersom Chelski vinner CC, går den ekstra UEFA-cup plassen til 7. plassen i ligaen. )
  8. Hysterisk på mange nivå dette fra arsenalshorts.co.uk : http://arsenalshorts.co.uk/feb08/20080205_01.html "weareabigclubhonest@tottenhamhotspur.com" EDIT: Jøss! Denne skulle i spurvetråden! Håper Mod fikser!
  9. Jeg liker virkelig ikke å snakke drit om Arsenal-spillere, men nå har jeg ikke mer tålmodighet med denne fyren. Alt fra diving til fryktelig uprofesjonell oppførsel. Evnene varierer, men det er sjelden vi ser han på topp. Håper han forsvinner, han fortjener ,etter min mening, ikke å kle seg i våre stolte farger.
  10. Men for all del, det skal bare 8 strake Arsenal-tap og 8 strake Tottenham-seire før de ligger likt. Dog, vi har jo en kamp til gode!
  11. Er det mulig? Må være det flotteste målet til nå i PL, kanskje bortsett fra Ade mot samme lag!
  12. Og Robbie Cunt prøvde å filme seg til straffe =D Flott dømming av Riley!
×
×
  • Create New...