Jump to content

Frank

Arsenal Norway
 • Content count

  3,068
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Frank

 • Rank
  Assistant Manager
 • Birthday 11/18/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Eidsvoll
 1. Frank

  Forslag til forbedringer

  Enig med Kim i at styret i supporterklubben faktisk bør sette retningslinjer for dette forumet. Slik som tilstanden er på dette forumet i dag hvor det skal krangles om alt og alle så kommer man aldri til å bli enige uansett. Da bør man heller få på plass klare regler fra admin/styret og følge dem til punkt og prikke. Syns også det sier seg selv at beskrivelser som horer, idioter og aper ikke hører hjemme på dette forumet og absolutt ikke bør godtas. En ting er at man sitter foran tven, på pub eller på kamp og viser sin frustrasjon, men når man setter seg ned og skriver ned all mulig slags banning, sverting, etc og sender det ut i det offentlig rom som faktisk blir stående der så er det litt annerledes.
 2. Frank

  Forslag til forbedringer

  Veldig enig i det vieira04 sier ovenfor. Hvordan språkbruk man har på dette forumet bør være et minstekrav. Det som blir skrevet på et forum blir stående. Det er ikke en chat hvor det forsvinner igjen i løpet av noen sekunder. Dette er også et samlingssted for Arsenal supportere i alle aldre. Jeg regner med at de fleste 10-åringer får med seg stygge ord hvor som helst her i livet, men vi trenger fortsatt ikke å bidra med det her inne også. Vanlig folkeskikk er vel ganske normalt i de fleste situasjoner her i livet. Jeg mener som vieira04 at vi alle har et ansvar ovenfor supporterklubben og for Arsenal som klubb at vi klarer å oppføre oss. Har man et klart og tydelig regelverk som man følger, så må man bare forholde seg til det, og overskrider man det så får man bare ta konsekvensen av det. Det er ikke noen vits i å pusle og dra det ut i det lengste før man gir advarsel og stenger ute folk. Følg regelverket, gi advarsler og steng ute de som bør stenges ute. Så får man i hvertfall satt en ordentlig standard. Har de som evt får advarsler eller blir stengt ute problemer med hvorfor det skjer så får de ta det på PM/mail med de ansvarlige.
 3. Frank

  2010.09.28 Partizan B

  Godt å se at vi slår tilbake og vinner solid i kveld. Tøff bortekamp, men vi får med oss de nødvendige poengene og får en opptur igjen foran helgas kamp mot Chelsea. Neste kamp er hjemme mot Shaktar - vinner vi da så er vi vel stort sett videre. Viktig for Fabianski også at han gjør en god kamp. Det trenger vi nå! Desto flere spillere som spiller på seg selvtillit og viser seg frem fra sine beste sider, desto mer positivt er det
 4. Frank

  2010.09.25 West Bromwich Albion H

  laget bekreftet: Arsenal team: Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Eboue, Diaby, Nasri, Arshavin, Chamakh
 5. Frank

  Arsenals økonomiske status

  Veldig solide tall nok en gang. Stemmer det at den totalte gjelden vår nå er på £135,6 mill?
 6. Frank

  2010.09.21 Tottenham B

  Godt resultat! Overraskende sterkt lag vi stiller med i dag. Kanskje Wenger kommer til å satse hardere på ligacupen i år. Kan nesten se sånn ut, men det er positivt at spillere som ikke spiller fast til daglig får flere kamper. Ikke bra av Fabianski på baklengsmålet, ellers syns jeg vi klarer oss veldig bra i dag. Forsvaret gjør det bra. midtbanen jobber hardt, selv om det er litt kaos i starten av andre omgang på midtbanen og i forsvaret. Godt å se at Nasri er trygg fra straffemerket, bare så synd at han ikke tok straffen mot Sunderland. Blir spennende å se hvem vi trekker i neste runde. Når kommer DVD'en forresten?
 7. Frank

  2010.09.18 Sunderland B

  Surt å rote bort alle poengene på overtid, men i bunn og grunn skal man være fornøyd med ett poeng i hvertfall i en slik bortekamp. Selv om vi så absolutt hadde hatt muligheten til å avgjort dette tidligere i kampen. Vi er 4 poeng bak Chelsea, men når man ser på hvordan terminlista vår har vært i forhold til Chelsea sin så er det ikke så overraskende. Chelsea har jo seriøst ikke møtt motstand enda, mens vi har hatt tøffe bortekamper mot Liverpool, Blackburn og Sunderland allerede. Chelsea får en tøff bortekamp i neste runde mot Man City, og da har vi hjemmekamp mot WBA. Da har vi jo muligens en mulighet til å ta innpå igjen før vi møter Chelsea i kampen deretter. Her gjelder det bare å komme seg videre og gi full gass i neste kamp!
 8. Frank

  2010.0915 SC Braga H

  Chamakh viser igjen og igjen hvor viktig han er for oss. Jobber iherdig, skaffer oss straffe, frispark og skaper hele tiden problemer for Braga forsvaret. I tillegg scorer han. Tror han bare kommer til å bli bedre og bedre hvis han klarer å holde seg skadefri og opprettholder denne formen. Skal også bli vanskelig for Vermaelen å spille seg inn i midtforsvaret igjen. Squillaci og Koscielny imponerer igjen, og Koscielny syns jeg bare blir bedre og bedre. Ble ikke satt under så mye press i dag, men de ordner opp i det som kommer på en imponerende og solid måte i alle fall.
 9. Frank

  2010.0915 SC Braga H

  Sterk åpning i CL Fabregas var veldig veldig god i dag! Moro å se Chamakh forsette å score mål. Midtstopperparet virker solid. Blir nok tøffere når vi møter Braga borte. De har noen raske spillere på topp og virker som et godt lag offensivt. Fikk bare ikke vist frem så mye av det i dag. Allikevel godt fornøyd med en såpass solid åpning på gruppespillet. Måtte formkurven til Fabregas bare fortsette rett opp!
 10. Frank

  2010.09.11 Bolton H

  Det ble 24 pasninger. Håper Vela får mange flere sjanser i år, når man ser hvor god avslutter han er. Får han tillit på topp og får spilt seg ordentlig i form så tror jeg han kan være på plass til rett tid mange ganger.
 11. Frank

  2010.09.11 Bolton H

  Ikke voldsomt imponerende, men vi vinner greit tilslutt. Sliter veldig lenge, men etterhvert så får vi det mer og mer inn i vårt spor og da klarer vi å avgjøre kampen. Veldig bra. Det røde kortet til Bolton var veldig hardt, syns ikke det var noe rødt kort. Taklingen fra Robinson på Diaby syns jeg nesten var værre. Eboue og Gibbs gjør det bra i dag. Gibbs virker mer moden og tøffere i duellene. Plasserer seg også mye bedre. Kosc og Squillaci gjør det bra. Kosc tabber seg ut på baklengsmålet til Bolton, ellers syns jeg han gjør en god kamp. Squillaci imponerer meg veldig til å være hans første kamp. Song syns jeg var banens beste spiller i dag. Det eneste jeg var litt bekymret for var at han var veldig offensiv i dag. Når det var 1-1 og på 2-1 syns jeg han var vel offensiv, men mulig han hadde en annen type rolle i dag...? virket slik i alle fall. Arshavin gjør mye bra, men mangler det siste for å gjøre det enda bedre. Chamakh scorer igjen, jobber hardt og viser at han blir veldig viktig i fortsettelsen. Fabregas mye bedre i dag. Wilshere hadde en helt ok kamp. Vela kommer inn og scorer et flott mål. Hvor mange pasninger hadde vi før målet? det var noen i alle fall. Almunia også med en solid kamp i dag. Positvt. Forhåpentligvis fortsetter dette. Denilson virket også positivt når han kom innpå. Deilig med tre viktige poeng i dag!
 12. Frank

  2010.09.11 Bolton H

  Første minuttene var veldig positive. Etter det lot vi Bolton styre en stund før vi fikk et heldig mål. Klønete tabbe av Kosci som fører til baklengsmålet. Skjønner ikke hvorfor han skulle heade ballen den veien. Bolton er farlige, så dette blir tøft i andre omgang. Arshavin har hatt mange sjanser og burde klart å score på en av sjansene. Forhåpentligvis får han satt en eller to i andre omgang.
 13. Frank

  Mark Schwarzer

  Kanskje ikke over sa Wenger.
 14. Frank

  Bundesliga

  Flere som har fulgt noe særlig med på Bundesliga så langt? Syns ligaen har tatt seg opp veldig. Mye underholdende fotball om dagen. McClaren og Wolfsburg ga Bayern M hard kamp i serieåpningen, og i går ledet Wolfsburg 3-0 for så å tape 3-4 mot Mainz. M'gladbach vant 6-3 mot Leverkusen i dag. Så slutten av kampen og fikk med meg høydepunktene. For noen mål!
×