Jump to content

Hedly

Arsenal Norway
  • Posts

    2,872
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

About Hedly

  • Birthday 10/18/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Grovfjord/Harstad
  • Interests
    Arsenal!

Hedly's Achievements

Assistant Manager

Assistant Manager (7/9)

  1. Hedly

    Mens vi venter...

    Dette er den beste siden på hele internettet. Hahaha, så jeg lo!
  2. Litt av en sjokkerende ansettelse av Chelsea, gitt!
  3. Husket godt sommeren 2006 hvor jeg og flere med meg drømte om Ribery i Arsenaldrakt. Så utrolig glad for at det aldri ble noe av nå.
  4. Lettjente penger der med andre ord.
  5. Med Chelseaseier mot Tottenham kan vi faktisk koste på oss en uavgjort og en seier de to siste kampene. La oss bare håpe at spursa ikke klarer å seire, det ville vært helt jævlig slik ting står seg nå.
  6. Hedly

    Aaron Ramsey

    Av og til er det utrolig deilig å få rett til slutt. Det er en grunn til at Ramsey er vår mest stabile spiller for øyeblikket, det er fordi han har fått tillit fra dag en denne sesongen. Er utrolig glad for at det er Wenger som styrer klubben og ikke dette forumet, da hadde vi mistet en utrolig spiller i Ramsey.
  7. Jeg vil ta det så langt å si at han ene og alene er best i verden. Han har kommet på årets lag fra UEFA 6 år på rad, og FIFAs årets lag 5 år på rad, noe som også har gjort at han har vært kåret til årets keeper 5 år på rad. En signering av Casillas ville gjort enormt for klubben, men det blir med drømmen selv om timingen aldri kunne vært bedre for å hente han.
  8. Hedly

    Olivier Giroud

    Det er jo hvertfall ikke så langt fra sannheten. Han kom seg til noen vanvittige sjanser nesten hver eneste kamp han spilte. Han hadde en egen evne til å komme på enden av de fleste innlegg, og posisjonerte seg alltid i en slik posisjon at det ville vært farlig om han skulle fått ballen (da han spilte spiss riktignok, ikke ving...). Men avslutningsegenskapene hans var til tider begredelig.
  9. Lekte med tanken selv her om dagen. Om Mourinho skulle fortsette i Real Madrid så er jo ikke det så usannsynlig som det faktisk høres ut. Drømmesignering x10.
  10. Var kvalitet også i La Liga. Som flere av topptrenere og eksperter rundt omkring har uttalt så er det et mirakel at Swansea fikk kjøpt han såpass billig uten noen reel konkurranse fra andre topplag. Michu er nok en spiller vi blir å høre mye av i framtiden også, men blir overrasket om vi får se han i Arsenal.
  11. 9-2 endte det altså. Og det med et ganske reservepreget lag. Pizzaro scoret 4!
  12. Hva vil platinum/Gold members si på Arsenal.com?
  13. Hedly

    Useriøse rykter

    Micah Richards hadde vært noe det ja. Han var vel Arsenalfan også mener jeg å ha hørt? Fin erstatter for Sagna det, også kan han jo spille inne sentralt på stopperplassen også.
  14. Vermaelen er da ikke langt unna? Var vel på benken for Belgia ikveld, så han er nok tilbake ganske så snart. Er mer skeptisk til Bayern kampen. Nå kommer altså enten Santos eller Squatt-Squatt spille mot Bayern München, om ikke Jenkinson brukes, noe som er tvilsomt.
×
×
  • Create New...