Jump to content

Simbad

Arsenal Norway
 • Content count

  5,532
 • Joined

 • Last visited

About Simbad

Contact Methods

 • MSN
  knutson_simen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenal.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lillesand
 • Interests
  Håndball og Arsenal.
 1. Simbad

  Jack Wilshere

  Hadde jeg ikke heiet på Arsenal hadde jeg nok heiet på West Ham. Liker den klubben godt, og så har de en av de beste supportersangene. Lykke til Jack!
 2. Simbad

  Sokratis Papastathopoulos

  Jeg så en analyse av hvordan Emery liker å spille på YouTube. Det er ikke sikkert han velger samme taktikk med oss, men hvis han gjør blir det noe a la dette når vi har ball: Leno Mustafi/Kos-Torreira-Sokratis Bellerin-Ramsey-Xhaka-Kola Özil-Auba-Laca Og slik i forsvar: Leno Bellerin-Mus/Kos-Sokratis-Kola Ramsey-Torreira-Xhaka Özil-Auba-Laca
 3. Simbad

  Calum Chambers

  Jeg har troa på Chambers under en strengere taktisk struktur. En mot en er han ganske rå og han har litt av den respektløsheten en god stopper trenger. Men han suger på høyreback mot raske vinger.
 4. Simbad

  VM chit chat

  Han avsluttet uforutsigbart ja. Langt utenfor og over mål...
 5. Simbad

  VM chit chat

  Enig med Piscator her. Jeg så noen tall før VM om at treffsikkerhetsprosenten var 93% når det kom til riktige avgjørelser før Var til 98% etter. Det vil jeg si er ekstremt bra.
 6. Simbad

  Alex Iwobi

  Nigeria mangler kreativitet. Iwobi inn i andre?
 7. Simbad

  Jack Wilshere

  For min del er ikke en 'marquee signing' nødvendig dette sommervinduet. Vi har Özil, Laca, Auba og Mkhi. Hvis Sokratis og Torreira nå kommer inn mener jeg vi har forsterket betraktelig i posisjoner det sårt trengs(dette inkluderer signeringen av Leno).
 8. Simbad

  Useriøse rykter

  Vieira var som oftest den mest offensive av en duo på midten og bør vel heller omtales som en box-to-box midtbanespiller. Både Petit og Gilberto var mye mer utpregede defensive/holdende midtbanespillere.
 9. Simbad

  Etterlyser moderator-teamet

  Godt å se igjen gamle kjenninger!
 10. Simbad

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Jeg håper så inderlig at vi klarer å spille de to sammen.
 11. Simbad

  Let's all laugh at Tottenham

  "Rose forteller lite om hvordan Tottenham har behandlet ham under sykdomsperioden. Ting ble sagt og ting skjedde i kulissene i klubben min. Jeg vil ikke gå i detalj for da ender jeg opp med å bli bøtelagt igjen, forteller landslagsspilleren."
 12. Simbad

  Let's all laugh at Liverpool

  Ramos-Salahsituasjonen er jo først og fremst topp forsvarsspill av Ramos som kommer seg foran Salah. Salah tar deretter armen sin rundt Ramos sin før Ramos får pirket bort ballen og 'tar igjen' på holdinga fra Salah. Joda,Ramos kan være en skikkelig drittsekk, men i akkurat den situasjonen gjør han i mine øyne ingenting galt.
 13. For meg: 1. Stoppersjef 2. Midtbanesjef 3. Ve ving 4. Keeper
 14. Jeg håper Mustafi blir og får en sjef ved siden av seg. Første pri er en stoppersjef.
 15. Simbad

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Godt å se deg Orakelmann!
×