Jump to content

Simbad

Arsenal Norway
 • Content count

  6,197
 • Joined

 • Last visited

About Simbad

 • Rank
  Manager
 • Birthday 03/10/1987

Contact Methods

 • MSN
  knutson_simen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenal.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lillesand
 • Interests
  Håndball og Arsenal.

Recent Profile Visitors

2,976 profile views
 1. Simbad

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Herlig seier til slutt. Begge omgangene er vi tamme før drikkepausene, men Arteta får igjennom noen klare beskjeder og etter drikkepausene er vi best i begge omgangene. Traore virket livlig i starten, men vi temmet ham etterhvert og etter at Niles kom innpå fikk han ikke til noe som helst. Martinez solid i dag, samme med hele laget. Vi gjør noen individuelle feil innimellom, men hele laget virket villige til å jobbe hardt for hverandre i dag. Dette Wolveslaget er absolutt ikke noen 'push over' så dette var veldig bra.
 2. Simbad

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Mye rot nå. Vi må frem på banen.
 3. Simbad

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Før vannpausen var det Wolves som skapte sjanser. Vi hadde en halvsjanse ved Auba på corner. Etter drikkepausen var vi bedre med i kampen, men skapte lite. Med unntak av sjansen til Nketiah. Det virket som at Arteta gav noen klare beskjeder under drikkepausen og vi lot Wolves komme til mindre. Og til slutt var vi litt heldige, men Saka dyktig som putta ballen i mål.
 4. Simbad

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Herlig Saka!
 5. Simbad

  2020.07.04 Wolverhampton (B)

  Dårlig så langt. Kun to sjanser skapt etter 34 min spilt. Lite bevegelse og feil valg når vi er på vei fremover. Adama farlig på kontringer. Luiz allerede med gult..
 6. Simbad

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Xhaka har, etter Artetas ansettelse stått frem på en helt annen måte enn under både Wenger og Emery. Jeg mener fortsatt han har store mangler, men hvis han fortsetter å utvikle seg til en stabil, respektert spiller for resten av spillerne må han gjerne forbli en del av troppen. Jeg mener dog at han ikke er god nok som enkeltspiller til å kunne løfte oss helt opp i toppen. Kanskje til en topp 4 plassering, men ikke lenger. Jeg vil ikke ha ham som kaptein igjen, og jeg håper at nestemann som overtar kapteinsbindet fra Auba(forhåpentligvis om flere år) er en av spillerne som har 'vokst opp' med Arsenal i blodet.
 7. Simbad

  Let's all laugh at Liverpool

  Absolutt. Og vel så viktig var det at det første tapet kom før Lock Down. Da kan de ikke skylde på den.
 8. Simbad

  Bukayo Saka

  Fantastisk!
 9. Simbad

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Det går mye rykter. Silly Season er i gang for fullt, og har egentlig vært det siden "lock down'. Jeg velger personlig å unngå å ta artikler for god fisk for tiden (egentlig generelt). Det fins ekstremt mange (nett)aviser som kun er interessert i klikk og som finner opp veldig mye for å 'click baite'.
 10. Simbad

  2020.07.01 Norwich City (H)

  Mulig vi får se et innhopp av både Cedric og Özil i denne? En kamp vi bør vinne lett på papiret, men ingen kamper er egentlig lette i PL. Martinez Niles-Mustafi-Luiz-Holding-Tierney Ceballos-Xhaka Pepe-Nketiah-Auba Luiz passer bedre som en av tre stoppere og vi vil kunne utnytte Niles mer vandrende sentralt, slik vi gjorde de første kampene til Arteta. Tierney vil få mer frihet til å vandre fremover i en slik formasjon. Evt tar Tierney stopperplass og Kolasinac får vandre fremover. Luiz blir også 'assessed' før kampen etter smellen i kneet sist. Guendouzi må få beina på jorda og la fotballen han har i kroppen prate for ham. Klarer han det, tror jeg han kan bli en fantastisk fotballspiller for oss. Laca jobbet bra sist, men jeg føler vi trenger Nketiahs bevegelser inne i boksen mer fra start i denne kampen.
 11. Simbad

  Mens vi venter...

  Det som er det viktigste, i mine øyne, er at hele klubben har en klar plan foran seg, og at denne følges så godt det kan gjøres(med åpenhet for enkelte endringer langs veien). Da kan vi ikke ha noen folk som drar i stikk motsatt retning. Det kan være planen er 'feil', men det vet man ikke før planen er fulgt over flere år. Det er mye å rydde opp i fra tidligere ledelse. Forhåpentligvis har Edu og gjengen en klar plan for hvordan vi skal fortsette fremover.
 12. Simbad

  Mens vi venter...

  https://le-grove.co.uk/2020/06/30/outrageous-wastage-numbers-how-to-fix-arsenal-long-read/
 13. Simbad

  2020.06.28 Sheffield United (B) FA-cup

  Herlig av Ceballos med seiersmålet. Forferdelig forsvar og helt latterlig at Ceballos er den som får i ansvar å dekke opp McBurnie på dødball i mot. Det er ekstremt mye å jobbe med defensivt.. Herlig med seier og avansement. Hjelper på lagets selvtillit og godt å få Pepe i gang igjen. Når Ceballos forsvinner etter sesongslutt håper jeg vi kjøper en midtbanespiller som kan hjelpe med målpoeng.
 14. Simbad

  Mens vi venter...

  Håper bare ikke vi selger til United og at han slår til der..
 15. Simbad

  Mens vi venter...

  Matteo er en spiller jeg håper Arteta får på rett kjøl. Hvis han får litt kontroll på følelsene sine i kampens hete, blir litt mer disiplinert og får mer erfaring, er han en spiller som kan bli en verdensklassespiller. Men det er ikke bare opp til Arteta. Guendouzi må også ville det nok. Men hvis han fortsetter å skape problemer og han ikke hører på Arteta er det bare å selge. Ingen spillere er uerstattelige. Personlig håper jeg Arteta får orden på ham.
×