Jump to content

Simbad

Arsenal Norway
 • Content count

  6,596
 • Joined

 • Last visited

About Simbad

 • Rank
  Manager
 • Birthday 03/10/1987

Contact Methods

 • MSN
  knutson_simen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenal.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lillesand
 • Interests
  Håndball og Arsenal.

Recent Profile Visitors

3,072 profile views
 1. Simbad

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Gleder meg veldig til å se mer av Balogun.
 2. Simbad

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Ja, Dundalk er ikke noe spesielt godt lag, men med mange reserver/andrevalg i dag synes jeg vi glimtvis får se litt av fotballen Arteta ønsker at vi skal spille. Veldig god kontroll defensivt og til tider mye bevegelse i angrep, samt spillere som tør å utfordre mer enn vi har sett på en stund. Hvis Willock klarer å bli enda litt kjappere til å ta valgene sine, samt enda smartere i bevegelsene sine, kan han bli en ganske god spiller etterhvert. Nelson mangler litt på valgene innenfor og rundt motstanders 16meter, men han er et uromoment med fart, vilje og ferdigheter til å utfordre en mot en.
 3. Simbad

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Nelson er ekstremt kjapp i vendingene. Til tider minner han meg litt om en ung Walcott med bedre spilleforståelse og teknikk, men dårligere sluttprodukt pr nå.
 4. Simbad

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Med tanke på den nye informasjonen om at Luiz kanskje også er ute mot Manure, tenker jeg det også kan være lurt å la Gabriel stå over denne. Kanskje en tremannslinje med: Cedric - Mustafi - Kola er veien å gå? Med Niles på ene backen og Saka på andre? Eller det kan kanskje fungere med Kola og Mustafi som midtstopperpar?
 5. Simbad

  01.11.20 Manchester United (B)

  Personlig skulle jeg gjerne sett dette laget/oppstillingen: Leno Bellerin - Saliba - Gabriel - Tierney Elneny Partey - Ceballos Pepe Laca - Auba
 6. Simbad

  01.11.20 Manchester United (B)

  Manchester United v Arsenal Søndag 1. november 2020, kl. 17:30. Old TraffordPremier League, 7. serierunde.Kampen sendes live på TV2 Sport Premium, TV2 Sport Premium 2 / TV2 Sumo I løpet av de neste dagene vil vi få se om Luiz blir klar til denne. Mari og Chambers er også på vei tilbake. Leno Bellerin - Mustafi/Luiz - Gabriel - Tierney Ceballos - Partey - Xhaka Saka/Willian - Laca - Auba
 7. Simbad

  29.10.20 Dundalk FC (H)

  Arsenal v Dundalk FC Torsdag 29. oktober 2020, kl. 21:00. Emirates StadiumEuropa League , GruppespillKampen sendes live på TV2 Sport Premium / TV2 Sumo Skader(Arsenal.com 24. Oktober): Chambers(Tilbake i full trening), Mari(Forventet tilbake i full trening i løpet av de neste dagene), Martinelli(Forventes å være tilbake i full trening mot slutten av året), Holding(Forventet å være ute i rundt 3 uker). Ingen oppdatering på Luiz enda, men pådro seg en skade mot Leicester og er tvilsom til denne. Ser for meg at Arteta prøver å fortsette med en 4-3-3 variant som mot Leicester. Vi møter Manure på Old Trafford til søndag og vil trenge Auba og Laca på topp. Spesielt Auba har slitt veldig i det siste, og det er slik jeg ser det en kombinasjon av mange kamper, kort pre-season og at vi muligens har overfokusert litt mye på det defensive. Bellerin er i ferd med å finne tilbake til den offensive høyrebacken han var før skadene begynte å stoppe ham. Et par veldig gode løp mot Leicester og stod bak Aubas mål mot Rapid Wien. Trenger også ham klar til Manurekampen. Heldigvis er denne kampen hjemme, så det blir ikke noen lang reise i midtuka. Mulig lag: Leno Cedric - Mustafi - Gabriel - Niles Ceballos - Partey - Saka Pepe - Nketiah - Nelson
 8. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Annulleringen er direkte feil. Xhaka kan umulig forstyrre Schmeichel når han står 1-2 meter fra ham når Laca header ballen. Linjemann vinker av for offside, Xhaka er ikke nær ball(prøver å unngå den) og Schmeichel har null mulighet til å redde der, selv om Xhaka ikke står der. Glemte også Bellerins to gode løp, spesielt det ene hvor han skyter midt på Schmeichel. Er uansett veldig feil å si at vi skaper/det skjer ingenting. Vi hadde muligheter, vi tok de bare ikke. Ja, jeg skulle også gjerne sett oss skape mer, og balansen mellom forsvar og angrep er ikke helt optimal pr nå, men vi er veldig mye bedre defensivt enn under Emery. Som sagt, under Emery (uavhengig av motstander) pleide vi så å si alltid å slippe motstander til rundt dobbelt så mange sjanser som vi selv hadde.
 9. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Så målet som ble(feilaktig) annullert, innleggene til Tierney og Saka som roter bort en svær mulighet er ingenting? Jeg skulle selv gjerne sett oss skape mer, men å si at det ikke skjer noenting (offensivt) i 97 min er rett og slett feil.
 10. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Uenig i at det var et gjensyn med Emeryfotball. Fotballen under Emery førte til nesten dobbelt så mange sjanser i mot som sjanser vi skapte, uavhengig av motstander. Arteta har fokusert på det defensive, og det defensive er i ferd med å bli bra. Det glapp to ganger i dag, og Leicester som er et veldig godt lag, straffet oss på den ene. Leno reddet mesterlig den andre. På Etihad sist helg slet City med å skape sjanser mot oss, men var delvis heldige og delvis dyktige ved målet sitt. Vi var motsatt uheldige som ikke fikk straffespark og udyktige som ikke putta på de gigantiske sjansene vi hadde med Auba og Saka. Arteta er i ferd med å legge om til 4 bak, og Mustafi er nettopp tilbake fra skade samt vi har en ny midtbanespiller i troppen. Selvfølgelig vil det være rusk i maskineriet. Førsteomgangen har vi flere gode muligheter, men tar ikke vare på de. Da straffes man av gode lag.
 11. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Özil er fortsatt ikke løsningen.
 12. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Nei, vi gjør ikke det. Men vi trenger å bli bedre med og uten ball og tørre å utfordre mer. Akkurat nå er balansen mellom forsvar og angrep for dårlig. Spesielt mot lag som ligger dypt. Vi sliter med å skape de beste sjansene mot slike lag, men med litt bedre presisjon og vilje leder vi 2-0 til pause. Lacas annullerte mål skulle aldri vært annullert, og vi hadde flere gode muligheter i førsteomgangen men er ikke sultne nok. Vi har nettopp hatt en vanskelig kamp mot City hvor vi var uheldige som ikke fikk med oss et poeng. Vi har også vært på reise i midtuka. Vi måtte sette innpå Bellerin og Auba fordi vi slet. Førsteomgangen i dag var bra, andreomgangen ikke bra, men det gjelder å se på helheten. Vi er et lag i en endringsfase. Vi har en ny midtbanespiller som enda trenger litt tilpasningstid og vi er fortsatt et lag i fremgang.
 13. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Da Luiz måtte ut mistet vi alt av momentum. Før det, hadde vi god kontroll og gjorde få feil. Rett etter han gikk ut begynte vi å gjøre veldig mange pasningsfeil. Skapt fryktelig lite i andreomgangen. I første skapte vi i det minste litt.
 14. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Andreomgangen vår har ikke vært god.
 15. Simbad

  25.10.2020 Leicester City (H)

  Det måtte komme.. Kom igjen nå! Mer bevegelse i angrep!
×