Jump to content

Simbad

Arsenal Norway
 • Content count

  5,983
 • Joined

 • Last visited

About Simbad

 • Rank
  Manager
 • Birthday 03/10/1987

Contact Methods

 • MSN
  knutson_simen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenal.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lillesand
 • Interests
  Håndball og Arsenal.

Recent Profile Visitors

2,888 profile views
 1. Raphael Varane er vel en veldig rask midtstopper også. Vanskelig å si hvem som er raskest av Manolas og Varane.
 2. Nå skal man ikke ta altfor mye ut av youtubekompilasjoner, men Pablo virker å være en 'no nonsense' midtstopper, med et veldig presist venstrebein.
 3. Under Arteta spiller vi på en helt annen måte og de defensive blir sjeldnere utfordret på fart.
 4. Hvis han er like fotballfaglig smart som Per var, og like flink til å posisjonere seg, kan det bli en veldig bra signering.
 5. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Vinnerlag trenger et godt defensivt grunnlag. Det er det Arteta er i ferd med å innprente i klubben. Den defensive strukturen i laget pr nå går noenlunde på bekostning av det offensive. Men når den defensive strukturen sitter mer naturlig vil de offensive spillerne etterhvert skjønne at de får mer frihet og tillit til at resten av laget vil kunne demme opp for offensive feil. Da vil flere av spillerne etterhvert tørre å ta høyere risiko i det offensive spillet.
 6. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Y. Atal? Som spiller under Vieira?
 7. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Jeg har veldig lite negativt å si om Özil etter denne kampen. Synes dog han har produsert litt lite de foregående kampene, men det er i mine øyne liten tvil om at han tilfører laget mye selv om han ikke scorer eller er nest sist på ballen. Han er nesten alltid spillbar, og har etter Artetas inntreden blitt mye mer oppofrende defensivt. Han prøvde til og med å sklitakle mot Sheffield Utd!
 8. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Ja, Mustafi tok seg kraftig opp etter gigatabben som får Luiz utvist, men det er nettopp det at han har slike tabber nesten uansett når han spiller at jeg har mista fullstendig troa på ham. Han koster mer enn han betaler tilbake slik jeg ser det. Xhaka har i det minste begynt å gjøre færre feil, og ser faktisk mye bedre ut under Arteta. VAR er et kapittel for seg selv, og jeg føler vi oftere blir straffet enn andre lag for lignende situasjoner. De som sitter og skal ta avgjørelsene er så lite konsekvente at man kan begynne å lure. Vi har blitt snytt for veldig mye generelt denne sesongen. Begge kampene mot Palace feks, et visst rødt kort Chelskij slapp unna på Emirates osv osv. Begynner å bli veldig mange situasjoner nå. Robertson hadde feks en lignende takling som Auba, men pga måten VAR har blitt misbrukt slapp han unna noe som helst.
 9. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Forresten er Martinelli den første tenåringen siden Anelka til å score 10 mål i løpet av en sesong. Forhåpentligvis har Martinelli bedre rådgivere som kan hjelpe ham med å ta bedre valg..
 10. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Fantastisk innsats og herlig vunnet poeng. Mustafi tar seg noe opp etter tabben som fører til Luiz rødt og straffe, men ikke nok til at jeg vil ha ham med videre. Gjør fryktelig mye rart, og med flere står de og 'ball watcher' på Azpilicuetas mål. Herlig mål av vår kaptein for dagen, slikt vil vi se mer av. Det er uansett liten tvil om at strukturen i laget ser mye bedre ut enn på flere år. Arteta har fått til et lite mirakel der. Nå må spillere som ikke klarer å legge av seg individuelle feil etterhvert erstattes i bedre spillere. Resultatet til slutt, med en mann mindre så store deler av kampen, er ekstremt bra på brua. Men nå må vi begynne å komme skikkelig i gang snart.
 11. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Jeg skjønner virkelig ikke denne negativiteten mot Guendouzi. Gutten er et kjempetalent, og med riktig matching og veiledning kan han bli en 'World beater'.
 12. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Det er kanskje ikke så rart at Mustafi får kritikk. Det er ikke akkurat første gangen han gjør noe sånn som det her. Man kan diskutere at Luiz kanskje burde latt Abraham gå, men han prøver å rette opp en gigatabbe av Mustafi. Jeg er ferdig med ham. Jeg digger innsatsen hans, men han er så forferdelig dårlig og gjør så fryktelig mye feil.
 13. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Mustafi er altfor dårlig for dette nivået. På tide å selge ham.
 14. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  VAR er blitt misbrukt så til de grader denne sesongen i PL. Mye pga en narcissistisk gjeng som ville gjøre det 'på sin måte' istedenfor å bygge videre på hva andre ligaer har registrert ved bruk av VAR.
 15. Simbad

  2020.01.21 Chelsea (B)

  Interessant med Bellerin fra start. Er han match fit mon tro? Sokratis fortsatt syk, ikke optimalt.
×