Jump to content

Internettansvarlig

Admin
 • Content count

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Internettansvarlig

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,325 profile views
 1. Internettansvarlig

  Forslag til forbedringer

  Hei, hei! Er ikke på her til dagen, men svarer så snart jeg får e-post fra moderatorer vdr. forumet. F.eks. første e-post på månedsivs var i går, og svar ble sendt i går. Det er også gjort noen strukturelle endringer, så jeg er avhengig av svar fra https://invisioncommunity.com/ på enkelte ting. Ser at Tapapa har svart om registreringsrutinene, det er bra. Det er gjort litt om slik at en kan registrere seg med brukernavn og passord, men kan ikke gjøre noe mer før en har lagt inn meldemsnummer. Det er en systemendring som ikke vi har hatt noe med å gjøre. Har fått ordnet dette med at Gjester ikke skal kunne legge inn innlegg. Pt. kan gjester se innholdet på sidene, men er åpen for forslag om noen mener vi skal gøre endringer her. Hilsen "bremseklossen - forumets Lichsteiner"
 2. Internettansvarlig

  Profilnavn

  Klikk på profilnavnet øverst til høyre på siden, velg Account Settings, der kan dere endre Display Name. Merk at det er begrenset hvor mange ganger dette kan endres.
 3. Internettansvarlig

  Etterlyser moderator-teamet

  Så lenge det hele baserer seg på frivillig arbeid, så er vi avhengige av at noen ønsker å ta på seg denne jobben. Ingen som melder seg, da skjer det heller lite. Jeg har ingen problemer med å gi videre ansvar for forumet til enhver som måtte ønske å drive dette, men som sagt, ingen har meldt seg, eller vist interesser de siste årene. Vi betaler for å holde forumet oppe, og sørger for at det teknisk fungerer, der stopper tidsbruken for min del. Utover dette må vi ha nye krefter på banen. Dette står i retningslinjene når en skal registrere seg: Registreringsprosess! 1. Registrer deg på forumet med navn, etternavn og medlemsnummer i supporterklubben. 2. Send en e-post til forum@gunners.no der du skriver ditt brukernavn og medlemsnummer. 3. Vent på tilbakemelding på denne e-posten med svar på om du har fått skrivetilgang. Det tar normalt sett maks 3-4 dager før du får tilbamelding. 4. Logg inn på formet! Dette skal ogsp stå i e-posten du mottar ved registrering. Når det gjelder tilgang til forumet fra gunners.no, så er en av de 10 hovedmenypunktene "Forum". Dette linker inn på disse sidene. Så akkurat linken skal ikke være så vanskelig å finne. Det er nok mye som kunne vært gjort for å forbedre dette forumet og fremme interessen for det mer enn det er i dag, men det koker ned til at noen må gjøre den jobben.
 4. Internettansvarlig

  Etterlyser moderator-teamet

  Hei folkens! Tenkte bare å kjapt kommentere på denne tråden. For min egen del har jeg ikke kunne prioritere dette forumet i den grad det aller meste av aktivitet har flyttet seg over til Facebook og andre sosiale medier. Det har hele tiden vært meningen her at de som er moderatorer her kan styre forumet i den retningen de ønsker, og gjøre tiltak for evt. forbedringer. Nå har antallet moderatorer sunket år etter år, og ingen nye har kommet til. Min kontaktinformasjon er ikke så vanskelig å finne, og jeg har vel ca. null henvendelser vdr. dette de siste årene. Når det gjelder dette med nye medlemmer, så står det også ganske klart i det en registrere seg at en skal ta kontakt på forum@gunners.no for å få godkjent kontoen sin. De siste x-antall måneder har jeg null henvendelser her også. Som jeg nevnte innledningsvis, så er vi avhengig av at noen ønsker å drive formet videre for at det skal være liv laga. Spesielt i konkurranse med alle andre medier som finnes. Ta gjerne kontakt med meg dersom du ønsker å bidra, det setter vi i styret i Arsenal Norway bare pris på.
 5. Internettansvarlig

  Forsiden

  Ok, fint med tilbakemeldinger, jeg skal sjekke.
 6. Internettansvarlig

  Forsiden

  Det skal ikke være nødvendig, men dette er sannsynligvis lokalt, dvs. problemer med at nettleseren din har noe i "cache". Forsøk å slette "cache", og last siden på nytt, så skal det være ok.
 7. Internettansvarlig

  Forsiden

  Ja, det stemmer Da får jeg teste med denne når den kommer. På min iPhone ser det greit ut.
 8. Internettansvarlig

  Forsiden

  Tapapa, bra, har en W8-telefon i bestilling
 9. Internettansvarlig

  Forsiden

  Dere som opplevere problemer med siden, hvilken nettleser bruker dere? Fint om dere evt. kan legge ved skjermbilder slik at vi kan få rettet opp. Dersom det gjelder designet generelt, så er vel smaken litt som baken. Har fått både positive og negative tilbakemeldinger, men til nå flest positive, heldigvis Vi lyste etter grafisk designer for en tid tilbake, men fikk ingen interesserte, så vi må bare gjøre så godt vi kan på dette området. Tar gjerne i mot innspill, men de bør helst være noe som er generelt, siden vi det er umulig å oppfylle alle sine personlige preferanser.
 10. Internettansvarlig

  Forslag til forbedringer

  Dette har vært diskutert flere ganger tidligere. Vi ønsker, og kan heller ikke konkurrere med nyhetssidene som er først ute med siste nytt om klubben. For å skille oss litt mer ut har vi da valg å kunne kjøre en litt mer personlig vri på sidene, slik at det skal gi et bilde av at det er skrevet av en supporter, og ikke en journalist som forholder seg totalt nøytralt til stoffet. Det kan vi finne utallige andre steder på nettet. Vi kunne kuttet alt innhold som går på standard nyhetsartikler og kun ha relevant informasjon for Supporterklubben, men da tenker jeg at besøkstallene hadde vært relativt små i forhold til hva vi har i dag. Når det gjelder format på tekstene, samt kildehenvisninger, så kan vi bli bedre, og der skal vi se om ikke vi klarer å bli enige om en standard som gjelder for alle artikler. PS. vi trenger stadig nye skribenter og medhjelpere til siden, så dersom dere føler for å være med å prege innholdet er det bare å sende meg en mail!</p>
 11. Internettansvarlig

  What to do?

  Bare for å kommentere dette med adgang for ikke-medlemmer. Hvem som helst kan få skriverettigheter her på forumet, det gjelder kun å få en som er medlem i supporterklubben til å anbefale/gå god for denne. Dette gjelder også supportere av andre lag. Så dersom du har en kamerat som er United-fan som ønsker å komme med sine betraktninger her, så er en velkommen til det. Det samme gjelder selvsagt også for Arsenalfans som ikke er medlem i supporterklubben. Det ligger et styrevedtak om å gjøre det på denne måten, og en endring av dette vil krevet nytt vedtak
 12. Internettansvarlig

  Chat på forumet

  Orakelet, nettleser og versjon?
 13. Internettansvarlig

  Forslag til forbedringer

  Umlaut, hva slags utbrudd er det du referer til? Jeg skal sjekke med vedkommende.
 14. Internettansvarlig

  Chat på forumet

  Noen andre som sliter med dette problemet?
 15. Internettansvarlig

  Chat på forumet

  En blir kastet ut etter 30 minutter inaktivitet.
×