Jump to content

Oivster

Arsenal Norway
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,006 profile views

Oivster's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Tar heller et tap her i dag enn omspill...
  2. For et kultursjokk det er å se på kamp med en autoritær no-nonsense dommer, i forhold til den jevne premier league matchen. Tenk å hatt en sånn tilgjengelig når vi spiller mot alle dritt lagene som eneste taktikken sin er å sparke ned spillerne våre.
  3. Jeg liker ikke at gooners ikke greier stille seg bak Havertz, han er Arsenal spiller på lik linje som alle andre i laget. Det er litt synd at man alltid må ha en å hakke på i laget, Xhaka, Eddie, Vieira og til dels White og Ramsdale var gjennom det samme, men ikke på langt nær like intens. Jeg tror Havertz har kvaliteter Arsenal kan dra godt nytte av bare han får på seg litt selvtillit. Når det er sagt, syns jeg Vieira har sett ut som en helt annen spiller så langt denne sesongen, og ønsker å se han fra start snart.
  4. Vet ikke om jeg engang tør tenkte på hva som hadde skjedd om Xhaka hadde taklet en liverpool spiller sånn...
  5. City ligger under mot Liverpool allerede, sier ikke nei takk til en gave fra pool i dag.
  6. Gleder meg til å se Kiwior. Virker å være litt av samme "mold" som Saliba Men syns også flere kunne blitt spart. Får satse på at vi leder komfortabelt til andre omgang, så kan vi bytte ut alle førstelagsspillerne.
  7. WOOOOOOW JORGHINO!!!!!!!!!
  8. Backup eller ei, Eddie er rett og slett ikke god nok til å være en spiss i et toplag som skal kjempe om titler. Liker gutten, men det blir for svakt..
  9. Ikke helt enig i at det ikke kan gjøres noen forandringer her før city kampen. Jeg ønsker å se Trossard fra start, dette hadde vært en perfekt anledning til å la Martinelli lade opp litt skikkelig til onsdag. Samtidig som jeg er helt sikker på at Trossard kan gå inn og gjøre det bra.
  10. Hadde forventet litt rullering mot Brentford, men vi stiller med samme 11 i dag også
  11. Saliba ble plutselig Messi et øyeblikk der 😁
  12. Håper man ikke gambler med Ødegaard og Zinechenko nå, sånn at de blir satt ute av spill i enda lengre tid, men hvis alle er 100% bør dette laget kunne hamle opp med manure
  13. Det har jammen meg manure også.. Tipper denne kampen blir avgjort på personlige feil, kan gå begge veier.
×
×
  • Create New...