Jump to content

nihilisten

Arsenal Norway
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About nihilisten

  • Birthday 01/16/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

nihilisten's Achievements

Skopusser

Skopusser (1/9)

  1. I utgangspunktet litt bekymret da jeg leste om Drmic, enda et spissprosjekt, men det virker jo som en veldig god signering. Forhåpentligvis er han kun erstatter til Bendtner (eller Podolski om han skulle forsvinne), og det er fortsatt planer om å hente inn en spiss til. For øvrig en lettelse å se at vi ser etter kjappe, tekniske spisser igjen (om Drmic da ikke er tenkt på kant). Et godt kjøp med forbehold om at det ikke blir det eneste spisskjøpet, men med Wenger er det vanskelig å si.
  2. Hvis Bacary går må vi hente en ny høyreback. Stoler ikke et sekund på Jenko som førstevalg der. Vet vi har vært linket til 21 år gamle Serge Aurier fra Toulouse. Med 5 mål og 6 assists denne sesongen virker det som han kan bidra på siste tredjedel også. Ikke vil han bli så innmari dyr heller. Ideelt sett blir Sagna, samtidig som en type som Aurier kommer inn, men tviler på at Wenger vil gi opp Jenkinson så tidlig.
  3. Utrolig morsomt at Arsenal endelig henter inn en spiller av internasjonal klasse. Håper dette bidrar til at van Persie tar en u-sving. Det sies at overgangssummen er så lav som 11,7 millioner pund fordi Malaga trenger pengene med én gang, og ikke gjennom avbetaling. I tillegg er det venstreback Ignacio Monreal som er "den andre" spilleren vi visstnok er på vei til å hente. Kjenner ikke til denne Monreal, men Wikipedia sier han er 26 år gammel og har 5 landskamper for Spania. Var dog ikke i sommerens EM-tropp. Kan bli en fantastisk fin sommer om Sahin også kommer på lån. Exciting times indeed!
  4. Heisann. Jeg skal ta opp dette med de andre skribentene, så får vi se hvordan vi gjør det etter hvert. Etter min mening bør ikke forsiden brukes til egne meninger (med mindre det er blogg), men får ta en diskusjon på det. Fint med innspill, mer av det! Kristian.
  5. La oss håpe Arshavin får en liten selvtillitsboost av dette. Har fortsatt tro på at han kan bidra resten av sesongen. Ellers er det ingen overraskelse at Gibbs fikk en liten smell på trening, og må stå over. Eisfeld har også startet Arsenal-karrieren oppskriftsmessig. En liten smell som gjør at han ikke spiller i kveld. Lovende for fortsettelsen.
×
×
  • Create New...