Jump to content

cinsalabim

Arsenal Norway
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

cinsalabim's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Ser rett og slett deilig ut.
  2. Tenkte jeg skulle gjøre det samme som i 2010! "Chamakh - 29"..
  3. Ser for meg at Reid blir billigere. Er 4 år yngre også! Selvom noe tyder på at vi har navnene på blokka, så betyr ikke det all verden.
  4. Tor-Kristian Karlsen ‏@karlsentk 2m I have on good authority that two Premier League clubs (one apparently being Arsenal) are interested in West Ham's centre-back Winston Reid Javel. Erstatter for Djourou?
  5. Mener å vite at det skal være sånn for å ikke havne i rettighetsproblemer? Altså at han ikke har rett til å legge ut videoen med riktig bilde.
  6. Adler var vel 2. keeper bak Leno i det siste året av kontrakten sin?
  7. Nja. Var vel på en måte et større talent før skadene kom, om jeg husker riktig. Mistet da plassen på det landslaget til Neuer, og Manuel har aldri sett seg tilbake. Adler er på vei opp igjen, men var 2. keeper i Leverkusen. Tyskerne er vel kjent for å foretrekke hjemlandet, så det er selvfølgelig en mulighet.
  8. Stemmer. Ikke bare at Arsenal sov, men det var det veldig mange klubber som gjorde. Bedre enn Neuer er jeg uenig i, men en fantastisk keeper.
  9. Bemerkelsesverdig hvor mange av målene som har kommet via høyresiden, for begge lag.
  10. Det er det liten tvil om. Men hadde han rukket det? Er ikke imponerende keeperspill uansett, bare så det er sagt.
  11. Iliev skal ta en god del av skylden, men den spretten der er uberegnelig.
  12. Har forsøkt å gjøre signaturen mindre, uten hell. Men sånn helt seriøst. Frank Lampard gratis, anyone? Helt usannsynlig, selvsagt, men jeg hadde tatt imot.
×
×
  • Create New...