Jump to content

4evergunners

Arsenal Norway
  • Posts

    275
  • Joined

  • Last visited

4evergunners's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Må si jeg er uenig! Det første jeg så var en stor forbedring er det rent fysiske, det var vanskelig å se dette den første måneden, dette tar selvsagt litt tid. Men nå? Du ser det på hele spillerstallen, de er tydelig mye bedre trent! De står kampene mye bedre, og klarer lettere å rett opp slurvet det fremdeles er en god del av som koster mange baklengsmål. Det siste vil nok ta mye lengre tid å rette på, det er strukturelle ting i laget. For å endre drastisk må nok en 4-6 nye helt nøye gjennomtenkte spillere inn og forsterke laget. Det tar nok noen overgangsvinduer.
  2. Dette blir rett og slett for dumt, nei B laget vårt er ikke gode nok til å slå noen som helst når de ikke har dagen, det har klubben vist om veldig lenge. Et Championship lag slår lett et redusert PL lag med god innsats i en enkelt kamp ! Fatter ikke Wenger dette er han helt senil, som mange av fansen virker å være også. Klubben vår ligger sportslig igjen som en ruin etter denne sesongen, fordi Wenger er en gammel slagen man som ikke har et liv verdt å leve etter fotballen. Han klamrer seg fast, og drar med seg hele skuta ned. Eieren driter i dette, pengene renner inn nesten uansett.
  3. Samme her kommer ikke reise på flere kamper før trener er byttet ut, og noe nytt er kommet inn. Dette har vi sett så mange år på rad nå, masse prat og ingen fremgang.
  4. Du har forstått det, og dette er det eneste som kan endre ting, vi kan hente inn hvem vi vil. Vi hadde Persie som bøttet inn mål, ble vel toppskårer en sesong hos oss også, vi klarte fremdeles ikke å ta noe seriegull eller viktig trofe. Så vi kan hente akkurat de spillerne som man vil, det vil ikke endre på noe som helst, så lenge spillestil, trening, organisering er slik den er under Wenger. Det blir bare som å prøve akkurat det samme 13 gangen, og forvente et annet resultat. Det er noe patetisk over det. Så nei jeg bryr meg ikke om hvilke spillere vi kjøper eller selger lenger, det betyr faktisk lite. Så lenge Wenger med sin stahet kjører akkurat den samme ineffektive naive spillestilen sin uansett.
  5. http://www.express.co.uk/sport/football/780976/Arsenal-News-Arsene-Wenger-West-Bromwich-Albion-Premier-League-Juventus-Max-Allegri Stemmer dette så gir jeg opp neste sesong. Hvorfor Wenger skal du ta et år til ? Hvorfor ! For å knuse hele ditt rykte før du drar, og kanskje bli sparket til slutt ? Vi får se om det er hold i dette, frykter der faktisk.
  6. Få har tatt dette med i betraktning, bare vent å se dette kommer til å få Everton til å sprette oppover på tabellen, kanskje inn i topp 4. Koeman er en ekstremt dyktig trener, han trenger litt tid til å få satt sitt lag, men kan komme sterkt helt fra starten frykter jeg. Han er nå i en klubb som ikke "må" selge hele tiden. Samtidig så forsterker Man.utd, Chelsea, Tottenham,City, Liverpool med alt de har. Wenger får nå raskt den første sesongen ut av topp 4 på manns minne. Bare vent å se. Skadene fortsetter som tidligere år helt garantert. Nå er Alexis ute med en lårskade, rekker han sesongstart ? I skrivende stund er Giroud ute med kneskade og spiller ikke mot Tyskland i semifinalen, rekker han seriestart ?
  7. Hjelper så inderlig lite at man har noen "mental" styrke når man har kropper som ikke kan fysisk sette dette ut i bruk. Arsenal vil aldri ta seriegull under Wenger fordi Wenger har satt laget feil sammen, spiller dermed litt feil fotball, og klarer aldri å ta PL gull igjen. Nå venter jeg bare på en ting, at denne perioden tar slutt. Nå er det ikke morsomt lenger, det hele bare gjentar seg igjen og igjen. Samme feil, samme skader, samme utfall.... Kom fremtid med noe nytt.
  8. Det er liten tvil om at Wenger har lagt litt om på spillestilen. Men jeg tror ikke dette holder, mot West Ham var det rett tilbake til gamle synder med alt for mye balltrilling på tvers og for lite i lengderetning og rundt på kantene for å bryte ned et lag som ligger i forsvar. Så liker jeg ikke at han ikke får spillere som Alexis klar til sesongen ! Samtidig som han ikke henter inn et par solide forsterkninger hver sesong. Dette må Arsenal gjøre om de skal kunne utfordre PL gullet. Vi kan ikke stagnere en sesong og ikke hente inn noe nytt, samtidig som samme antall spillere som ikke holder mål forsvinner ut i andre enden. Nå gjenstår det å se om det blir hentet noen store gode forsterkninger, om ikke kjemper ikke Wenger om gullet i år. Da renner tiden ut for han.
  9. Gleder meg til dagen da Wenger forsvinner. Skal ikke savne han en eneste dag. Om det da blir suksess ? Langt i fra sikkert. Alt henger på type trener man henter inn. Men det som om man har gnagd på det samme beinet i 10 år nå, alle vet at det vokser ikke ut nytt kjøtt. Få Wenger vekk, gjerne til sommeren.
  10. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Da er den store smellen unngåelig tror jeg. Faller vi ut av topp 4 vil vi fort se glisne tribuner og mange turister som uteblir. Det vil svi i økonomien til Arsenal så det holder. Håper Wenger får en verdig avslutning nå. At han ikke ruinerer sin eget ettermæle. Det er litt den veien jeg føler det går nå.
  11. Det betyr lite hvor mye poeng i har akkurat nå i PL. Hvordan dette blir ser vi rundt juletider når vi er ca halvspilt denne sesongen. Jeg er så bombastisk at jeg sier at vi aldri får et seriegull med Wenger mer. Dette skyldes spillestilen vår som ikke passer inn i en serie som PL. Jeg er evig takknemlig for det Wenger har gjort for oss. Ingen vil bytte Wenger så lenge han henter inn 4 plasser til oss og dermed CL spill. Den dagen vi faller ut av topp 4, blir det et massivt press for å bytte trener tror jeg. Det kan faktisk skje i år, kampen om topp 4 har aldri vært hardere. Wenger nekter å tenke nytt, tilpasse seg. Han bare kjører på med det han har gjort de siste 10 årene. Det er hans svakeste side, mangler evne til å justere seg selv når ting ikke fungerer optimalt. Blir bare rart når vi en dag skal skifte trener, den dagen kommer nok i løpet av et par år.
  12. De gamle minnene om Wenger sin storhetstid kom tilbake med et smell, man så han pustet lettet ut hele tiden, smilte og var 10 kilo og 10 år yngre på et blunk. Jeg unner han dette, blir sårt når han forsvinner som trener. En forferdelig start på kampen, og vi spiller slik vi alltid har gjort. Jeg er kritisk mot dette, og venter på at vi ender dette, skjer ikke under Wenger. Men det er ikke tiden for å kritisere idag. Fantastisk at nå kan alle de andre slutte om maset om at vi ikke vinner noe. En fantastisk sesong alt sett under ett.
  13. .............................................. Trist når Wenger gir seg ja, men det er på tide med forandring. Alt kan da skje, så det blir en vanvittig spennende sesong , den første uten Wenger Men den må komme før eller siden uansett, så det kan like godt komme med en gang.
  14. Vi kan ta 4 plassen, lettere kampprogram venter nå. Et par spillere tilbake fra skade kan snu dette litt. Men uansett gutter hva sier dere. Om vi tar 4 plassen og Wenger fortsetter, er det verdt det ? Utenfor topp 4 en sesong, og vi blir kvitt Wenger er det å foretrekke ? Stygt å si akkurat det, men slik er det blitt. Dette er ikke fotballen vi skal satse på i fremtiden. Vi trenger sårt inn nye koster i ledelsen. Er det slik at Wenger går til sommeren uansett ? Eller blir han om 4 plassen sikres, det er akkurat det jeg frykter.
×
×
  • Create New...