Jump to content

Tangen

Arsenal Norway
  • Posts

    263
  • Joined

  • Last visited

About Tangen

  • Birthday 06/27/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Tangen's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Jeg blir så glad når jeg ser god, saklig og begrunnet argumentasjon. Tommel opp Simbad.
  2. Tipper vi har 7 seiere og 1 uavgjort(borte mot Brighton) på de 8 siste kampene før Liverpool kampen den 20. nov. Vanskelig å sparke Arteta da.
  3. Hvordan er det offside?
  4. Dette handler ene og alene om at noen klubber ønsker å grafse til seg mer penger på bekostning av andre. Skjer dette så kjøper jeg meg Brentford drakt.
  5. Nå må du passe på å ikke ødelegge en god runde med hakking på en av forumets hoggestabber med fakta.
  6. Enig med Ben Elfen. Leno har vært meget god. Jeg har spesielt savnet litt raskere og bedre igangsettinger, men han har bedret seg der i det siste. Vi må også huske at Martinez ennå ikke har prestert på øverste nivå med tilskuere. Tror også Mat Ryan kan være en meget habil reservekeeper for oss.
  7. Giroud har scoret en del i det siste så jeg skjønner ikke helt hvorfor han ikke får spille. Enn så begrenset han er så scorer han mål i motsetning til de andre, men som sagt bra for oss.
  8. Det er jo bra for oss, men hvorfor i helv... bruker ikke fat-Frank Giroud?
  9. Partey gikk og holdt seg på låret etter den situasjonen der Villa spilleren sendte et dårlig tilbakespill. Tipper han fikk seg en strekk.
  10. Tangen

    Rob Holding

    Chambers var den beste forsvarsspilleren i troppen frem til han ble skadet.
  11. Enten det eller så kikket han opp på resultattavla, så at, faen vi leder 2-0, han der trenger jeg frisk og rask til helga.
  12. Vi kommer til å få mye poeng med dette etter hvert. Mustafi imponerer meg som tar seg sammen etter tabben og spiller meget bra resten av kampen. Bellerin er en mye bedre høyreback enn Niles.
×
×
  • Create New...