Jump to content

Nuhi

Members
  • Posts

    1,693
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Nuhi's Achievements

Trener

Trener (6/9)

  1. Nuhi

    Aaron Ramsey

    De som spiller/har spilt fotball før vet hvordan det er å spille to jamper hver uke. Ramsey er en klassespiller og undervurdert. Han er allerede kaptein for landslaget, tatt alder i betraktning, og er en spiller for fremtiden.
  2. Nuhi

    Arsene Wenger

    Jeg hadde vært fornøyd dersom vi kom til CL-finalen, uavhengig av om vi vinner eller ikke og klart 5. plass. Før sesongenstart hadde vi aldri trodd at vi skulle klare noe sånt? Tiden vil vise! RvP kan fort reise dersom det skulle være tilfelle dog...
  3. Nuhi

    Arsene Wenger

    Huff det er ikke lett å beuke smarttelefon, i hvrt fall ikke for nybegynnere! Mente selvfølgelig enten topp 4 ELLER CL-finale. Alle er vel enig i det? Det er litt synd at klubbens ambisjoner i det siste har vist seg å være 3. eller 4. plass i PL.
  4. Nuhi

    Arsene Wenger

    Og det bør få konsekvenser...
  5. Nuhi

    Arsene Wenger

    Hvis vi ikke havner blant topp 4 i Premier League eller ikke klarer å nå finalen i CL, vil jeg si Wenger og hele Arsenal har feilet totalt denne sesongen!
  6. Morro? At tottenh'm vinner??? Oh my God
  7. Føyer meg også inn på den rekken: Teddy is still a cunt!!!
  8. Haha, gå ut og bli kjent med folk.. Så skal du skjønne det!
  9. ...tottenh*m-elskerne skrive her! Mer korrekt
  10. Hørhør!! En av norges største gooner har talt ;-) Da lar vi den saken ligge.
  11. Ok? Da må jeg si jeg er glad på dine vegne for at du har funnet dette stedet for sånt. Snart kommer yo-mamma dissene dine regner jeg med!
  12. Dette er ikke til å tro på. Selvfølgelig er det ikke tull at vi ser på tidligere prestasjoner, nettopp fordi det ER Spuzene vi snakker om! De tilhører den plasseringen og ikke noe mer. At en gooner (hvis vi kan si det?) fra gunners.no reagerer på at jeg jeg skrev de ikke er synonyme med topp6 er for meg latterlig. I stedet for å være enige og nyte denne søndagsaften begynner dere å forsvare dem, fyfy.. Da har jeg erfart det også her.. Forøvrig kan jeg bruke ordet: "For ung" mot han. Det er slik jeg oppfattet den episoden og jeg ser ikke noe galt i det mtp. at han bare skrev: "herregud". Når det kommer til rangeringer, er det din personlige mening. Hvem som er gjørme og gull må du nesten holde for deg selv.
  13. Generelt sett, kompis.. ikke denne halvsesongen bare, rart at du henger deg oppi det, synd at du er så forelsket i dem! Dette er, som piscator sier, en seier for fotballen! Brenn Tottenh*m!!!
  14. Var ment generelt sett men du er vel fortsatt ung og forstår ikke sånt.
  15. Hehe, 2-0!! Dette laget er ikke synonymt med topp-6 engang..
×
×
  • Create New...