Jump to content

refser

Arsenal Norway
  • Posts

    2,356
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Recent Profile Visitors

1,909 profile views

refser's Achievements

Trener

Trener (6/9)

  1. Hellet er at de svakeste lagene faktisk, om mulig, er dårligere enn Arsenal. Likevel tror jeg at Elneny og Ceballos ville klart å spille seg til fast plass his bunnlagene. Nketiah var ikke god nok for Leeds når de var Championship. Mulig han kunne gjort en jobb for et lag midt på tabellen i neste divisjon. Luiz ser fryktelig ut. Og Willian er ikke det spor bedre enn Nketiah. Det så lovende ut i første kamp, men siden det har han vel til gode å bidra med noe som helst. Likevel ser det ut til at Arteta har stor tro på Willian og Nketiah. Ikke bra når spillere som ikke leverer i kamp, skal brukes gang på gang på gang. Mulig noen er gode på trening. Men jeg mistenker at mange kunne sett gode ut i dueller med enkelte spillere i dagens stall. Med tanke på innsatsen i denne sesongens kamper, kan man stille seg undrende til hva de holder på med på trening. Fullstendig mangel på evne og lyst til å gå i dueller. Ingen klar filosofi. Hva er det Arteta har for plan med det offensive spillet? Så langt ser det kun ut til at taktikken går ut på å kjede motstander. Nei dette var nok en klein forestilling. Frykter det blir noen flere av de før vi kan se noe bedring.
  2. refser

    Arsene Wenger

    Synes uansett det hadde vært morsommere om det ble hentet inn en spiller. Til og med Yarmolenko.
  3. Cech eller Casillas? Fantastiske keepere begge to. Höwedes er perfekt for Arsenal. Men jeg er veldig usikker på om Kondogbia er rett mann. På sitt beste, er han nok det. Men han varierer vanvittig i prestasjonene. Mange andre lignende spillere i samme posisjon som er minst like gode, og mer stabil. Pedro kan være et godt alternativ. Men jeg mener at det bør hentes inn en ren spiss i tillegg. Mandzukiz er mitt ønske. Cavani blir nok for dyr til at det blir aktuelt.
  4. refser

    David Ospina

    Jeg er av den oppfatning at Ospina er blant de 10-15 beste keeperne. Gjør sjelden feil, er god på posisjonering, har god rekkevidde og kontroll på eget felt. Men viktigst av alt, han er autoritær og skaper trygghet blant sine forsvarere. Som en bonus da, er han en av de aller, aller beste på å stoppe skudd. Topper statistikken for keeperne i PL, og jeg må nok si at kun De Gea har vært bedre. Dette fordi både Fabianski og Courtois har hatt flere brølere. Verdensklassekeepere gjør ingen store feil, og sørger for at feilene deres ikke blir avgjørende. Så å si at han ikke er god nok, blir for tynt. Er nok å regne for en av de aller beste i verden innen kort tid. Jeg ser ikke for meg at Arsenal henter noen annen. I vertfall ikke en som er bedre. Da av den enkle grunn at keepere som Casillas, Buffon, Neuer, De Gea f.eks, ikke er tilgjengelig. Ospina bør ganske enkelt være Arsenals førstevalg fremover. I lang tid. Dette er en keeper som sørger for poeng!
  5. refser

    David Ospina

    Ospina og Fabianski med best statistikk ja. Ikke uventa det. Synd Arsenal solgte sin beste polakk. Fabianski ville vært ligaens beste reservekeeper.
  6. refser

    David Ospina

    Ospina er en særdeles god keeper. Hans beste egenskap, er å stoppe skudd. Der er han på nivå med Lehmann i sine beste år. Og på å stoppe skudd var det han i ypperste verdensklasse. Ser svært gjerne at Ospina blir satset på i mange år.
  7. refser

    Arsene Wenger

    Wenger har tydelig gjort grep.La oss bare håpe at det fortsetter, og at han vil fortsette å hente inn spillere som forsterker startoppstillingen.
  8. refser

    Useriøse rykter

    Hadde vært perfekt om Reus ble tatt inn i Wengers omskoleringsprosjekt. På samme linje som Henry og Van Persie gikk.
  9. refser

    Useriøse rykter

    http://metro.co.uk/2015/01/31/marco-reus-wants-to-make-arsenal-transfer-to-work-with-arsene-wenger-5044150/?ito=v-b Hadde selvsagt vært helt fantastisk. Men hvem skal få spille? Den offensive delen av midtbanen er noe av det bedre. På verdensbasis.
  10. refser

    Gabriel

    Hummels er en fantastisk stopper. Men det er nok mange som er minst like gode, og har mye bedre fysiske forutsetninger enn Hummels. Skadehistorikken hans er ikke akkurat noe som taler for at han nødvendig vis ville fått 50 kamper per sesong for laget som oftest har flest og de mest langvarige skadene. Men jeg hadde gjerne sett han komme til klubben vår, og i tillegg lagt skadeproblemene igjen i Tyskland. Men nå kan vi bare håpe at Gabriel viser seg å være et varp, og at Wenger har gjort det rette. Er vel mye å tro at han ser muligheter i at Bould kan gjøre spilleren til en kvalitetsstopper. For det er overhodet ingen tvil om at han per dags dato er svært uferdig i forhold til det som trengs for å kunne prestere på høyt nivå i PL og CL. Sitter bare å gleder meg til å se hvilken spiss som kommer inn
  11. refser

    Useriøse rykter

    Juventus skal ha inngått kontrakt med Fiorentinas brasilianske keeper Neto. Noe som betyr at Buffon er tilgjengelig i sommer. Er han et alternativ i en par sesonger? Personlig er jeg fornøyd om det satses på Ospina fremover.
  12. refser

    Useriøse rykter

    PSG ryktes å ville låne Adebayor. Hadde vært morsomt om det skjedde, og at det førte til at de ville slippe Cavani til Arsenal
  13. refser

    Gabriel

    Fine greier. Hadde vært fantastisk om han levert på nivå med våre tidligere nummer 5 ja. Måtte han bli en strålende spiller for Arsenal.
  14. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/--han-er-mer-etterspurt-enn-degaard/8533844.html Kan nok med hjelp fra Bould, Per og Koscielny, bli en meget god stopper. Men har som jeg også har sett, en lang vei igjen. Jeg er av den oppfatning at vi heller skulle fått inn en som var klar til å prestere på høyt nivå, stabilt, fra første kamp. Men er selvsagt fornøyd med alle forsterkninger. Gledelig er det også at Wenger antyder at et kjøp av stopperen ikke nødvendig vis betyr at han er ferdig med innkjøpene
  15. Höwedes ville vært en forsterkning for alle lag i PL. Brasilianeren som Villarealfans gjerne ser at forlater klubben er jeg skeptisk til. Mulig han er god, men det lille jeg har sett, har overhodet ikke imponert meg.
×
×
  • Create New...