Jump to content

Skorpey

Arsenal Norway
  • Posts

    860
  • Joined

  • Last visited

About Skorpey

  • Birthday 12/01/1992

Contact Methods

  • MSN
    lars.gaute@skorpen.org
  • Website URL
    http://www.championmanager.net

Profile Information

  • Location
    Alta
  • Interests
    Fotball, Arsenal og venner

Skorpey's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

  1. Det som er så bra, er at det frammover bare kan gå en vei for spurvene...
  2. Synes Almunia er nøkkelmannen bak begge baklengsa i dag. Han har ingenting å gjøre ute i den situasjonen med Rooney. Rooney kunne i beste fall fått til ett innlegg eller et lompeskudd mot mål, for ballen går jo i et veldig raskt tempo mot dødlinjen. Gallas hadde hatt rimelig god kontroll om Rooney hadde vendt opp der. Han skulle holdt seg ved første stolpe, for Rooney ville ALDRI ha fått plassert et eventuelt skudd i lengste hjørne. På inlegget synes jeg det er evig tid for Almunia å komme ut på. Det hadde ikke blitt noen sak ut av det om Diaby ikke hadde falt ut av verden i to sekunder, men rett skal være rett. Det inlegget ble lagt inn med veldig mye luft. Og ja, det var et rævva innlegg. Det er keepermat. Det er jævla elendig gjort at Diaby, men samtidig dårlig av Almunia. Skal man ut å plukke det innlegget, da må man være selvsikker og offensiv(i offensiv tenker jeg på utrusinger på innlegg). Desverre er Almunia ikke noen av delene. Jeg synes vi heller skal bruke noen millioner på en keeper på Almunias nivå, helst bedre, som har en framtid. Jeg ser ikke helt hvordan Almunia skal bli en verdensklassekeeper i løpet av hans siste år som målvakt. Fra fylte 33 og utover er det bare rutinen som kan utvikles betraktelig. Desverre er Manuel alt for nærme denne alderen. Det finnes ikke så mange supermålvakter i dagens market, men det finnes flere som kan bli det. Akinfeev kan neppe koste mer enn ca £15 mill? Adler? Lloris(desverre urealistisk)?
  3. Takk skal du faen meg ha...
  4. Skorpey

    Tippekonkurransen

    Man Utd 0-2 Arsenal B FM: van Persie
  5. Jeg ønsker meg en eldre type av Song, en som kan bekle både midstopper og anker på midtbanen like godt. Da gjør vi ett 2 for 1 kjøp. Eksempler på denne spillertypen er John Heitinga, Martin Demichelis, Vincent Kompany, Mathieu Bodmer og vår egen Håvard Nordtveit kan bli denne typen. Jeg sier ikke at alle disse ville kommet til Arsenal, men disse er bare av den spillertypen jeg ønsker at vi henter. John Heitinga er en spiller jeg alltid har hatt sansen for, og han er vel fra akademiet til Ajax. Kan spille høyreback, midtstopper, anker på midtbanen og jeg tror han kunne vært den offensive sentrale midtbanespilleren også. Desverre er han ikke så sinnsyk sterk fysisk men han er en lur spiller. Det er synd han er aller best på høyre back, men ett eventuelt kjøp av Heitinga måtte gjøre at Eboue må ut portene.
  6. Sliter med det samme som Kim. Det er ikke lett å bare "glemme" en av de jeg alltid har satt opp først i drømme XI'er eller startoppstillinger. Selv er jeg av den oppfattning av at Chelsea har en klart sterkere tropp enn oss, såfremst vi unngår skader. De kan faktisk bytte ut halve startoppstillingen deres uten å bli betydelig svekket. Det kan desverre ikke vi, og dermed vinner vi ikke gull.
  7. Skorpey

    Useriøse rykter

    Tuller dere med meg? £6 mill for Van der Vaart? Hvem i huleste har satt den prisen? Seriøst... £6 mill???!!!
  8. Skorpey

    Tippekonkurransen

    Everton 0-2 Arsenal B FM: Arshavin
  9. Skorpey

    Tippekonkurransen

    Valencia 0-1 Arsenal B FM: Arshavin
  10. Skorpey

    Tippekonkurransen

    Szombathelyi Haladas 0-5 Arsenal B FM: Eduardo
  11. Det er så jævlig trist for fotballen at jeg ikke har ord...
  12. Tenker samme tanken som deg Stompa. Ruud er en spiss jeg ville latt komme uansett hvilken historie han har. I den situasjonen Real er i angående spisser så tipper jeg vi kunne fått Ruud for en småpenge. Gi han baller sprettende innenfor 16 meteren og vi er garantert 15 mål fra hans side. Han begynner å dra på årene, men er det noe vi ikke skal takke nei til så er det rutine.
  13. Skorpey

    Barcelona

    Zlatan Ibrahimovic virker til å være på vei til Barcelona i disse dager. Motsatt vei ser det ut til at Samuel Eto'o + 40 millioner euro, i tillegg til at Hleb går på lån. Sjekk dette; -----------Valdes---------- Alves-Puyol-Pique-Abidal ----------Toure------------ -------Xavi----Iniesta------ Messi----Zlatan------Henry
×
×
  • Create New...