Jump to content

aikio

Arsenal Norway
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

aikio's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Manu er ute ov CC og hvor morsomt er ikke det!!!!
  2. Er veldig enig i det du sier her! Henge ut Almunia og gi han skylden for at vi taper ligagullet er feil. Men en ting må jeg si. Han er ikke noe matchwinning type. Han har ikke mange skudd på seg i denne kampen men klarer alikevel og gjøre de sjangsene Birm. får til farlige på egenhånd. Hadde han bare stått på streken hadde ingen av disse sjangsene blitt farlige. Men han er den beste målvakten vi har så han får duge ut sesongen. Men en ny keeper til neste sesong er ikke å forakte!!!
  3. aikio

    Aaron Ramsey

    God bedring Aaron Ramsey! Har fortsatt vondt i magen etter jeg så den taklingen. Ber til høyere makter om at det går bedre med han enn med Dudu!
  4. aikio

    Tippekonkurransen

    Arsenal 2-2 Chelsea U Fm: Arshavin
  5. Har mange ganger selv uttrykket ønske om denne mannen i en sjefsrolle på Emirates. Han er for meg både intelligent, djerv og et kjennetegn på "The Arsenal Way". Som jeg skulle sagt det sjøl Det er en drøm skulle DB komme tilbake i Arsenal på en el annen måte. The Dutch Master tror jeg kunne vært en genistrek i vårt trenerteam. Tilslutter meg helt troen på at DB ville være den perfekte i rollen etter Wenger. Da er vel dette gledelig lesning http://www.sport.co.uk/news/Football/21519...ger_to_buy.aspx Du vil altså ha en framtidig manager i Arsenal som ikke kan fly med laget til bortekampene våre? Nettopp dette tenkte jeg også på, ser ikke for meg Dennis som vår neste manager, hvordan skal det gå i Champions League? Greit å kunne ha han i trenerteamet, men for å bli manager for en CL klubb bør han overvinne flyskrekken. Han får ta bortekampene på Telefon da hehe
  6. håper ikke vi selger eboue håper vi bruke han på becken neste sesong. han er en mye bedre offansive beck enn Sagna
  7. Jeg kunne tenkt meg Marouane Chamakh fra Bordeuax hvis vi mister Adebayor. Har sett han i noen kamper og han er sterk i kroppen god teknikk og hodesterk. Minner meg litt om Torres.
  8. aikio

    Tippekonkurransen

    Arsenal 3 - 1 Fulham H Fm: Nasri
  9. aikio

    Tippekonkurransen

    Arsenal 2 - 1 Cardiff H FM: Eduardo
  10. Vet vi skal støtte spillerne være og sånn men synes eboue har gjør det for dårlig. Sett Nasri på høyre og Vela på venstre til Wolcott er tilbake og få innpå Arshavin og Eduardo istede for Adebayor nå som han er skada.
  11. aikio

    Tippekonkurransen

    Tottenham 1 - 4 Arsenal B FM: Adebayor
  12. aikio

    Tippekonkurransen

    Arsenal 3 - 0 West Ham H FM: Rvp
  13. aikio

    Tippekonkurransen

    Everton 1-3 arsenal B FM: RVP
  14. aikio

    Tippekonkurransen

    Cardiff 0 - 3 Arsenal Fm: Rvp
  15. En spiller jeg kunne tenkt meg og se i Arsenal trøya er Mario Balotelli. Han er kanskje ikke det vi trenger nå men hadde vært et fint kjøp.
×
×
  • Create New...