Jump to content

2017.09.25 West Bromwich Albion (H)


Polljen

Recommended Posts

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Andreomgangen er bra så langt. God kontroll, WBA heldige som fortsatt har elleve til å løpe etter ballen. Vi kan egentlig trygge inn litt nå, men gutta virker sultne.

Enig i dette.

 

Offensivt så er denne kampen et steg fremover. Defensivt så trengs det mer disiplin, der laget slet mye i første omgang.

 

Når det gjelder uttelling på sjanser så er Arsenal heldige som går av banen med med en null, men i andre omgang så er Arsenal så absolutt det beste laget.

 

Alt i alt så gir jeg godkjent karakter, men det er mer å hente i dette laget.

 

NB. I dag forsvarte Sanchez uttaket

Link to comment
Share on other sites

Ikke veldig god førsteomgang, men målet til Laca var viktig. Mye bedre defensivt i andreomgang.

 

Gjør jobben.

Bellerin, Elneny, Koscielny, Monreal og Laca blant våre beste. Laca fikk i tillegg vist frem litt teknikk innimellom.

 

Sanchez fortsatt veldig rusten, men skaper masse sjanser for medspillere samtidig som han også misser ballen litt for ofte.

 

Synes litt synd på Niles

Link to comment
Share on other sites

Denne posisjonen passer absolutt Ramsey mye bedre. Mindre defensivt ansvar og mer muligheter til å vandre fritt og bevege seg inn i rommet som Sanchez og Lacazette/Giroud skaper. Håper å få se ham mer i en slik rolle.

 

Deilig å se at Lacazette trives på Emirates også ^^ 4 mål på 3 hjemmekamper

Link to comment
Share on other sites

Må si Nacho var fantastisk idag, han og Kolasinac har virkelig stålkontroll på høyresiden. Synes også Elneny leverte veldig godt. Han begynner virkelig å vokse inn i laget. Fremdeles mye rufs bak, men det handler vel hovedsaklig om at 11eren behøver flere kamper under beltet sammen. Lacazette virker å være en spiss som setter sjansene. En hårfin deflection som ellers hadde blitt scoring, og en blåst over fra særs vanskelig vinkel. Svært gledelig å se en dødelig 9er i troppen igjen! Ellers synes jeg vi dreper kampen godt, som ofte har vært etterlyst tidligere. Bølger litt frem og tilbake i første omg, men så tar vi fullstendig jerngrep om det utover i andre omg. Man kan ikke forvente å produsere flust med 100%ere mot WBA.

 

Og ikke minst: Alexis hadde gløden tilbake igjen! Smilet er på plass og spillet fulgte etter. Manglet bare scoringen for å gjøre "comebacket" fullstendig.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...