Jump to content

2017.08.19 Stoke City (B)


Polljen

Recommended Posts

Joppe, du bommer angående Ozil. Han er tidvis god i dag. Problemet er at Welbeck og flere til, ikke evner å gå på de rette løpene. Ozil har rett og slett ingen å spille god.

 

Bellerin blir benkesliter når Koscielny er tilbake. Oxlade bekler høyre vingback fremover.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Hvis bellerin blir benkesliter hvorfor solgte vi han ikke for 500mill når han var i barcas søkelys? Nei få han over på høyre der han skal være. Wenger har det med å spille spillere ute av posisjon. Kolasniac feks burde spilt der bellerin spilte idag, og akkurat i denne kampen hadde nok vår midtbane vært bedre med OX og Ramsey sentralt.

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke første gang wenger setter opp ett lag med spillere i feil posisjoner. Vi er en av verdens rikeste klubber og har så mange dårlige spillere som vi ikke blir kvitt. Spillere som har ett år igjen av kontrakten skal vist i følge wenger spille bedre? Forstå det den som kan. Gidder ikke å bruke en krone mer på klubben før wenger er borte, hans og styret sin feil alt. Var litt optimist før sesongstart med ett kjøp men stopper vist der. Vi blir holdt for narr år etter år og ser allerede etter 2 kamper at vi er alt for svake. Orker ikke mer av wenger.

Link to comment
Share on other sites

Igjen er en dårlig pasning godt innpå egen banehalvdel av Xhaka årsaken til baklengs (fikk ikke sett kampen mot Stoke grunnet ferie, men stemmer med rapportene). Hvem sier noe om å ta lærdom av feilene gang etter gang, men de samme basic forsvarsfeilene skjer kamp etter kamp.

Link to comment
Share on other sites

Jepp. Xhaka begynner å ha brukt opp tabbekvotene nå... første sesong var det konstant kort mens nå er det horribel pasninger når man minst venter det. På tide at han begynner vise noe av det som gjorde han til en av Bundesligas beste midtbaner.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...