Jump to content

2017.03.04 Liverpool (B)


Polljen

Recommended Posts

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Der var det intervju med Wenger. Er taktisk fra hans side.

 

Stusser mest på at han vil spille mer direkte og velger urtreige giroud. Håper de har trent på innlegg siste to ukene...

 

Hvor? link?

Link to comment
Share on other sites

Arsene on dropping Alexis: “We’re going with Giroud and Welbeck up front because we will need to be a bit more direct and strong in the air.”

 

Rart at han velger Iwobi og ikke sanchez i den rollen da..

Link to comment
Share on other sites

Om laget heter Chelsea, Man Utd, Man City eller Liverpool og er inne i en elendig formkurve som Liverpool er nå i 2017 der de har tapt mot blant annet Swansea og Hull og avgitt poeng mot Sunderland og spilt omkamp mot Plymouth så er historien skreven på forhånd; vi vinner ikke. United i høst rundspilte oss i 90 min når de var inne i et skikkelig blindspor. Det er noe riv ruskende galt mentalt i klubben. Det var jeg hevdet lenge.

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor spiller vi ballen til Coq? Vi vet han er elendig ballspiller med press. Klopp vet dette også, og har sendt Lallana til å presse ham. Spill ballen høyt mot Giroud og Welbeck. Vi har to gode hodespillere der fremme! Hvorfor spille med de om vi ikke skal bruke styrkene deres?

Link to comment
Share on other sites

Håper Wenger viser litt baller i pausen og tar av Coquelin for Alexis. Gjerne Lucas for Giroud senere i omgangen også.

 

Cech

Bellerin - Mustafi - Koscielny - Monreal

Chamberlain - Xhaka

Iwobi

Alexis - Giroud - Welbeck

Link to comment
Share on other sites

En ting som har blitt bevist i denne kampen er at Wenger er en forbanna idiot når det gjelder taktikk og lag uttak. Monreal og Coquelin burde aldri spilt denne kampen. Alexis burde heller ikke blitt droppet.

 

Faens jævla idiot. Sorry Wenger, men det her er bare for dumt!

Link to comment
Share on other sites

Ligaens dårligste lag i 2017, rundspiller oss. Vi er så passive og lite aggressive at det er helt uholdbart. Null passion. Bra det venter en sjekk på drøye millionen til samtlige utpå der i morra. Med takk for innsatsen i gullskrift.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...