Jump to content

2017.02.04 Chelsea (B)


Polljen

Recommended Posts

  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Nei. Ikke bare du

 

BE

 

Vært svak denne kampen ja.

 

Men, minus det å redde straffer så er han et mye bedre valg på keeperplassen enn noen annen keeper siden Lehmann. Har reddet oss utallige ganger denne sesongen (selv om folk gjerne glemmer det).

Link to comment
Share on other sites

Lurer forferdelg på hva Lucas har gjort mot Wenger for å ikke fortjene å starte noen kamper snart.

I dag er han vraket i troppen for Jeff... Er ikke første spilleren som har gjort det bra når han har fått sjansen men aldri får lov til å spille flere kamper på rad for å se om det faktisk er noe der.

Ox har jobbet bra hjemover iallefall. Hadde Ramsey spilt hadde vi garantert ligget under med flere mål. Walcott er usynlig, Iwobi prøver, men får lite til. Alexis er superfrustrert,

 

Forsvaret roter fælt, men Coq og Ox har sett ok ut.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har alltid ment forsvarerene våre ofte ser ræva ut pga spillestil. Når vi mister ballen høyt i banen (noe vi gjør ofte) så får angripende lag så utrolig med tid fremover.

 

Man kan si vi tok dem på det samme i første kamp. Men her har conte vært betydelig bedre enn Wenger. Ikke overraskende, vi er så skjøre når det gjelder at det er vondt.

Link to comment
Share on other sites

Hmmmm, det må være noe galt når Polljen ikke er blant de mest negative her i en kamptråd :gimme:

 

Joda, det er absolutt en del å rette på både forover og bakover, men totalt sett så er vi ikke så alt for mye bak Chelsea og med litt skjerping så er det absolutt mulig å ta poeng i dag.

 

Målet skulle selvsagt vært underkjent, det viser jo "videodømmingen" klart. Jeg vil likevel ikke gå så langt som til å kalle det en dommertabbe, siden undertegnede trengte å se mer en en reprise "som videodommer" for å konstatere dette.

 

Med litt mer skjerping bakover, litt mer nøyaktighet fremover så kan dette gå mye bedre enn det jeg fryktet da kamptråden ble startet. Dette Chelseaforsvaret har sine klare svakheter som bare må utnyttes bedre.

 

--------

 

Så tilbake til kampen mot Watford. Hadde dette Arsenallaget bare vært halvparten så bra fra start da som de er i dag, så hadde vi aldri kommet to mål bakpå i den kampen,

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...