IPB Style© Fisana

Jump to content


Photo

Arsene Wenger


6807 replies to this topic

Poll: Har du tillit til Wenger? (171 member(s) have cast votes)

Har du tillit til Wenger?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#6801 Innbytterbenken

Innbytterbenken

  Rutinert spiller

 • Arsenal Norway
 • PipPipPip
 • 1,341 posts
 • Gender:Male
 • Location:Oslo

Posted 29 August 2017 - 12:46 PM

Vil jeg tro... Alle rundt klubben og journalister går rundt i en slags apatisk transe og bare registrerer ting som skjer i klubben... ALLE vet jo at det er Wenger som bestemmer alt i den klubben og ALLE vet jo at han ikke kommer til å trekke seg eller at han får fyken, så vi bare sitter og stirrer dumt på skjermen og ser på hva som skjer... Føler det i hvert fall sånn selv...#6802 Polljen

Polljen

  Assistant Manager

 • Arsenal Norway
 • PipPipPipPip
 • 3,956 posts
 • Gender:Male

Posted 29 August 2017 - 12:53 PM

Vil jeg tro... Alle rundt klubben og journalister går rundt i en slags apatisk transe og bare registrerer ting som skjer i klubben... ALLE vet jo at det er Wenger som bestemmer alt i den klubben og ALLE vet jo at han ikke kommer til å trekke seg eller at han får fyken, så vi bare sitter og stirrer dumt på skjermen og ser på hva som skjer... Føler det i hvert fall sånn selv...

Du har helt rett i dette, men normalt så ville det ikke være mye som skulle til før ei tabloidblekke eller en obskur blogg (som trenger clickbait)  kom med noe ala "fem kandidater til å erstatte ........."#6803 Innbytterbenken

Innbytterbenken

  Rutinert spiller

 • Arsenal Norway
 • PipPipPip
 • 1,341 posts
 • Gender:Male
 • Location:Oslo

Posted 29 August 2017 - 02:37 PM

Enig i det altså, har ikke vært mye drodling rundt eventuelle kandidater, nei. Husker det var litt om det for noen år siden da han jugoslaviske spilleren som spilte under Wenger i Grampus gikk i sin gamle treners fotspor og tok over ansvaret i den japanske klubben... Da var framstillingen slik at han var Wenger vs 2.0 som kom til å ta over etter Wenger....  #6804 Innbytterbenken

Innbytterbenken

  Rutinert spiller

 • Arsenal Norway
 • PipPipPip
 • 1,341 posts
 • Gender:Male
 • Location:Oslo

Posted 01 September 2017 - 08:57 AM

Se på startoppstillingen til Frankrike i går: Lloris (K) -Sidibe-Koscielny-Umtiti-Kurzawa-Pogba-Kante-Lemar-Griezmann-Coman-Giroud.                 I utgangspunktet ser ikke dette ut som et lag med mange ledere. Du har Lloris, Koscielny og Giroud som er de rutinerte spillerne på landslaget. Pogba har også opplevd en del. Når jeg ser oppsummeringen etter den kampen prøver jeg å dra noen paralleller til hvordan situasjonen er i Arsenal. Mulig det er en urettferdig sammenligning, men allikevel... I Arsenal har du spillere som har vært der ganske mange år nå. Vi har en rutinert sentrallinje, omtrent i samme alder som Frankrike sin... Det er selvfølgelig en forskjell i kvalitet mellom Xhaka og Pogba, men hvis vi tar stallen til Arsenal og setter opp laget når alle er friske så ser det egentlig ganske bra ut.

 

Det jeg vil fram til er at den personen som plukker ut disse 11 spillerne må jo ha en formening om hvordan vi skal spille og han har ansvar for å få det beste ut av spillerne sine og laget sitt ( det er jo noen som sitter på benken og gjerne vil spille også). Jeg ser ikke at Deschamps har flere ledere i laget sitt enn Wenger, men jeg ser at han får myyyyye mer ut av spillerne sine enn det Wenger klarer. Det virker rett og slett som de har en formel på landslaget som spillerne passer perfekt inn i. Det ser ut som beina går lettere og ballen raskere. Fullstendig klar over at man spiller med de aller beste spillerne rundt seg at man dermed får til mer og finere spill enn på et klubblag, men Så trener et klubblag sammen hver da og burde klare å få til et spill når de kommer til kamp som er på høyde med det et landslag klarer.

 

Mulig at dette blir en helt feil sammenligning, men jeg tar sjansen. Hovedessensen i innlegget mitt er vel at jeg mener Wenger ikke får maksimalt ut av spillerne de de er gode for. Jeg tror på en måte at klubben har sovnet litt hen og det er styret og manager sin feil. Jeg tror det trengs å røskes opp og få inn nye krefter, dessverre skjer vel ikke det med det første....                              

 

   

#6805 gooner6

gooner6

  Rutinert spiller

 • Arsenal Norway
 • PipPipPip
 • 1,227 posts
 • Location:China

Posted 01 September 2017 - 09:15 AM

Først må man ha spillere som er villige til å ofre frisyren for klubben. Så lenge vi sender ut primadonnaer som er mer opptatt av selfies og soiale medier, vil manageren slite uansett.

Men Wenger har uansett mistet grepet.


Ingen er perfekt fire om morran...

#6806 Polljen

Polljen

  Assistant Manager

 • Arsenal Norway
 • PipPipPipPip
 • 3,956 posts
 • Gender:Male

Posted 01 September 2017 - 09:31 AM

 

Hovedessensen i innlegget mitt er vel at jeg mener Wenger ikke får maksimalt ut av spillerne de de er gode for. Jeg tror på en måte at klubben har sovnet litt hen og det er styret og manager sin feil. Jeg tror det trengs å røskes opp og få inn nye krefter, dessverre skjer vel ikke det med det første....                                 

 

Du har fullstendig rett i dette. Det er flere av oss som over lenger tid har påstått at det spillermateriellet vi har er bedre enn det som vises på banen. Selvsagt har ledelsen ansvaret for dette på hvert sitt nivå.

Manageren har ansvaret for å benytte sitt mannskap på best mulig måte. Styret har ansvaret for å evaluere om manageren gjør sitt beste ut i fra de ressurser han har tilgjengelig både i spillermateriell og i økonomiske midler til å eventuelt styrke dette spillermaterielet.

 

I Arsenal så har vi en (tidligere særdeles god) manager som er så opphengt i sine ideer at han ikke klarer å ta hensyn til hva som virkelig ligger framfor han i spillermateriell. Samtidig så har vi et styre som så totalt mangler fotballfaglig kompetanse, så hvordan skal de da kunne evaluere den sportslige ledelsen?

 

Jeg har ikke studert (og kommer heller ikke til å gjøre det) andre klubbers styresammensetninger, men jeg tviler egentlig på at vi klarer å finne "toppklubber" med en så svak fotballfaglig kompetanse som det man finner i Arsenal. For meg så bør et styre bestå av en miks av personer der vi vinner både økonomisk kunnskap, kunnskap om ledelse og fotballfaglig kunnskap blant medlemmene.

I Arsenal så er det gutteklubben Grei som regjerer, eller det er vel feil de regjerer ikke, vi har gutteklubben grei som fungerer som marionetter for Stan sr som igjen har en misforstått tro på dagens sportslige ledelse.


Edited by Polljen, 01 September 2017 - 09:31 AM.


#6807 Polljen

Polljen

  Assistant Manager

 • Arsenal Norway
 • PipPipPipPip
 • 3,956 posts
 • Gender:Male

Posted 01 September 2017 - 06:32 PM

Jeg satt og leste en artikkel skrevet av Robbie Savage i The Mirror, og selv om jeg normalt ikke bryr meg så mye om meningene til ex-spillere fra motstanderlag så mener jeg det meste (eller alt) han skriver her er spot on.

 

Jeg har sitert en liten del av det som så godt beskriver det jeg har sagt over en del tid (eller i alle fall forsøk sagt).

 

 

There is no leadership or direction on the pitch, and there doesn’t appear to be anybody calling the shots in the boardroom in terms of player contracts or transfer policy.

Gunners legend Ian Wright got it spot-on when he tweeted: “Whoever comes or whoever leaves, Arsenal is still a great club. Unfortunately there’s a monkeys’ tea party going on upstairs.”

 #6808 Polljen

Polljen

  Assistant Manager

 • Arsenal Norway
 • PipPipPipPip
 • 3,956 posts
 • Gender:Male

Posted 05 September 2017 - 12:13 PM

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe mer om Wenger før vi hadde fått unna noen septemberkamper og sett hvordan laget som helhet reagerer på det som har skjedd i perioden rundt avslutningen av overgangsvinduet, men en artikkel jeg kom over i dag gjør at "kløen" om å skrive noen ord (dessverre) gjør seg gjeldende.

 

Før jeg siterer Wenger så vil jeg understreke at fansen kan ha en innvirkning på spillerne og selvsagt skal vi være oppmerksom på akkurat dette, MEN.........

 

Så over til det jeg leser i dag det The Evening Standard skriver om et intervju Wenger har hatt med beIN sports.

 

Noen utdrag med kommentarer:

“People make their minds up very quickly and you forget how good you are – much quicker than you think” 

Det er korrekt det som står her, men det kan virke som at du (Wenger) har den meningen at fansen kun oppfatter klubbens situasjon på en kortsiktig måte. Etter min mening så er den siste tids "hendelser" for en god del av fansen en bekreftelse på hva de allerede har ment, og ikke en plutselig oppdagelse.

 

“We must continue to believe in our strengths and not to forget. And ours fans as well, to have a successful season we need our fans".

“Our fans can say 'our squad is not good enough' or 'we are not good enough' and think 'OK, we have no chance this year' – that will not work".

“We want our fans to be behind us in this moment even if we are very sorry for what we delivered but to have a successful team we need to have that".

Det er selvsagt mulig at jeg fullstendig misforstår hva Wenger mener, men jeg sitter med en følelse av at Wenger legger alt for mye ansvar over på fansen.

Det er ikke fansen som skal være hovedkilden for at spillerne oppnår selvtillit, det er det faktisk den sportlige ledelsen som har ansvaret for. Selvsagt så kan en urimelig negativitet fra fansen rubbe over på spillerne, men det virker på meg som at din enkle løsningen for dårlig spill er "dårlige fans".

 

“Let’s not forget, not one and a half months ago we won the FA Community Shield and the FA Cup in a very convincing way with the same players."

Jeg er fullstendig enig med deg (Wenger) i at vi ikke skal glemme dette, selv om vi ikke bør legge alt for stor vekt på Community Shields som det var ganske opplagt at Chelsea ikke la sjela si i.

Men vi skal ikke glemme at Arsenal faktisk leverte ganske bra i disse to kampene mot Chelsea, så hvorfor kollapser da Arsenal etter denne kampen? Det beror i alle fall ikke på fansen.

Det som slår meg når jeg leser disse sitatene fra Wenger så er det at det virker som at han bruker en relativt oppgitthet blant fansen, der fansens tillit til Wenger sannsynligvis er på et lavmål, som en unnskyldning for eventuell dårlige kamper når landslagpausen er over.

 

“What we learnt from this defeat is that we were not at all at the level that is expected from us and that we must, very quickly, show that was a complete accident".

Jeg er fullstendig enig med deg Wenger, du og spillerne raskt må vise at sesongstarten bare var et "uhell" og at dere kan så mye bedre, men det er dere og ikke fansen som har hovedansvaret for å få skute tilbake på rett kjøl.

 

“It would be absolutely stupid to say today that we give up in the race for the championship.”

Kanskje er det idioti av meg å allerede nå avskrive ligatittelen, men med det som er levert fra din og dine spilleres side både i sesongstarten og over tid i foregående sesonger, så er det relativt naturlig for oss å slite med å se at Arsenal skal være et lag som er med opp i toppen.

 

Det jeg savner fra deg Wenger er litt mer ydmykhet fra deg for det du har levert og det laget har levert, og at du i mindre grad drar fansen inn når du skal finne årsakene til at dette laget ikke lever opp til forventningene.

Reply to this topic  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users