Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Verdens beste akselerasjon, det vet jeg ikke. Men, van Dijk hadde den høyeste målte toppfarten i CL i fjor.
 3. Varane er jævlig rask, men har ikke den akselrasjonen som Manolas har. Han har et veldig godt rykk også for å si det sånn, mens Varane er litt som Van Dijk som er veldig rask når han får noen meter å løpe på.. Gått mye rykter om han før til oss. Særlig i 2017 og 2018. Han spiller nå i Napoli sammen med Koulibaly. Han er en ganske fremstøtende midtstopper, så ville nok ikke passet så særlig godt sammen med Koscielny, Mustafi og Chambers f.eks.
 4. Raphael Varane er vel en veldig rask midtstopper også. Vanskelig å si hvem som er raskest av Manolas og Varane.
 5. Kjøp den grekeren , Manolas 🙂
 6. Nei. Hele laget.. "de tre raskeste spillerne på laget" 😉 Sokratis er veldig rask, det er utvilsomt. Men, han bruker litt tid på å komme opp i toppfart. Det er akselerasjonen han ikke er i toppen på, men han er ikke dårlig der heller. Raskeste midtstopperen der ute er vel hans greske kollega Manolas vil jeg påstå.
 7. Den er grei - men det var bare de tre som løp 🙂
 8. Spiss-hurtigtog Pierre-Emerick Aubameyang ga sine Instagram-følgere enn sniktitt bak fasaden da han torsdag la ut en liste over de raskeste spillerne på laget. Spissen fra Gabon tronet øverst på listen foran Bellerin, med den greske granittblokken Skoratis Papastathopoulos på tredjeplass.
 9. Har sett han live en del ganger og han er utrolig rask, jeg har ennå ikke sett noen som har tatt han i en løpsduell. Hvem som er verdens raskeste vet jeg ikke.
 10. Fint om stopperen har fart i bena, men skjønner ikke helt at vedkommende må være blandt de raskere i bransjen for å bli vurdert. Spilleforståelse og taklingsstyrke er mye viktigere enn bare å ha fart. Du kan være så rask du vil, men hjelper lite om du er ræva til å takle.
 11. Så du mener at Sokratis er en av verdens raskeste midtstoppere ?
 12. Last week
 13. Er ikke mange som er raskere enn Sokratis
 14. Nå skal man ikke ta altfor mye ut av youtubekompilasjoner, men Pablo virker å være en 'no nonsense' midtstopper, med et veldig presist venstrebein.
 15. Da er det vel ikke uten grunn at Edu har henvendt seg til hjemlandet. Høres ut som Mari er en bra mann ( les over her ) og får vi han billig er ingenting bedre.
 16. Pablo Mari er langt ifra like treg som Mertesacker var, bare så dere er klar over det Har en kompis som ER fra Brasil og følger derav mye med på Brasiliansk fotball, han mener at Mari kommer til å være den beste vi har akkuratt nå.(I midtforsvaret)
 17. Problemet med Mustafi er at det kan være helt fantastisk i 88 minutter, men man vet at det kommer 2 minutter med idioti i hver bidige kamp han spiller. Man må rett og slett være på tå hev fordi man aldri vet hva han kan gjøre. Det er forskjellen på klassespillere kontra vanlige/gode spillere.
 18. Det hjelper på blodtrykket å høre sånt 🙂 Er mannen noe å satse på og at på til billig så signer han. Det har vært mye motbakke for Mustafi. Etter nok en blemme mot Chelsea så skal han ha det at han spilte seg opp. Saken er vel den at det kommer sikkert flere blemmer hvis ikke han blir solgt da. Man begynner jo å syntes synd på mannen.
 19. Det betyr at vi får se Mustafi mindre. Det er en klar forsterkning 😎
 20. FORSTERKNINGER ønskes velkommen 🙂
 21. Mari er adskillig raskere enn Mertesacker. Klarte seg veldig bra mot Salah, Mane og Firminho i finalen mot Liverpool i klubb VM. Kan være et veldig godt kjøp, eller en brukbar rotering å ha. Venstrebent, høy, sterk, lederegenskaper og flink til å lese spillet. Dette er for øvrig ikke mine ord, men fra følgere av den brasilianske ligaen samt flere journalister. Jeg er optimistisk angående dette. Koster ikke noe heller.
 22. Det er sikkert greit det Simbad , men uansett så hadde det ikke skadet med en klasse stopper. Skulle vi av en eller annen grunn komme til CL så tipper jeg vi blir utfordret på fart uansett hvilken taktikk Arteta legger opp til.
 23. Under Arteta spiller vi på en helt annen måte og de defensive blir sjeldnere utfordret på fart.
 24. Ja , for tysker Per ble jo aldri avslørt på farten. Er det nødvendig å kjøpe flere spillere av den typen der. Hvorfor ikke kjøpe en som har fart og som gir trygghet bak der.
 25. Hvis han er like fotballfaglig smart som Per var, og like flink til å posisjonere seg, kan det bli en veldig bra signering.
 26. Han er vel spanjol? greit med bredde her. Tilsynelatende et godt kjøp
 27. Det er vel ingen av våre midtstoppere som er noen lyntog akkurat så han vil ikke skille seg ut sånn sett. Trodde / håpte at det skulle bli slutt på bingo signeringer.
 1. Load more activity
×