Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Polljen

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Jeg er overrasket over at Holding ligger så høyt på denne listen. Et av hans største problemer er at han for ofte har måttet ty til å holde igjen spillere som er for raske for han. Det er dog viktig å presisere at jeg synes problemet er mindre denne sesongen og antar at det kan skyldes at han er bedre til å posisjonere seg.. Dette med "trege" forsvarere har jeg sikkert påpekt mange ganger de siste årene, men for å forsvare våre forsvarere (først og fremst stopperne da) så er det vel gjerne slik i fotballen at de raskeste spillerne generelt sett gjerne spiller i posisjoner på kant eller i angrep.
 3. Marius-

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Som sagt tror jeg det ikke er så mye som enkelte tror. Brorparten av pengene man får, får man via de sinnsyke avtalene klubbene får for å bruke den og den drakt leverandøren.
 4. joppe

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Jeg hadde tenkt å komme med et litt langt tilsvar, men gadd ikke. Det jeg kan si er at jeg vet hva JEG forventer, og hva JEG mener om å levere på fotballbanen. Men jeg bygger det litt på hvilke spillertyper vi har, hva som er styrker og svakheter. Forventer ikke at f.eks Özil tar et 100m returløp hele tiden. Men jeg forventer at Torreira skal gjøre det. Skal man alltid måle innsats i fysiske ting, som løpskraft, tøffe dueller og tacklinger? Så er definitivt ikke Özil vår mann. Men måler vi det i å søke rom, gjøre seg spillbar og alltid være en trussel for å finne de geniale pasningene derimot. Så er Özil definitivt vår mann. Nå skal det sies at Wolves gjorde på mange måter en veldig god jobb i å dekke de rommene, samtidig gjorde våre frontspillere (Aubameyang, Lacazette og Iwobi) en utrolig dårlig jobb i å gjøre seg spillbare for Özil og co. Om Mesut Özil passer i Arsenal, kan man alltid diskutere.
 5. Guest

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Drar inn penger på draktsalg ? Klubben har jo en vanvittig inntekt fra draktleverandøren på alle mulige plagg. Kan være trygg på at vi har del inntekter av det salget også.
 6. joppe

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Det er mulig du har rett, men nekter å tro at klubbene ikke drar inn penger på draktsalg. De ville vel aldri tillat salg av supportereffekter om det ikke ligger penger i bunn. Selv om det kanskje ikke kommer direkte av salget av den spesifikke trøya, så vil jeg tro det generer en god del penger i form av lisenser osv...
 7. Guest

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Da er det to ting han blir avslørt på.
 8. Tapapa

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Uenig. Mustafa blir avslørt på elendig posisjonering til tider, ikke på fart.
 9. Guest

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Nei , det er ikke helt rett Tapapa. Vi ser gjentatte tilfeller av at våre stoppere blir avslørt på fart - spesielt Mustafi.
 10. Tapapa

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Alle midtstopperne våre er raske. https://www.google.no/amp/s/talksport.com/football/414831/arsenals-first-team-players-ranked-pace-pierre-emerick-aubameyang-official-speed-test-results/amp/
 11. Marius-

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Dette er noe som flere tror/trodde. Etter hva jeg har skjønt får Arsenal (klubber generelt) en mikroskopisk del av draktsalg til enkeltspillere. En toppspiller alene som genererer masse salg av drakter vil ikke generere særlig penger til klubben. Det er de som produserer draka (puma, Adidas osv) som håver inn mesteparten her. Derimot vil gode spillere i klubben gi oss enorme avtaler med produsentene av draktene. Slik vi ser vår siste avtale med Adidas nå har gitt oss. Så slik jeg har forstått det, henter ikke Arsenal inn lønna hans via noe draktsalg nei. Det er mer komplisert enn så...
 12. Guest

  Granit Xhaka

  Helt rett , goonerolf - vi trenger nye spillere og tid. Emery får neppe store summer til å handle for på en gang og vi trenger nok noen overgangs vinduer for å få inn de rette. Det jeg så gjerne skulle ha vist er hvorfor vi ikke kan spille god fotball i 2 omganger. Vi gjorde det mot Pool , men ellers så har det stort sett vært 2 omgang som har reddet oss. Tror det var under Pool kampen de i studio sa at Arsenal ville ha ligget på 17 plass hvis vi hadde stått med poengene etter 1 omgang frem til da. Det nye nå er at vi nekter å tape og det vitner om at viktige ting har skjedd. Sist sesong hadde vi tapt mange av de som vi nå har tatt poeng i.
 13. Guest

  Granit Xhaka

  Synes helt klart at det har blitt ett positivt løft med Emery i forhold til de to siste sesongene under Wenger, men han sliter med mange av de samme problemene som Wenger hadde og som Gunners68 skriver, veldig variable prestasjoner både kollektivt og spillermessig. Greier vi en topp4 denne sesongen så er jo det helt fantastisk, men jeg er redd Emery trenger mer tid og noen nye spillere før det lar seg gjøre.
 14. Guest

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Jeg tar det som en selvfølge at du vet hva det vil si å levere på en fotball bane , joppe . Du skriver til tider gode innlegg så såpass god innsikt har du .Det har alle Arsenal supportere , nesten alle i alle fall , krevd av spillere og manager de senere årene. Jeg forventer at når han har kapteins bindet så må han involvere seg i spillet , lede laget , gå foran med innsats. Hvis vi ikke leverer så må han som kaptein gidde og involvere seg i laget i det minste da. Til tider så er vi jo en mann i manko på grunn av han. Skjønner ikke at han ikke kan bidra mer - han viser jo til tider også sine kvaliteter - og da hagler lov ordene. Når det gjelder Øzil så skal jeg være så ærlig å si at jeg i fjor sommer håpte på en avklaring med han og Alexis - selg begge. Ta pengene og få inn noe nytt.
 15. Guest

  Granit Xhaka

  Hvis Xhaka er avhengig av Torreira for å prestere best så blir vel spørsmålet hva vi skal gjøre hvis Torreira blir skadet ? Han har vært veldig variabel i prestasjonene Xhaka også. Vi trenger folk som kan heve oss på alle plasser i laget. Spørsmålet mitt er om Xhaka er den som løfter oss til et bedre nivå. Han har fått til tider hard medfart for sine prestasjoner , men så har han også vist glimtvis meget bra spill. For 1000 gang så er Øzil også litt lik Xhaka - fra den ene ytterligheten til den andre i prestasjoner. Skal vi nå topp 4 denne sesongen eller på sikt vinne PL tittelen igjen så kreves det et rimelig høyt nivå hele tiden. Derfor har ikke vi nådd helt opp i lang tid.
 16. joppe

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Det er vel ingen fotballspillere som fortjener lønna si, om vi bruker "vanlig arbeider lønn" som utgangspunkt. Men jeg lurte på hva skal Özil levere? Det er et konkret spørsmål til deg. Hva forventer du han skal gjøre eksakt. Özil kommer aldri til å bli en defensiv faktor, det vet vi og det viste vi før han kom til Arsenal. Han kommer aldri til å bli den spilleren som løper mest, det viste vi jo også før han kom. Men så er det slik at Özil er et menneske, også han er avhengig av spillerne rundt han er litt aktive, når aktiviteten foran han er død, så blir det vanskelig selv for Özil. Og i kampen mot Wolves så forsøker han hele tiden, og søker rom stadig dypere for å bli spillbar, og for så forsøke få til spill, men som sagt han er også avhengig av at spillerne rundt han er litt aktive. Når det gjelder lønna til Özil, så speiler den bare markedsverdien. Med tanke på draktsalg og andre supporter effekter verden rundt så er vel lønna hans betalt. En viktig ting som kanskje er verdt å dra fram, er at Wolverhampton spilte en kjempekamp. Vet at mange vil si at Xhaka kostet oss mål dag, ja det gjorde han, men hadde Torreira holdt sin plass kunne det vært unngått, fritar ikke Xhaka for skyld. Aubameyang kostet oss kanskje seieren med sin halvsløve avslutning i stolpen.
 17. Guest

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Her ble det blanding i kortene Gunners77. Det ble 77 i stedet for 68 på den over her. Beklager :-)
 18. Guest

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Det er noe som sier meg at Emery ser hva vi trenger Gunners77. Spørsmålet er vel hva som er ledig på markedet i januar. Sommer vinduet er det beste vinduet. Men , blar ledelsen opp de rette summene så er jo alt mulig. Vi har vel ikke så god historikk på det dessverre :-) De må være frempå å finne de rette folkene. Det sa alltid Wengersogså - men han var bare ikke interessert i å betale forlangende for de. Derfor endte vi opp med " vrakgods ". Ikke viste de seg gode nok - og nesten umulig å få solgt de videre.
 19. Guest

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Det som forventes av en spiller som ikke ville signere for oss før han fikk i overkant av 3 millioner i uken. Når du ber om det så skal klubben få igjen for det også . Han får levere det spill , innsats som forventes av en hver spiller med den lønnen og som vi vet kan LANGT bedre enn det han til tider viser. Han har hatt flere kamper den senere tid hvor han har vist hva han er i stand til. Da skal også superlativene hagle fra meg. Han skal få som fortjent.
 20. Gunners77

  Tanker rundt overgangsvinduet sommeren 2018

  Har dere noen tro på at det kommer inn noen spillere i januar? Jeg håper på en midtstopper med fart og kanskje en erstatter for Xhaka som ikke gjør så mange tabber. Gjerne en med lederegenskaper som kunne vert kaptein. Det mangler vi. Vi har hvert fall fått en målvakt i verdensklasse.
 21. joppe

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Bare sånn av nysgjerrighet, hva skal Özil levere?
 22. Guest

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Jeg har fått på leppa her inne for å være negativ i forhold til Øzil , Marius. Når en mann er så varierende i prestasjoner for laget så blir det fortsatt negative tilbake meldinger fra meg. Han får tynn når han ikke leverer - på lik linje med andre spillere. Han skal få vel fortjent ros når han fortjener det. Jeg sitter ikke her og skryter en mann opp i skyene etter hva han viste mot Wolves. Det er langt ifra den første kampen hvor han har spilt dårlig. Håret får tyn her inne for å være veldig ujevn. Jeg er enig i det. Men , han skal nå ha for at han prøver i alle fall - han løper og jager ballen hele tiden. Øzil har kapteins bindet og SKAL gå foran. Det må bli slutt på snilismen fra Wengers dager og Emery har vist tegn til å gjøre noe med det. Vi må få inn nye folk som du sier Marius. Ingen tvil om det. Vi må nok bruke noen overgangs vinduer til å bli kvitt de som ikke holder mål. Samtidig må nye inn.
 23. Yesterday
 24. Marius-

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Ôzil er for tiden vår kaptein. Ôzil er også en fantastisk spilller, men kapteins emne er han ikke. Emry har her fått føringer slik jeg ser det. Når ting stemmer for tyskern så er det knapt noen i verden som står tilbake for hans evner. Problemet slik jeg ser det er at han leverer det for sjeldent og at vi supportere blirt blendet av enkelte prestasjoner som 3dje siste kamp. I real var han aldri i nærheten av noe kapteinsbind, og selv om Arsenal er p.d.d ett hakk ned burde han aldri være det her heller. Slik jeg ser det er det 3 kandidater til kapteinsbindet: Torreira, Laca og Leno. Altså tre forholdsvis nyankommede spillere. Jeg er i den trol at brorparten av dagens stall ikke holder mål, og at opprenskningen av Wengers loverboys er i anmars. Vi kan bare håpe Wenger snart overtar en klubb og signerer noen av de.
 25. Ben Elfen

  Granit Xhaka

  Poenget mitt er at han har gjort mange feil når han ikke har hatt en makker ved siden av seg som han har fungert med. Det har han nå fått når han spiller i tospann med Torriera. Siden det samholdet har begynt å sitte har han knapt gjort feil, og stort sett spilt fantastisk. Jeg mener derfor at vi nå endelig får sett Xhakas potensial, og velger derfor å starte med blanke ark i forhold til min vurdering av ham. Før Torreira var han ikke nevneverdig god, men etter Torreira har han vært strålende, og en (stor, stygg tabbe) endrer ikke på min mening ved det. Det jeg vil fram til er at Xhaka fikk for mye kritikk for helgens kamp, og jeg tror grunnen ligger i at han har hatt en høy tabbefrekvens før vi fant en fungerende duo på midten og at folk er lei. Jeg velger å dømme ham for hans spill etter at Torreira kom inn og han fikk normale levekår. be
 26. Guest

  2018.11.11 Wolverhampton (H)

  Det er ikke godt å si hvilke krav ledelsen har satt , Polljen. Sist sesong var det jo åpenbart at ledelsen fikk kalde føtter når publikum uteble. Resultatene var for elendig og Wenger fikk beskjed om å gå. Nå er det i alle fall positive tendenser på mange måter. Folk støtter opp om Emery og laget. Var dessverre en dårlig kamp sist. Føler meg temmelig sikker på at Emery har vært tydelig på hvor misfornøyd han var søndag. Men , vi nekter likevel å gi opp - vi taper ikke. Det må nye folk inn defensivt. Torreira har vel så langt vært en suksess. Håret er litt opp og ned - men så ung at han kan virkelig bli noe.Leno har gjort jobben sin. Han får noe ut av spillerne sine Emery , men vi har dessverre noen som faller tilbake til gamle synder. Gjør flere dette samtidig så går det som det gjorde søndag. Nei , gi Emery tid og penger så har jeg tro på at dette blir bra. Vi vinner ikke PL i år bare for å ha sagt det. Det må være grenser for optimisme også :-) Topp 4 - ja - hvis vi leverer varene som mot Pool. Vi har ikke råd til flere blundere som hjemme mot Wolves. Øzil er kaptein for tiden og han må gå foran og lede oss da. Ikke falle tilbake som søndag.
 27. Innbytterbenken

  Den nye drakten!

  hmmm, er bra det. Føler det alltid har vært sånn at når Arsenal har forhandlet ny draktavtale så er det slik at vi kommer opp på nivå med de andre store lagene i ligaen og så tar det noen få måneder også er vi nummer 6 på lista igjen... Men er bra hvis vi kan befeste posisjonen litt høyere på inntektslista.
 1. Load more activity
×