Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ben Elfen

  Mens vi venter...

  Brodern er en Shetlandsponni (ref høyden hans). jeg er nok en gyngehest
 3. Marius-

  Mens vi venter...

  Det var slemt De er ikke duganes til stort! BE er jo en sta kverrulant så islandshest hadde passet.
 4. Verminator5

  Mens vi venter...

  Ben Elfen er en shetlandsponni
 5. Tapapa

  Mens vi venter...

  Hva slags hest, det kan jeg ikke svare på, men helt klart en som snart blir omgjort til lim.
 6. sas2002

  Mens vi venter...

  Ville Rex Rodney passet som ensom spiss eller best på kant?
 7. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg var vel litt diffus i mitt spørsmål. Spørsmålet var ikke hvordan diskusjonen startet (det har jeg fått med meg). Men siden Ben Elfen selv uttalte at han åt som en hest og diskusjonen utartet seg, så lurte jeg bare på hva slags type hest man vil anse Ben Elfen som 😅. Personlig så ville jeg ansett meg selv som en "Fjording" (fjordhest), både p.g.a. geografi og av lynne, så hva anser Ben Elfen seg selv som (og hva anser dere andre Ben Elfen som)? 😎 (bare for å ha litt aktivitet her i en fotballfri periode)
 8. Ben Elfen

  Mens vi venter...

  Du kan endre font her
 9. sas2002

  Mens vi venter...

  Kan vi ikke bare begynne å ta kvinneguiden diskusjoner her fremover. La oss diskutere fotballfrue bloggen. Jeg mener fonten ikke er god nok!. Vi kan starte det fotballfaglige på torsdag
 10. Gunners68

  Mens vi venter...

  Det begynte vel med diskusjonen over her ,lørdag , om Øzil og hvor Ben Elfen sa han var hos Tapapa og spiste som en hest 🙂
 11. Polljen

  Mens vi venter...

  hmmmm, spennende diskusjon, men det er mange slags hester. Varmblods, kaldblods, gamle øk o.s.v. Hva er det vi snakker om i denne sammenhengen?
 12. Tapapa

  Mens vi venter...

  Ha ha ha
 13. Yesterday
 14. Ben Elfen

  Mens vi venter...

  😂😂
 15. Marius-

  Mens vi venter...

  Eier heldigvis ikke alle hester nei
 16. sas2002

  Mens vi venter...

  Arsenal jobber på spreng med å finne en ny klubb til Øzil sies det. Raol har godtatt at Emery ikke ser en framtid til Mesut videre. Inter er interessert men sliter med midler pga høye nye lønnskostnader. Ingen er tjent med å ha Øzil sittende ut til mai 2021.
 17. Ben Elfen

  Mens vi venter...

  Prøver du å si at du eier meg?
 18. Marius-

  Mens vi venter...

  Det er du som er hesten BE, emery har vel aldri uttalt noe lignende
 19. Gunners68

  Mens vi venter...

  Har Emery hest også 🙂
 20. Ben Elfen

  Mens vi venter...

  Gress og pellestsspiseren Emery lærer aldri
 21. Gunners68

  Mens vi venter...

  Er vel en måte og si det på det også 🙂 Forhåpentligvis så blir det færre helger (ingen helger ) med PL som er et helvete . Med andre ord så vinner vi kamper fremover 🙂 Vi får håpe at alle kommer tilbake uten skader etter disse landskampene. Så bør det være store muligheter for å komme godt ut av det i kampene mot Sheffield U , Vitoria og C.Palace. Håper Emery nå får satt en start ellver og at vi slipper flere geniale trekk - som feks når han plutselig dro Elneny opp av hatten i hjemmekampen mot Palace i våres. Det gikk ikke akkurat spesielt bra. Han må ha lært av sånne feil nå.
 22. Polljen

  Mens vi venter...

  Vi blir aldri fornøyde, en helg uten fotball (PL) er ett helvete, samtidig så føles av og til en helg med fotball (PL) også som et helvete 😜
 23. Gunners68

  Mens vi venter...

  Ja , vi får kanskje la ryktene ligge nå. Det er nok av de under overgangs vinduene 🙂 Det som iallefall er helt sikkert er at denne perioden med landslags fotball nærmer seg slutten for denne gang. En helg uten PL fotball er et helvete 🙂
 24. Polljen

  Mens vi venter...

  Jeg blir forbauset om det egentlig er noen her som i det hele tatt har fått dette med seg tidligere. Jeg vil legge vekt på ett konkret ord du bruker, angivelig, da dette ordet i denne sammenheng oser av "agurktid" nå i den internasjonale pausen. Det er utrolig hvor mye som "angivelig" skjer på ryktefronten rundt Arsenal og forsåvidt også andre klubber i PL. Hvis han dog ble tilbudt til Zenit så var det sannsynligvis ikke et tilbud som kom fra Arsenal, men derimot fra en "mellommann" som har eller ikke har en tilknytning til Laca. Men hvis jeg skal prøve å ta denne påstanden seriøst så må dette ha skjedd relativt tidlig i overgangsvinduet før Kroenke åpnet lommeboken og vi visstnok var på jakt etter Zaha. Den gang så ble det skrevet mye om at et kjøp av Zaha måtte finansieres ved salg av enten Laca eller Auba.
 25. Gunners68

  Mens vi venter...

  Det er mye en ikke får meg seg i denne nyhetsverden / rykter. Ser i dag at Laca angivelig ble tilbudt til Zenit i sommer . Mulig jeg er den eneste som ikke har fått med meg det tidligere 🙂 Nå blir vi nødt til å holde på de som trengs for å holde standaren oppe i spillegruppen.
 26. Last week
 27. Ben Elfen

  Mens vi venter...

  Haha. Skjønte ikke en dritt av hva du ville fram til faktisk 😂😂. Godt med en avklaring
 28. Marius-

  Mens vi venter...

  Jeg har hester, og det er det de normalt eter. Side du nevnte du spiste som en hest altså
 1. Load more activity
×